- 31 Temmuz 2017
- 1.443
- 1.502
- 63
- 34
Nugget hazır olanlardan mıMenüm .
Sabah 4küçük nugget
1dilim kepekli ekmek mor lahana salatası peynir
Öğle yok
Akşam
Peynirli salata 1dilim ekmek
5-6 fıstık 1avuç kabak çekirdeği
2 lt su (3olacak)
Spor 30 dk yürüyüş
Sıcak birşeyler içsen çorba ıhlamur zencefilInan ki yiyemiyorum böyle bi bogaz ağrısı yok yutkunamıyorum bile
Nerdesin sen kız
Evet az yağda kızartıp kağıt havlu ile yağını aldımNugget hazır olanlardan mı
Yok yok patlatma zaten tadını da biliyorsunEvdeyim canım nasıl patlamış mısır çekiyor anlatamam çukur da var azcık patlatayım mı yaa
Afiyet olsun ben nuggetın dış yüzeyinden dolayı yememeyi tercih ediyorumEvet az yağda kızartıp kağıt havlu ile yağını aldım
Sen yeme yine de canım bir iki derken bikaç avuç oluyorYaa vallahi sanki aşerdim gözümün önünde dönüyor
Süt kabızlık yapar. Hergün kayısı yersen bağırsaklar tembelleşebilir. Biraz kendi haline bırakmak gerek benim de senin gibiYaaa birşey soracağım akıl verin bana.Bağırsaklarım çalışmıyor günlük kayısı da yiyorum sütte içiyorum ilaç kullanmak istemiyorum.Karnım fena şiş
Içicem daha eve yeni girdim o kadar yoruldum ki anlatamamSıcak birşeyler içsen çorba ıhlamur zencefil
Kaç gündür yollardasın normal yorulman dinlen bari.Yarın da işe gideceksin birdeSüt kabızlık yapar. Hergün kayısı yersen bağırsaklar tembelleşebilir. Biraz kendi haline bırakmak gerek benim de senin gibi
Içicem daha eve yeni girdim o kadar yoruldum ki anlatamam
Evet ya nasıl koyuyo 6 da kalkmak anlatamam ben bu hafta kendime gelememKaç gündür yollardasın normal yorulman dinlen bari.Yarın da işe gideceksin birde
Bende de oluyor o krizlerdenAy bdv de ben niye hep sinir krizleri geciriyorum acep
ya haklısın ama sabah yumurtadan bıktım daha az yerim arada bir olurmuAfiyet olsun ben nuggetın dış yüzeyinden dolayı yememeyi tercih ediyorum
Ben çok büyük konuşuyorum ilerde bu bdv dekiler gibi kv den yemek bekleyen tiplerden olmasam bariBende de oluyor o krizlerden
Seyhan abla hep koşturuyoSeyhan ablaa nerelerde seside çıkmıyor
Daha farklı şeyler denesen ben haftasonları biber patlıcan közlüyorum yada soğan mıhlası yapıyorumya haklısın ama sabah yumurtadan bıktım daha az yerim arada bir olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?