Abla afiyet olsun da tahin pekmez olmasa daha iyi olurdu sankiGeldim canim ayaklarim agriyo gezmekten
Menü
Sabah:yumurta salatasi bol yesillikli bi kasik tahin pekmez bir dilim beyaz peynir bir dilim tam bugday ekmegi bol cay
Ögle:balkabagi corbasi bir tabak
Aksam:etli kuru fasulye iki tabak
Su:1,5 litre icerim daha kahve icecem simdide
Sümeyye rakip olabilirmiyiz canimBari bende çıkayım da demirbaşlıktan çıkayım
Oluruz abla niye olmayalımSümeyye rakip olabilirmiyiz canim
Bak ben sabah 45 dakika leslie yapiyim sana yaziyim ne yaptigimi cok saldim bu ara cünküSümeyye rakip olabilirmiyiz canim
Canim rakibim hedefin ne ne kadar veririm diyosun cumaya kadarOluruz abla niye olmayalım
Çok güzel olur bence de.Bende leslie 1 mil yapsam harika olacakBak ben sabah 45 dakika leslie yapiyim sana yaziyim ne yaptigimi cok saldim bu ara cünkü
Bu hafta 95 e inmem gerekiyor yani 1,3.Ama nerdeee dün kaçamaklardan dolayı +900 varCanim rakibim hedefin ne ne kadar veririm diyosun cumaya kadar
Tamam kesin yenerim o zamanBu hafta 95 e inmem gerekiyor yani 1,3.Ama nerdeee dün kaçamaklardan dolayı +900 varOffffff
İyi olan kazansın diyorum ben ablaTamam kesin yenerim o zaman
Seninle rakip oldugumu yazdim kork bendenÇok güzel olur bence de.Bende leslie 1 mil yapsam harika olacak
Ben yani sagol sekerimİyi olan kazansın diyorum ben abla
Harikasınnnnn ablam yaaaaSeninle rakip oldugumu yazdim kork benden
Yag filan kabul etmem ama harika oldugum dogrudur mütevazilikten ölecemHarikasınnnnn ablam yaaaa
Maşallah toprak gibisin ne düşse yetişirYag filan kabul etmem ama harika oldugum dogrudur mütevazilikten ölecem
plasticwoman Findikfaresi123 nerdesiniz hanimlar @Elif-Hakan canin sende internet isini halletsen super olur.
Hoşgeldin.Nasılsın?Ben bugün buranın demirbaşıyım da geleni hoşgeldin gidene yine bekleriz diyorumCANım ben çok yoğunum iş yerinde wc ye bile koşarak gidip geliyorum şehir dışı işleri var hep yetişmesi gereken proje dolu -_- inş bu hafta azalacak
Afiyet olsun canım.Her zaman ki gibi başarılı ama turşu ödem yapmasınUyanınca: çörek otu yağı
Ilık limonlu su
Kahvaltı : 2 hindi füme
Yeşil zeytin
Salatalık turşusu 1 tane
Çok çok ufak kare peynir
Ara : 1 elma
Öğle : kıymalı karnabahar
Yoğurt
Ara : 1 elma, 5-6 çiğ kaju
Real olucam her şeyi yiyesin var açlıktan değil kesinlikle bende elma yiyeyim dedim
Akşam: haşlama et ( suyu yok)
Salata (mor lahana ve havuç)
3 lt su içildi
Türk kahvesi içildi
Sade soda
Ananaslı açaili yeşil çay
Hoşgeldin.Nasılsın?Ben bugün buranın demirbaşıyım da geleni hoşgeldin gidene yine bekleriz diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?