- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Bence çörekotu yağını denemelisin ilaç şurup en son çare olsunÇörek otu yağını mı alsam bağırsaklar için bilemedim.Şurup mu içsem
Yaaa birşey soracağım akıl verin bana.Bağırsaklarım çalışmıyor günlük kayısı da yiyorum sütte içiyorum ilaç kullanmak istemiyorum.Karnım fena şiş
Diyetteyken oluyor böyle normal zamanlarda sıkıntı yok bendeBenimde oyle halbuki salata falan tuketiyorum ki posa olsun cikayim ama cok zor cikiyorumm bendee banada akil
AferinnnnAksam misafirl2r vardi kizlar yeni gittiler giremedim bende kaptanimiz nie ceza almis ya o ne yaptiki neyse daha tam cozemedim burayi yavas yavas cozcem insallah, neler neler yaptim anlatmiyayim sindi caniniz falan ceker ama kndimi tuttumm hicbirinden yemedim aferin bana
Afiyet olsun.Meyve yemiyor musun?Bugunki menum
Kahvalti:1 yumurta 1 tk fistik ezmesi yarim kapya biber 3 burgu peynir 1 sade wasa 1 brd cay
Oglen:1 kepce sari merc.carbasi yaninda yogurt
Ara: yapamadm
Aksam: 6 kasik ispanak yemegi 1 kase yogurt azcik havuc salatasi
3 lt su
Yarim saat tempolu yurus yabildim bide evde bolll kosturmaca
Diyetteyken oluyor böyle normal zamanlarda sıkıntı yok bende
Bende zeytinyağı içmeyi düşünüyorum artık.İlaçtan iyidir en azındanBende de sikinti yokta su 10 gndr fenalardaym hic cikamioda deilim ama cok zor cokk o kadarda su iciyoruz sebahki yumurtanin ustune 1 ck z.yagi doksek fayda edermiki acaba
Afiyet olsun.Meyve yemiyor musun?
Ayyy süper fikir yarın közlenmiş patlıcanım vaaaar konserve onu yiyeyimmmm köyde yapmıştı kaynanaşimDaha farklı şeyler denesen ben haftasonları biber patlıcan közlüyorum yada soğan mıhlası yapıyorum
Afiyet olsun canımAyyy süper fikir yarın közlenmiş patlıcanım vaaaar konserve onu yiyeyimmmm köyde yapmıştı kaynanaşim
Esra tebrik ederim sinavi gecmisinKızlar bu hafta ilk 3 e girebiliriz gerrçi @Rzgrece sen ne zaman kilo bildirimi yapmaya baslicaksin sen de olmayinca baya az kisi oluyoruz
HosgeldinizHerkese merhaba, bende katılmak istiyorum buraya yöblendirildim. 5 ay önce doğum yaptım, 1.62 boy 86 kiloyum. İlk hedefim doğum öncesi kiloma yani 75 e dönmek. Bu arada bebeğimi emzirmeye de devam ediyorum.
Geldim canim ayaklarim agriyo gezmektenSeyhan ablaa nerelerde seside çıkmıyor
Kayisi cayin varmi cok iyi geliyorÇörek otu yağını mı alsam bağırsaklar için bilemedim.Şurup mu içsem
Evet zeytinyagi iyi fikirBende zeytinyağı içmeyi düşünüyorum artık.İlaçtan iyidir en azından
Cok güzel afiyet olsunBugunki menum
Kahvalti:1 yumurta 1 tk fistik ezmesi yarim kapya biber 3 burgu peynir 1 sade wasa 1 brd cay
Oglen:1 kepce sari merc.carbasi yaninda yogurt
Ara: yapamadm
Aksam: 6 kasik ispanak yemegi 1 kase yogurt azcik havuc salatasi
3 lt su
Yarim saat tempolu yurus yabildim bide evde bolll kosturmaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?