Ben o dönem tatlıdan başka gözüm hiçbirşey görmüyor sen yine yememişsin:) iyi yapıyorsun canım, iyiyim Regl olucam ödem Yok ama canım saçma sapan şeyler istiyor :) her ay farklı atak oluyor :) yemiyor öğlen akşam arası 1 elma yedim zaten var orada ara öğünüm de acıkırsan yersin diye koymuştu açlıktan değilde işte canım herşeyi yemek istiyor :)
Afiyet olsun canım.Her zaman ki gibi başarılı ama turşu ödem yapmasın
Ben o dönem tatlıdan başka gözüm hiçbirşey görmüyor sen yine yememişsin
Kakuleli çayın değil mi? Bi aktara gidip alamadım bi türlü.Bağırsaklarım da sıkıntı var benimde bide zaten 1,300 ödemim vardı en donYok yapmaz 1 lt ödem çayı içiyorum zaten :) turşuya alışkınım ben :) zaten 1 tane salatalık turşusu yedim çok değil
Kakuleli çayın değil mi? Bi aktara gidip alamadım bi türlü.Bağırsaklarım da sıkıntı var benimde bide zaten 1,300 ödemim vardı en don
Slm ceydacım nasılsınEvet kakuleli benimde vardı çörek otu yağı İçin aç karnına iyi geliyor
beni aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkürler!P pembebulut5 hoşgeldin cnm
Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen burda devam edebilirsin
Kızlar yardımcı olacaktır sana
Süperr kendini tanıtabilirmisin kaç kilosun hedef kilon nedirbeni aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkürler!Kuralları okudum ve kabul ediyorum
Eliff bak yeni arkadaş geldiİsteğimde gitti iyiki size danıştım TEŞEKKÜRLERR..
boyum 1.70 şuanki kilom 88, ayda bir defa tartıldığım için tam bilemiyorum akşam akşam da tartılmak istemedim şimdi ondan tam gramını bilemiyorumSüperr kendini tanıtabilirmisin kaç kilosun hedef kilon nedir
2 aydır Karatay uyguluyorum (4-5 kg verdim) elimden geldiğince günde ortalama 30-45 dkk arası yürümeye çalışıyorumboyum 1.70 şuanki kilom 88, ayda bir defa tartıldığım için tam bilemiyorum akşam akşam da tartılmak istemedim şimdi ondan tam gramını bilemiyorum
Hedefim önce 75, bu hedefe ulaşırsam tabi 6'lı rakamları görmek istiyorum 69 gibi
Tamam canımboyum 1.70 şuanki kilom 88, ayda bir defa tartıldığım için tam bilemiyorum akşam akşam da tartılmak istemedim şimdi ondan tam gramını bilemiyorum
Hedefim önce 75, bu hedefe ulaşırsam tabi 6'lı rakamları görmek istiyorum 69 gibi
tamam sabah yazarımTamam canım
Sabah tartılır tam kilonu bildirirsin ona göre kaptanın notunu alır
Çok güzel gayet ideal 3-4 kilo zaten2 aydır Karatay uyguluyorum (4-5 kg verdim) elimden geldiğince günde ortalama 30-45 dkk arası yürümeye çalışıyorum
bide bende pko var ondan ayda 3-4 kilo versem süper oluyor fazlası pek mümkün değil gibi hormonlardan dolayı
Ozaman yarın akşam itibari ilede menülerini yazmaya başlarsın cnmtamam sabah yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?