Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok güzel gayet ideal 3-4 kilo zaten
Önemli olan sağlıklk geri almamak üxere vermek
Ama takım iyi gelicek sana o en az 5 kilo olur burda aylık
inşallah çok azimliyim aslında ve şimdiye kadar 3-4 defa diyetisyene gittim ilk ay beş kilo verip sonra diyetisyen yeme özgürlüğü tanıyınca biraz ipin ucu kaçtı hep. Ama karatayla çok mutluyum ve hiç zorlanmıyorum sevdiğim şeyleri yiyip acıkmadığım için

Harika
Ben beceremedim karatayı
Kilo alarak bırakmıstım
Herkesin bünyesi farklı demekki banada diyetisyen menüsü yani az sık yemek yarıyor

söylemeyi unuttum kendimi tanıtırken 20 yaşındayım ve üniversiteye gidiyorum (tam bilmiyorum buraları ilk defa bişeyler yazıyorum yanlışım olursa söyleyin lütfen)

Harika
Ben beceremedim karatayı
Kilo alarak bırakmıstım
Herkesin bünyesi farklı demekki banada diyetisyen menüsü yani az sık yemek yarıyor
doğru herkesin bünyesi farklı ben daha çok acıktıkça yeme taraftarıyım ve günde 2/3 öğün yapınca acıkmıyorum zaten ve son günler içtiğim 2l suyu 3l çıkardım ve yeşil çay düzenli tüketmeye çalışıyorum ama poşet kullanıyorum buralarda aktar olmadığı için bilmiyorum aynı etki olur mu ve önümüzdeki günler Prof saraçoğlunun aslanprnçesi kürünü uygulamayı düşünüyorum hormonları dengelemek için, kadınların bitkisi diyor inşallah işe yarar

Tilya kürünüde araştır cnm yağ yakımına çok faydalı

Hosgeldin cnm ben nergiz bende daha yeniyim bu haftamda gectikten sonra listeye giricem insallah
Ayda 4 en iyisi zatem cogu yagdan gidiyor o zman hem.jncelme hemde diyetin bittikten sonra geri alma cok.olmuyor basarilar sana. Diyetinde buraya gelmekle cok iyi ettin sorumlulugu oluuor insanin buda kacamak yapmayi engelliyir motiveside ayri gzell cogu zmaan aileizden duymuyoruz burda duyduhumuz guzel.seyleri

teşekkürler sanada başarılar
Baya etkisi olacağımı düşündüm zayıflama hikayelerinide üzüm zamandır okuyorum etkisi büyük yani zayıflama takımlarının

Reactions: NGY
Merhaba Hoşgeldin canım.Umarım hedeflediğin kiloya en kısa zamanda inersin.
Bende PKO luyum 10 yıldır ama dikkat ettiğinde çok güzel kilo veriyorsun İnsülinine Karşı Direncine baktırmanı tavsiye ederim.
Ayrıca testere dişliden önce şiddetle soğan kürünü tavsiye ediyorum.10 yıl öncesinde yapmıştım ve o gün bugündür regl tarihlerim çok düzenli devam ediyor.2 gün sonra yeniden yapacağım soğan kürü.

Pko nun o kadar kilo vermeye etkisi var mı ya bende de var troidde var ondan mı yavaş veriyom acep

Tabi ki olmaz mı PKO olanların % 90 da İnsüline karşı dirençde vardır.
Aa bilmiyordum bu insülin direncine baktırmak şart oldu ama sanki baktırdım gibi hatırlıyorum ya
Dün burada birisi olsun hepten sessiz olmasın diye yazdım yoksa işlerimle hiç ilgilenmedim
Iyi yaptın valla ben o kadar yorgundum ki akşam hemen uyuyakalmışım. Biliyosun 7 saat yol gidip 15 dk lık sınava girip sonra tekrar 7 saat yol gittim. Bir de dün felaket trafik vardı evime gitmem 2.5 saat sürdü. Uzun süre otobüse binmek istemiyorum

Anlıyorum kuzum ama önemli olan sonuç.Sınavı verdin ve dersi geçtin
Peki PKO teşhisi ne zaman konuldu ve düzenli mi adet sürelerin ilaç kullanıyor musun?

Anlıyorum kuzum ama önemli olan sonuç.Sınavı verdin ve dersi geçtin
Peki PKO teşhisi ne zaman konuldu ve düzenli mi adet sürelerin ilaç kullanıyor musun?
Geçen sene konuldu. Adet sürelerim düzenli hatta ben de şaşırdım o yüzden 2 tane doktora gittim. Doğum kontrol hapı kullandım bir dönem ama bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…