Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sogan kürünü gecen ay yaptim, 10 gün testere yapip tekrar pesine Sogan kürünün 15 gün yapacaktim, bugün baslarim galiba testereye

insülin direncini bende ölctürkmek istiyorum ama yurtdisinda Oldugun icin randevular Cok gece veriliyor tekrar türkiyeye gelince bütün tahlillerimi yaptircam Insallah
Pko'lar icinde Karatay Cok faydali, Internette Cok arastirdim Ve protein agirlikli bir beslenmenin pozitif sonuclar verdigini ögrendim.. zaten pko kilo ile beraber gelisiyor, sonrada pko'dan kurtulmak icin kilo vermek gerekiyor Ve ayni zamanda pko Kilo vermeyi yavaslatiyor.. maalesef böyle Ama en büyük düsmani düzenli Ve saglikli beslenme + egzersiz (Cok önemli!)
Bu arada Ben son 3 haftadir Omega 3'de kullaniyorum Ve faydasini gördüm aslinda

yok biraz uzagim, Siz hangi

Yok biraz uzagim.. Siz hangi diyeti uyguluyorsunuz Ve takimda Baska Karatay yapan var mi
Ben ortaya karisik diyeyim belli bi diyetim yok az yemeye calissamda cok basarili oldugum söylenemez karatay güzelde ekmeksiz yapamam gibi geliyo bana

Ben ortaya karisik diyeyim belli bi diyetim yok az yemeye calissamda cok basarili oldugum söylenemez karatay güzelde ekmeksiz yapamam gibi geliyo bana
bence bi deneyin 1-2 gün Hic olmuyorsa lavas tarzi kendiniz yapin, Hem saglikli Hem katkisiz olur.. Sorun zaten ekmegin icindeki katkilar hele ucuz Brötchen'ler var ya onlar en sagliksizlari en ucuz malzemeler kullaniliyor bi ara akupunktur yaptirmistim anlatmisti Adam, tek subes olan yerlerden Brötchen al diyordu (kendileri yaptiklari icin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…