- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
evet okuyorum, Sen?P pembebulut5 ben esra 23 yaşındayım. Sen okuyor muydun
tesekkürler hosbuldumGünaydinlar hosgeldin P pembebulut5
Sogan kürünü gecen ay yaptim, 10 gün testere yapip tekrar pesine Sogan kürünün 15 gün yapacaktim, bugün baslarim galiba testereyeMerhaba Hoşgeldin canım.Umarım hedeflediğin kiloya en kısa zamanda inersin.
Bende PKO luyum 10 yıldır ama dikkat ettiğinde çok güzel kilo veriyorsun İnsülinine Karşı Direncine baktırmanı tavsiye ederim.
Ayrıca testere dişliden önce şiddetle soğan kürünü tavsiye ediyorum.10 yıl öncesinde yapmıştım ve o gün bugündür regl tarihlerim çok düzenli devam ediyor.2 gün sonra yeniden yapacağım soğan kürü.
Rabbim şifa versinSogan kürünü gecen ay yaptim, 10 gün testere yapip tekrar pesine Sogan kürünün 15 gün yapacaktim, bugün baslarim galiba testereye
Amin InsallahRabbim şifa versin
Benim okul uzadı 2 dersim var sadece sınavlara gidip geliyorum ama işe başladım. Bölümün nedir ve y.dışında hangi ülke :)evet okuyorum, Sen?
Mart ayında 7 yi görebilirsinsabah kalkar kalkmaz tartildim
Boy: 1.7
Kilo: 87.3
Günaydin rakibemGünaydınlar canlarım
Umarım bugün herşey gönlünüzce veee grubumuz çok hareketli olur
ben almanyadayim, IT benim bölüm biraz karisik, senin?Benim okul uzadı 2 dersim var sadece sınavlara gidip geliyorum ama işe başladım. Bölümün nedir ve y.dışında hangi ülke :)
Mart ayında 7 yi görebilirsin
Kölndemisin yoksaben almanyadayim, IT benim bölüm biraz karisik, senin?
Yok biraz uzagim.. Siz hangi diyeti uyguluyorsunuz Ve takimda Baska Karatay yapan var miKölndemisin yoksa
Ben ortaya karisik diyeyim belli bi diyetim yok az yemeye calissamda cok basarili oldugum söylenemez karatay güzelde ekmeksiz yapamam gibi geliyo banayok biraz uzagim, Siz hangi
Yok biraz uzagim.. Siz hangi diyeti uyguluyorsunuz Ve takimda Baska Karatay yapan var mi
bence bi deneyin 1-2 gün Hic olmuyorsa lavas tarzi kendiniz yapin, Hem saglikli Hem katkisiz olur.. Sorun zaten ekmegin icindeki katkilar hele ucuz Brötchen'ler var ya onlar en sagliksizlari en ucuz malzemeler kullaniliyor bi ara akupunktur yaptirmistim anlatmisti Adam, tek subes olan yerlerden Brötchen al diyordu (kendileri yaptiklari icin)Ben ortaya karisik diyeyim belli bi diyetim yok az yemeye calissamda cok basarili oldugum söylenemez karatay güzelde ekmeksiz yapamam gibi geliyo bana
Ben makina ve imalat mühendisliği. Sen şuan karatay mı yapıyorsunben almanyadayim, IT benim bölüm biraz karisik, senin?
evet yaklasik 2 aydır, Sen? :)Ben makina ve imalat mühendisliği. Sen şuan karatay mı yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?