Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben diyetisyenle bişeyler yapmaya çalışıyorum ama her sözüne güvendiğim karatay :) çalıştığım için karatay yapamıyorum öğle yemeklerinin öyle doyacak kadar yeme durumu yok
Anladim, günde kac ögün besleniyorsun? Ben bi kac defa gittim diyetisyene hep 3 Ama ögündü, karataydada 3 ana ögün yapiyorum.. mesela okula giderken karatay kahvaltisini yapamiyorum yumurta koktugu Ve bulundugum ortamlar kalabalik oldugu icin olmuyor yani.. okula gittigim günler 1 meyve + kase yogurt + 1 kasik keten/chia tohumu yiyorum, öglende önceki günün sebze yemegi bi kase kadar + yogurt veya salata yapiyorum bir kaseye koyuyorum, aksamda genellikle et + Sebze haftada bazen 2 defa bulgur pilavi Ama 2-3 kasik..son 3 haftadir 3 lt su ictigim icin hic acikmiyorum zaten Ve tabi ögünler arasi en az 4 saat + 19'dan Sonra bisey yemiyorum

Bende diyetisyene giderek zayıflayanlardanım.Açıkcası Karatay diyetini de denemedim mantığıma yatmayan şeyler var.Nisan ortalarında başladım 2 aya yakın süre ara verdim 20,5 kilo verdim.Bence ara öğün olmalı ki seninde benim gibi PKO var ve bu bizim kan şekerlerimize kadar etkiliyorken

Gayet güzel ama öğünler arasinı 7 saat civarı tutabilirsen çok daha güzel olur. Benim 3 ana 2 araöğün ama ben araöğünleri kaldırdım artık

Işte karatayda kan şekerin hep düzenli oluyor. Glisemik indeks ve leptin hormonu üzerine kurulmuş herşey. Benim kafama yatmayan tek bir nokta bile yok. Ama tabi dediğim gibi doyana kadar yendiğinden ben yapamıyorum. 6 7 saat leptin salgınlanması harika bisey ben araöğün yaptığımdan sadece geceleri salgılanıyo o yüzden biraz daha yavaş gidiyo kilolar karatay yapabilsem keşke

Aynen Karatay'da insülin direncinin kirilmasi icin Ögünlerin arasini aciyor Ve simdiye kadar gittigim diyetisyenler de hep Bu yönde tavsiye bulundu hic birinde ara Ögün yoktu, sporsuz 5 kg verip birinci ayda ikinci ay kendimi saliyordum, Bu sefer Cok kararliyim Ve hayatimda yürüyüs yapmamama ragmen son 1 aydir elimden geldigince yapiyorum + pilates düsünüyorum. sabah 7:30/8 gibi kahvaltiyi yapinca aralarda ortalama 5.5-6 saat bisey yemiyorum Ama gec kalkinca 4 saat oluyor ara maalesef yoksa aksam Cok gec yemis oluyorum
Ve yatamdan önce tarcınlı süt içiyorum bıraksammı devam etsemmi buna kararsızım

Benim diyetisyenim 3 ana 3 ara öğün veriyor anlamadım ki hangisi doğru

Yaa bende bi terslik var sürekli acıkan bir insanım bikaç saat aç kaldığımda kan şekerim düşüyor.Uyku haricinde kendimi sabahtan akşama kadar aç bırakmıyorum.

Evet bunu duymusdum

Fitnessla başlamanı tavsiye ederim. Plates biraz daha zayıflarda vücudu şekillendirme konusunda iyi ama fitness yaparsan önce cardiolarla bu yola girersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…