- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Ben diyetisyenle bişeyler yapmaya çalışıyorum ama her sözüne güvendiğim karatay :) çalıştığım için karatay yapamıyorum öğle yemeklerinin öyle doyacak kadar yeme durumu yokevet yaklasik 2 aydır, Sen? :)
Anladim, günde kac ögün besleniyorsun? Ben bi kac defa gittim diyetisyene hep 3 Ama ögündü, karataydada 3 ana ögün yapiyorum.. mesela okula giderken karatay kahvaltisini yapamiyorum yumurta koktugu Ve bulundugum ortamlar kalabalik oldugu icin olmuyor yani.. okula gittigim günler 1 meyve + kase yogurt + 1 kasik keten/chia tohumu yiyorum, öglende önceki günün sebze yemegi bi kase kadar + yogurt veya salata yapiyorum bir kaseye koyuyorum, aksamda genellikle et + Sebze haftada bazen 2 defa bulgur pilavi Ama 2-3 kasik..son 3 haftadir 3 lt su ictigim icin hic acikmiyorum zaten Ve tabi ögünler arasi en az 4 saat + 19'dan Sonra bisey yemiyorumBen diyetisyenle bişeyler yapmaya çalışıyorum ama her sözüne güvendiğim karatay :) çalıştığım için karatay yapamıyorum öğle yemeklerinin öyle doyacak kadar yeme durumu yok
insülin direncini bende ölctürkmek istiyorum ama yurtdisinda Oldugun icin randevular Cok gece veriliyor tekrar türkiyeye gelince bütün tahlillerimi yaptircam Insallah
Pko'lar icinde Karatay Cok faydali, Internette Cok arastirdim Ve protein agirlikli bir beslenmenin pozitif sonuclar verdigini ögrendim.. zaten pko kilo ile beraber gelisiyor, sonrada pko'dan kurtulmak icin kilo vermek gerekiyor Ve ayni zamanda pko Kilo vermeyi yavaslatiyor.. maalesef böyle Ama en büyük düsmani düzenli Ve saglikli beslenme + egzersiz (Cok önemli!)
Bu arada Ben son 3 haftadir Omega 3'de kullaniyorum Ve faydasini gördüm aslinda
Bende diyetisyene giderek zayıflayanlardanım.Açıkcası Karatay diyetini de denemedim mantığıma yatmayan şeyler var.Nisan ortalarında başladım 2 aya yakın süre ara verdim 20,5 kilo verdim.Bence ara öğün olmalı ki seninde benim gibi PKO var ve bu bizim kan şekerlerimize kadar etkiliyorkenAnladim, günde kac ögün besleniyorsun? Ben bi kac defa gittim diyetisyene hep 3 Ama ögündü, karataydada 3 ana ögün yapiyorum.. mesela okula giderken karatay kahvaltisini yapamiyorum yumurta koktugu Ve bulundugum ortamlar kalabalik oldugu icin olmuyor yani.. okula gittigim günler 1 meyve + kase yogurt + 1 kasik keten/chia tohumu yiyorum, öglende önceki günün sebze yemegi bi kase kadar + yogurt veya salata yapiyorum bir kaseye koyuyorum, aksamda genellikle et + Sebze haftada bazen 2 defa bulgur pilavi Ama 2-3 kasik..son 3 haftadir 3 lt su ictigim icin hic acikmiyorum zaten Ve tabi ögünler arasi en az 4 saat + 19'dan Sonra bisey yemiyorum
Gayet güzel ama öğünler arasinı 7 saat civarı tutabilirsen çok daha güzel olur. Benim 3 ana 2 araöğün ama ben araöğünleri kaldırdım artıkAnladim, günde kac ögün besleniyorsun? Ben bi kac defa gittim diyetisyene hep 3 Ama ögündü, karataydada 3 ana ögün yapiyorum.. mesela okula giderken karatay kahvaltisini yapamiyorum yumurta koktugu Ve bulundugum ortamlar kalabalik oldugu icin olmuyor yani.. okula gittigim günler 1 meyve + kase yogurt + 1 kasik keten/chia tohumu yiyorum, öglende önceki günün sebze yemegi bi kase kadar + yogurt veya salata yapiyorum bir kaseye koyuyorum, aksamda genellikle et + Sebze haftada bazen 2 defa bulgur pilavi Ama 2-3 kasik..son 3 haftadir 3 lt su ictigim icin hic acikmiyorum zaten Ve tabi ögünler arasi en az 4 saat + 19'dan Sonra bisey yemiyorum
Işte karatayda kan şekerin hep düzenli oluyor. Glisemik indeks ve leptin hormonu üzerine kurulmuş herşey. Benim kafama yatmayan tek bir nokta bile yok. Ama tabi dediğim gibi doyana kadar yendiğinden ben yapamıyorum. 6 7 saat leptin salgınlanması harika bisey ben araöğün yaptığımdan sadece geceleri salgılanıyo o yüzden biraz daha yavaş gidiyo kilolar karatay yapabilsem keşkeBende diyetisyene giderek zayıflayanlardanım.Açıkcası Karatay diyetini de denemedim mantığıma yatmayan şeyler var.Nisan ortalarında başladım 2 aya yakın süre ara verdim 20,5 kilo verdim.Bence ara öğün olmalı ki seninde benim gibi PKO var ve bu bizim kan şekerlerimize kadar etkiliyorken
Aynen Karatay'da insülin direncinin kirilmasi icin Ögünlerin arasini aciyor Ve simdiye kadar gittigim diyetisyenler de hep Bu yönde tavsiye bulundu hic birinde ara Ögün yoktu, sporsuz 5 kg verip birinci ayda ikinci ay kendimi saliyordum, Bu sefer Cok kararliyim Ve hayatimda yürüyüs yapmamama ragmen son 1 aydir elimden geldigince yapiyorum + pilates düsünüyorum. sabah 7:30/8 gibi kahvaltiyi yapinca aralarda ortalama 5.5-6 saat bisey yemiyorum Ama gec kalkinca 4 saat oluyor ara maalesef yoksa aksam Cok gec yemis oluyorumIşte karatayda kan şekerin hep düzenli oluyor. Glisemik indeks ve leptin hormonu üzerine kurulmuş herşey. Benim kafama yatmayan tek bir nokta bile yok. Ama tabi dediğim gibi doyana kadar yendiğinden ben yapamıyorum. 6 7 saat leptin salgınlanması harika bisey ben araöğün yaptığımdan sadece geceleri salgılanıyo o yüzden biraz daha yavaş gidiyo kilolar karatay yapabilsem keşke
Benim diyetisyenim 3 ana 3 ara öğün veriyor anlamadım ki hangisi doğruAynen Karatay'da insülin direncinin kirilmasi icin Ögünlerin arasini aciyor Ve simdiye kadar gittigim diyetisyenler de hep Bu yönde tavsiye bulundu hic birinde ara Ögün yoktu, sporsuz 5 kg verip birinci ayda ikinci ay kendimi saliyordum, Bu sefer Cok kararliyim Ve hayatimda yürüyüs yapmamama ragmen son 1 aydir elimden geldigince yapiyorum + pilates düsünüyorum. sabah 7:30/8 gibi kahvaltiyi yapinca aralarda ortalama 5.5-6 saat bisey yemiyorum Ama gec kalkinca 4 saat oluyor ara maalesef yoksa aksam Cok gec yemis oluyorum
Ve yatamdan önce tarcınlı süt içiyorum bıraksammı devam etsemmi buna kararsızım
Kızz ben ikinciye acıktımKızlarrr yeni uyandım bi kahvaltı yapayım karnımın gurlamasından kendi seseimi duyamıyorum
Evet nergis cok ise yariyo adini ögrendigime sevindim bu arada seninkinide ceyda
Bendensin canim sanirim midem büyükKızz ben ikinciye acıktımyaa sizleri görünce ben kendimi çok yiyormuşum gibi hissediyorum
Şu mideyi bi küçültemedim arkadaş yaaa gerçi bişey de yemedim ki 1/2 kk peynir kahvaltım ,arada 3 kuru kayısıBendensin canim sanirim midem büyük
Evet bunu duymusdumbence bi deneyin 1-2 gün Hic olmuyorsa lavas tarzi kendiniz yapin, Hem saglikli Hem katkisiz olur.. Sorun zaten ekmegin icindeki katkilar hele ucuz Brötchen'ler var ya onlar en sagliksizlari en ucuz malzemeler kullaniliyor bi ara akupunktur yaptirmistim anlatmisti Adam, tek subes olan yerlerden Brötchen al diyordu (kendileri yaptiklari icin)
Sen ona midemi diyosun bideŞu mideyi bi küçültemedim arkadaş yaaa gerçi bişey de yemedim ki 1/2 kk peynir kahvaltım ,arada 3 kuru kayısı
Ahhh abla sen bilmiyorsun çok piss tutuyorum kendimi yoksa herşeyi yiyebilecek durumdayımSen ona midemi diyosun bide
Fitnessla başlamanı tavsiye ederim. Plates biraz daha zayıflarda vücudu şekillendirme konusunda iyi ama fitness yaparsan önce cardiolarla bu yola girersinAynen Karatay'da insülin direncinin kirilmasi icin Ögünlerin arasini aciyor Ve simdiye kadar gittigim diyetisyenler de hep Bu yönde tavsiye bulundu hic birinde ara Ögün yoktu, sporsuz 5 kg verip birinci ayda ikinci ay kendimi saliyordum, Bu sefer Cok kararliyim Ve hayatimda yürüyüs yapmamama ragmen son 1 aydir elimden geldigince yapiyorum + pilates düsünüyorum. sabah 7:30/8 gibi kahvaltiyi yapinca aralarda ortalama 5.5-6 saat bisey yemiyorum Ama gec kalkinca 4 saat oluyor ara maalesef yoksa aksam Cok gec yemis oluyorum
Ve yatamdan önce tarcınlı süt içiyorum bıraksammı devam etsemmi buna kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?