- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Zaten açlıkla kesinlikle kilo verilmez biliyosun zaten vücut kendini kıtlık moduna sokar. Karatayın doğru bulmadiğın noktaları var ama yine onun sözüne gelicem kan şekerini birden yükseltiğimiz için hızlı düşüşten dolayı çok acıkıyoruzYaa bende bi terslik var sürekli acıkan bir insanım bikaç saat aç kaldığımda kan şekerim düşüyor.Uyku haricinde kendimi sabahtan akşama kadar aç bırakmıyorum.
Ye ablam ben tutmayim seniAhhh abla sen bilmiyorsun çok piss tutuyorum kendimi yoksa herşeyi yiyebilecek durumdayım
Yok tatlım şöyle düşün bemim meto yeni çalışıcak seninki çok erken başladı biz sömestırı sonuna kadar yaşamak istiyoruzKızz ben ikinciye acıktımyaa sizleri görünce ben kendimi çok yiyormuşum gibi hissediyorum
Yok abla almayım ben sen kahvaltı yaptın mı??Ye ablam ben tutmayim seni
Ahhh kuzum bende sendenim ama yiyemiyorum artık kaçamak yaptığımda herşeyden lokma alıyorumValla kızlar bende beynimde bitirebilmiş değilim. Bugün bozcam desem yarım paket makarna yada bir büyük boy pizza yiyebilecek kapasitedeyim
Bende yememem gerektiği için yemiyorum ama beyin obezliğini aşmak çok zor. Asıl yapmak istediğim o. Sadece bundan 4 sene önce ilk diyete başladığım zaman gercekten beynimde bitirmiştim önümde ne yerlerse yesinler canım istemiyordu. Işte o zaman zayıf olmama rağmen 4 kilo verebilmiştim. Diyet işi tamamen psikolojiyle alakalı bi durumYok abla almayım ben sen kahvaltı yaptın mı??
Ahhh kuzum bende sendenim ama yiyemiyorum artık kaçamak yaptığımda herşeyden lokma alıyorum
Hey Allahım ya takma şu insanları egoist hepsi. Iş hayatına başladığımda anladım. Kimse abartılacak bi iş yapmıyo sadece afilli laflarla büyük işler yapıyomuş gibi görünüyolar. Bunlarda işte bi halt oldum sanan tiplerdenAz önce bi ünv.nin birimiyle konuştum işle ilgili kadın beni dövmekten beter etti eskiden olsa sinirimi abur cuburdan çıkartırdım
Ben sinirlendiğimde ve üzüldüğümde yeme isteği duyuyorum yoksa yanımda ne yenirse yensin canım çekmiyor.Bende yememem gerektiği için yemiyorum ama beyin obezliğini aşmak çok zor. Asıl yapmak istediğim o. Sadece bundan 4 sene önce ilk diyete başladığım zaman gercekten beynimde bitirmiştim önümde ne yerlerse yesinler canım istemiyordu. Işte o zaman zayıf olmama rağmen 4 kilo verebilmiştim. Diyet işi tamamen psikolojiyle alakalı bi durum
Hele benim çalıştığım kurumda ünvan çok önemli insanlıktan ziyadeHey Allahım ya takma şu insanları egoist hepsi. Iş hayatına başladığımda anladım. Kimse abartılacak bi iş yapmıyo sadece afilli laflarla büyük işler yapıyomuş gibi görünüyolar. Bunlarda işte bi halt oldum sanan tiplerden
Bende senin gibiyim özellikle stresli olduğum zaman. Inan ki hiç bir hastalığa bağlamıyorum kilomu ne pko ne troid. Tam tersi bunların kilodan dolayı geldiğini düşünüyorumBen sinirlendiğimde ve üzüldüğümde yeme isteği duyuyorum yoksa yanımda ne yenirse yensin canım çekmiyor.
Bana ünvan diyince aklıma gelen tek şey yalakalık. Devlet krumu diyince de torpilHele benim çalıştığım kurumda ünvan çok önemli insanlıktan ziyade
Saol ablacim valla cok cok.ise yaradi unutmusum ben oglm kabiz gibi oldugunda iciyordum hemen suttn gecip.oda yapiodu sen yazinca isik yandi resmen senin ismi hatrliyorum cunki nikin ismin digerlerini sorsamda unuturum isim hafizamm hic yokk sen ne gzel hatrliosunEvet nergis cok ise yariyo adini ögrendigime sevindim bu arada seninkinide ceydaplasticwoman
Şu mideyi bi küçültemedim arkadaş yaaa gerçi bişey de yemedim ki 1/2 kk peynir kahvaltım ,arada 3 kuru kayısı
ne yedin ki?Kızlar çok yedimheralde dünün açlığı çıktı
çorba içtim sıcak sıcak. Fırında tavuk ve salata yedim bide ayran içtim ama çorbayı abarttım galibane yedin ki?
Aksam salatayla dengele canim az pwhnirli bi salatayla telafi edilmicek gibi deil sankiçorba içtim sıcak sıcak. Fırında tavuk ve salata yedim bide ayran içtim ama çorbayı abarttım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?