Sn diyetisyenlemi calisiyorsun cnm bana gore cok yanlis bi kahvalti doyurucu biseyler yemen lazimki dedigin gibi cabuk acikmayasin dunun +larini telafi cabasindaysa ohln ve aksam hafif beslen bnce dengelersin ama sabah kahvalti en siki yapilmali bence2 dlm ekmekle 1 kk peynir sabah kahvaltım ama bu sabah ekmek yemedim genellikle ekmek tüketmiyorum
Evet diyetisyenle çalışıyorum erken saatte kahvaltı yapmayı sevmiyorum ve yapmıyordum bana en uyan bu kahvaltı müsli tarzında kahvaltılar da denedik.Vaktim olduğunda yumurta ve sebze ekliyorumSe
Sn diyetisyenlemi calisiyorsun cnm bana gore cok yanlis bi kahvalti doyurucu biseyler yemen lazimki dedigin gibi cabuk acikmayasin dunun +larini telafi cabasindaysa ohln ve aksam hafif beslen bnce dengelersin ama sabah kahvalti en siki yapilmali bence
Afiyet olsun.Sanırım çorbayı boğazların için içtin.Akşam salatayla dengeleyebilirsinçorba içtim sıcak sıcak. Fırında tavuk ve salata yedim bide ayran içtim ama çorbayı abarttım galiba
Benimde yüz hafizam zayif insanlari hazirlamayip sonra utaniyorum cocuklarimin türkce ögretmeni emekli oldu adami 15 senedir taniyorum bu arada pespese üc cocugumda ögretmeni iki sene sonra gördüm selam verdi düsün düsün kafayi yiyecem allahim kimdi bu adamda sasirdi eve gelince hatirladim hala utaniyorumSaol ablacim valla cok cok.ise yaradi unutmusum ben oglm kabiz gibi oldugunda iciyordum hemen suttn gecip.oda yapiodu sen yazinca isik yandi resmen senin ismi hatrliyorum cunki nikin ismin digerlerini sorsamda unuturum isim hafizamm hic yokk sen ne gzel hatrliosun
SelamSlmmm fıstıklar
Salı gelmişşşş :))
Son 3 gün çok dikkatli olunki cuma pişman olmayın :))
Benimde yüz hafizam zayif insanlari hazirlamayip sonra utaniyorum cocuklarimin türkce ögretmeni emekli oldu adami 15 senedir taniyorum bu arada pespese üc cocugumda ögretmeni iki sene sonra gördüm selam verdi düsün düsün kafayi yiyecem allahim kimdi bu adamda sasirdi eve gelince hatirladim hala utaniyorum
Slmmm fıstıklar
Salı gelmişşşş :))
Son 3 gün çok dikkatli olunki cuma pişman olmayın :))
Aynen öyle yapmayı düşünüyorumAksam salatayla dengele canim az pwhnirli bi salatayla telafi edilmicek gibi deil sanki
Aynen çok iyi geldi durduramadım kendimjAfiyet olsun.Sanırım çorbayı boğazların için içtin.Akşam salatayla dengeleyebilirsin
Istersen 0 yağla pişir o ısıl işlem görmüş ve dışında zaten kızarmış patateslerden mi artık neyden yapılıyosa bilmiyorum bişey var yani diyete hiç uygun değil. Ben karışmıyorum da kaptanımızdan haber geldi :)Niye kiii zaralı pişirmedim kiiiii
Ne zaman gelecek kaptan ?
Hadi inşaallllahhhhTahminimce akşam 6 gibi gelir daha önce banlanmadığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?