Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Se
2 dlm ekmekle 1 kk peynir sabah kahvaltım ama bu sabah ekmek yemedim genellikle ekmek tüketmiyorum
Sn diyetisyenlemi calisiyorsun cnm bana gore cok yanlis bi kahvalti doyurucu biseyler yemen lazimki dedigin gibi cabuk acikmayasin dunun +larini telafi cabasindaysa ohln ve aksam hafif beslen bnce dengelersin ama sabah kahvalti en siki yapilmali bence

Evet diyetisyenle çalışıyorum erken saatte kahvaltı yapmayı sevmiyorum ve yapmıyordum bana en uyan bu kahvaltı müsli tarzında kahvaltılar da denedik.Vaktim olduğunda yumurta ve sebze ekliyorum

Benimde yüz hafizam zayif insanlari hazirlamayip sonra utaniyorum cocuklarimin türkce ögretmeni emekli oldu adami 15 senedir taniyorum bu arada pespese üc cocugumda ögretmeni iki sene sonra gördüm selam verdi düsün düsün kafayi yiyecem allahim kimdi bu adamda sasirdi eve gelince hatirladim hala utaniyorum

Oo kotuymuss bi iki kere karsilastiginiz birinolsa genelde olabilio ama 15 sene uc cocugunda ogretmeni baya kotu gercektn birdaha karsilastiginizda hayatta unutmazsiniz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…