Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin kaptanım yarın denetim var da evrak düzenlemekten gruba giremedim. Boş işler yani
Kiraz sapı çayıda çok iyi geliyo
Kizlar bize soyle bi disardan baktim da ustumuzdr olu topragi var gibiyiz ayni. Hani sporlar nerde. Cosku yok motive yok huzur evi gibiyiz. Azcik silkelenin bakim. Bugunden itibaren spprsuz menu gormicem
Kesinlikle haklısın bize biraz motivasyon lazim

Vayyy fıstığım gelmişş hoşgeldin tatlım

Hadi bu bahaneyle baya spor yapmışındır
daha cok birikmis islerini yaptim utu vs ama sporda yaptim tabiki. Birazdan da bisiklet surcem 1 saat

Geçmiş olsun rzgrece kaptan.
Tum kaptanlar takimlarinin basina döndü cok şükür. Sevgiler size
sagol canim. Hep burdayiz insallah ❤

Hoşgeldin kaptanım yarın denetim var da evrak düzenlemekten gruba giremedim. Boş işler yani

Kiraz sapı çayıda çok iyi geliyo

Kesinlikle haklısın bize biraz motivasyon lazim
bitirdin mi bari islerini

Ne yapsak motivasyon icin esracim

daha cok birikmis islerini yaptim utu vs ama sporda yaptim tabiki. Birazdan da bisiklet surcem 1 saat

sagol canim. Hep burdayiz insallah ❤

bitirdin mi bari islerini

Ne yapsak motivasyon icin esracim
Bitti sayılır ya. Bu ara üstüme çok sorumluluk bindi malesef.

Bilmiyorum canım yarışma tarzında bişeyler yapabiliriz. Ayrıca hepimizin daha aktif katılmasi lazım. Bikaç tanede yeni arkadaş gelse süper olur

Zaten yarisma yapiypruz dedim ama pek orali olan olmadim kaale alinmiyorum galiba. Taze kan lazim galiba

d vitamini düsük olan var mi? Benim Cok düsük maalesef Ve Kilo vermeyi direk etkiliyor.. ve yükseltmenin tek yolu günesli havada disari cikip yürümek (Ciger dalak yemekte tabi Ama günes kadar etkili degil)

d vitamini düsük olan var mi? Benim Cok düsük maalesef Ve Kilo vermeyi direk etkiliyor.. ve yükseltmenin tek yolu günesli havada disari cikip yürümek (Ciger dalak yemekte tabi Ama günes kadar etkili degil)
Benim ferritin depoları boşalmış demir eksikliği var ve D vitaminim 8 di en düşük 25 olması gerekirken.5 kutu D vitamini bitirdim 18 e yükselttim ama diyettende vazgeçmedim yani demem o ki sağlıklı beslendiğin ve diyetine sadık kaldığın müddetçe zayıflarsın kendimden biliyorum 20,5 kilo gitti çünki

Zaten yarisma yapiypruz dedim ama pek orali olan olmadim kaale alinmiyorum galiba. Taze kan lazim galiba
Valla kendi adıma söyliyim artık bi stresim kalmadi cok şükür o yüzden kendimi tam olarak vericem diyet spor. Gruptaki hic bir arkadaşında bi mazereti olmadigina gore hep birlikte sımsıkı yeni bir başlangıç yapalım çok durulduk
Benimde çok düşük hatta ciddi eksiklik derecesinde kaçtı tam hatırlamıyorum ama galiba 9du. Güneş d vitamini sağlamaz sadece d vitaminini aktifleştirir. Damla kullanmayı denedin mi

Yazdiklarim biraz kaymis

D vitamini tam vitamin degil vücud kendisi üretiyor Ama bunun icin uv isinina ihtiyaci var zaten kuzey ülkelerinde bundan dolayi intihar oranli Cok yüksek günes olmadan yükselmiyor d vitamini Ve herseyle Cok baglantili
Benim d vitaminim 10 cikti tahlillerde Ama tekrar görüsemedim doktorla geri dönmek zorunda kaldim burda gidicem en kisa zamanda Ama sinavlarim Cok firsatim yok burda sistem biraz farkli günlerce sonuc bekliyorum hep gel git yapmam gerek maalesef

Her zaman ayni konusmayu yapiyoruz farkindamisin :) hadi bu cuma olsun diye doye kac cuma gecti

Ben diyetisyene gittiğimde bana new life ın sprey formunda d vitaminini önerdi. Onu almak için reçete gerekmiyor. Hatta gitiğim 2 diyetisyende bunu kullanıyormuş. Tabi d vitamini artıkça k vitamini seviyesi azalıyor dengelemek için ikisini birlikte kullanmak gerek

Kanguru_ aslında sümeyye plastic yeni gelen arkadaş ve diğer takım arkadaşlarımız hepsi hırslı biseyler yapıyolar. Çok da kötü değiliz bence bu ara sadece katılım az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…