Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

N NGY fıstık ezmesini evde ve şekersiz mi yapıyosun yoksa hazır mı ? Hazır şekerli olanı diyetisyenin vereceğini sanmıyorum

Menüm

10.00
Yoğurt
Chia
Kivi

12.30
2 kepçe tarhana çorbası
Fırında tavuk
Salata
Ayran

19.00
4-5 tane küçük balık ( sarı kanat) yağsız yapılmıştı.
1 dilim t.b ekmeği

Su 1.5 lt. Sadece sıcak su içebiliyorum o da midemi bulandırıyo o yüzden az oldu ama 1 şişe daha içmeye çalışcam. Spor yok

Esra boğazların için iyi ama öğlen ki çorba keşke akşam ekmek yemeseydin balık ve salata olsaydı

Esra boğazların için iyi ama öğlen ki çorba keşke akşam ekmek yemeseydin balık ve salata olsaydı
Evet çok haklısın söylediğinde aslında ekmeği biraz da bilerek yedim uzun zamandır yemiyorum tuvalete çıkabiliyorum arada yediğim zaman. Yoksa diyette değilken bile ekmekle işi olan bi insan değilim

Evet çok haklısın söylediğinde aslında ekmeği biraz da bilerek yedim uzun zamandır yemiyorum tuvalete çıkabiliyorum arada yediğim zaman. Yoksa diyette değilken bile ekmekle işi olan bi insan değilim
Anladım afiyet olsun kuzum o zaman
Ben gidemedim markete evde kiraz sapı var onu içeceğim Sevmiyorum tadını

Afiyet olsun cnm oglen corbayi fazladan yediginnicin aksam salatayla dengeliycektinn hanii onun disinda cok gzel ve chia yi ne kadar koyuyorsun bi hafta kahvaltimida bu sekilde yapmak isterim

Afiyet olsun cnm oglen corbayi fazladan yediginnicin aksam salatayla dengeliycektinn hanii onun disinda cok gzel ve chia yi ne kadar koyuyorsun bi hafta kahvaltimida bu sekilde yapmak isterim
Valla eve gittim baktım balık var üşendim birazcık salata yapmaya chia 1.5 2 yemek kaşığı koyuyorum o zaten şişiyo. Tadınıda hiç sevmiyorum zorla yiyorum onu

Valla eve gittim baktım balık var üşendim birazcık salata yapmaya chia 1.5 2 yemek kaşığı koyuyorum o zaten şişiyo. Tadınıda hiç sevmiyorum zorla yiyorum onu

Bliorum cnm sisiyo daha once tatli krizleri icin chiayla yapilan bi puding tarifi vermisti diyetisyen o zmn almiatim duruyo daha bari bitireyim bu bahaneyle hem degisik kahvalti olur banada

Bliorum cnm sisiyo daha once tatli krizleri icin chiayla yapilan bi puding tarifi vermisti diyetisyen o zmn almiatim duruyo daha bari bitireyim bu bahaneyle hem degisik kahvalti olur banada
Aynen öyle yap narla çok güzel tavsiye ederim
Hasta olduhun icin mi cnm yoksa soguk mu evn o zmnda usenioya insan ama soyle sicak bir dustaa iyi gelir i hstaligina
Ev soğuk doğalgaz sonuna kadar yansada ısınma problemi var çok aşırı büyük değil ama demek ki yetersiz geliyo petek boyları. Sadece oturduğumuz odada klima yakıyoruz. Banyo soğuk oluyo. Ama en zoruda saçlarımı tarayıp kurutmak

Kız nasil saycaz haftalık ben hiç susmuyorum
Haftalik 45 mesaj limiti olur 45 den snrasini saymayiz 45+ yazdik mi tmmdir :)
Ben kendim.yaptim kavrulmamis fistiktan ve sekersiz tammiyle kndini ezdim az su koydm kivamli olsn die ama yemicemm
hmm kendin yaptoysab ve sekersizse bisey diyemem ama yinede fistigin kalorisine bakmak lazim

Corba hasta oldugun icin yedin heralde. Gerisi guzel spor olsa sahane olurdu
Bence şekersiz olduğu için hiç problem yok fıstık ezmesinde. Bizim blendır aynı sebepten bozuldu ya
Kalorisi nedir acaba sonucda fistikda sekerli bsey
Kızlar biri beni yıkasa keşke ya duş almak ne zor
gel brn yikim aliskinim cocuklardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…