Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi aksamlar herkesee menum

Kahvalti:1 tk distik ezmesi 1 yumurta 3 burgu peynir domates salatalik ve dereotu 1 brd cay

Oglen: 2 kofte 1 brd ayran mevsim salat

Ara:3 hurma iki tam ceviz 1 sade kahve

Aksam:6 kasik ispanak bir kase kirmizi biberli yogurt

2.5 lt su dahada icerim
Henuz spor yapamadm sanirim leslie yapicm dk yazarim kaptanim

Afiyet olsun çok güzel

Kanguru_ geçmiş olsun
Çıkmıssın mapustan
sagol kaptanim.
Ciktin cok sukur :)
Bu konuda katı kurallar koymalısın
Heralde haftalik mesaj limiti isine geri donmek lazim.
Evet motivasyon için aktiflik şart ama ben kendi gidişatıma bakarım kişilerin azlığına yada çokluğuna takılmam
ama burasi bi yarisma ve her takim birincilik icin yarisiyor. Kisilerin azligi coklugundan ziyade aktif olmak lazim. Burda aktif olamayanlar genelde + ile geri donuyolar

Cnm hergin fistik ezmesi yemesenmi gerisi guzel

Kaptanım evet yarışma kilo vermek isteyen zaten aktif oluyor burada kalıyor önemli olan bence kişinin kendi isteği

Afiyet olsun canım bende fıstık ezmesine takıldım açıkcası

Reactions: NGY
Kaptanım evet yarışma kilo vermek isteyen zaten aktif oluyor burada kalıyor önemli olan bence kişinin kendi isteği
Iste sorunda burda basliyo. Aktif olmayan cuma gunu + yada sabitim diyor ve takimin yuzdesi etkileniyo. En iyisi haftalik mesaj limiti koymak

Kesinlikle koy haftalık değil günlük koy hatta. Hergün yazılsın çok önemli mazereti olan bildirir onu anlayışla karşılarız zaten. Ama bu ne böyle bir kişi yazıyo sadece

Kesinlikle koy haftalık değil günlük koy hatta. Hergün yazılsın çok önemli mazereti olan bildirir onu anlayışla karşılarız zaten. Ama bu ne böyle bir kişi yazıyo sadece
Gunluk karisir goz7muzden kacar. Haftalik limit koyalim cuma gunu kilo bildirimi yaparken herkes mesaj sayisinida yazar

Cnm hergin fistik ezmesi yemesenmi gerisi guzel
Ne bilim kaptanim diyetisyen her hafta degistiryorduki metobolizmayi sasrtmk icin bende bu haftaki menume ekledim bi yumurtayi eksilttim bide vasami yemedim coknolmasin die yarin yemem

Ne bilim kaptanim diyetisyen her hafta degistiryorduki metobolizmayi sasrtmk icin bende bu haftaki menume ekledim bi yumurtayi eksilttim bide vasami yemedim coknolmasin die yarin yemem
Sonuca sekerli oda cnm onun yerine saglikli birseyler ye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…