Katilim cok az evet ve katilim ne zmn azalsa motivasyonda gidiyo malesefmKanguru_ aslında sümeyye plastic yeni gelen arkadaş ve diğer takım arkadaşlarımız hepsi hırslı biseyler yapıyolar. Çok da kötü değiliz bence bu ara sadece katılım az
Ilgin icin tesekkur ederim canimayni sekilde destek olursa etiketlemen yeterli
Elifcim sana cok sey soylemek istiyorum ama tutuyorum kendimi. Nugget ne elif?
Az yagda kizarttinaferim cnm bidahakine yaninda patates flnda kizart yine AZ YAGDA cunku az yagda olunca diyete uygun oluyo
Hic yeme elif saglikli seyler ye olmuyo boyle
Cok guzrl cnm istikrarli spor yapan tek sensin bu hafta
abla sen bu ara hic spor yapmiyosun saldin kendini
Bugun tartildin mi canimcim
Sohbetini ozledik
cok tesekkur ederim ilgin icin ablacim
Ahhhhhhcildircam elif bi 700 gr verdin kendine guvenin artti heralde. Bidr misir yemedin diye alkismi istiyosun bizden sende hic istikrar gormuyorum saat 10 da yemek yenir mi ne olursa olsun. Kalbini kirmak istemiyorum ana dusuncem budur
Ilgin icin tesekkur ederim canim
Hosgeldiiiinnn. Umarim kisa zamanda istedigin kiloya ulasirsin
gider cnm hepsi gider
daha bise demicem sana. Zararli pisirmedin yagda pisirmissin ki hadi zararsiz pisirdin sayalim. Islem gormus bseyi ne kadar zararsiz pisirebilirsin
hosgeldin cnm kahve icin tesekkurler
noldu kiz
Bu konuda katı kurallar koymalısınKatilim cok az evet ve katilim ne zmn azalsa motivasyonda gidiyo malesefm
Evet motivasyon için aktiflik şart ama ben kendi gidişatıma bakarım kişilerin azlığına yada çokluğuna takılmamKatilim cok az evet ve katilim ne zmn azalsa motivasyonda gidiyo malesefm
Afiyet olsun çok güzelIyi aksamlar herkesee menum
Kahvalti:1 tk distik ezmesi 1 yumurta 3 burgu peynir domates salatalik ve dereotu 1 brd cay
Oglen: 2 kofte 1 brd ayran mevsim salat
Ara:3 hurma iki tam ceviz 1 sade kahve
Aksam:6 kasik ispanak bir kase kirmizi biberli yogurt
2.5 lt su dahada icerim
Henuz spor yapamadm sanirim leslie yapicm dk yazarim kaptanim
sagol kaptanim.
Heralde haftalik mesaj limiti isine geri donmek lazim.Bu konuda katı kurallar koymalısın
ama burasi bi yarisma ve her takim birincilik icin yarisiyor. Kisilerin azligi coklugundan ziyade aktif olmak lazim. Burda aktif olamayanlar genelde + ile geri donuyolarEvet motivasyon için aktiflik şart ama ben kendi gidişatıma bakarım kişilerin azlığına yada çokluğuna takılmam
Cnm hergin fistik ezmesi yemesenmi gerisi guzelIyi aksamlar herkesee menum
Kahvalti:1 tk distik ezmesi 1 yumurta 3 burgu peynir domates salatalik ve dereotu 1 brd cay
2.5 lt su dahada icerim
Kaptanım evet yarışma kilo vermek isteyen zaten aktif oluyor burada kalıyor önemli olan bence kişinin kendi isteğisagol kaptanim.
Ciktin cok sukur :)
Heralde haftalik mesaj limiti isine geri donmek lazim.
ama burasi bi yarisma ve her takim birincilik icin yarisiyor. Kisilerin azligi coklugundan ziyade aktif olmak lazim. Burda aktif olamayanlar genelde + ile geri donuyolar
Afiyet olsun canım bende fıstık ezmesine takıldım açıkcasıIyi aksamlar herkesee menum
2.5 lt su dahada icerim
Iste sorunda burda basliyo. Aktif olmayan cuma gunu + yada sabitim diyor ve takimin yuzdesi etkileniyo. En iyisi haftalik mesaj limiti koymakKaptanım evet yarışma kilo vermek isteyen zaten aktif oluyor burada kalıyor önemli olan bence kişinin kendi isteği
Kesinlikle koy haftalık değil günlük koy hatta. Hergün yazılsın çok önemli mazereti olan bildirir onu anlayışla karşılarız zaten. Ama bu ne böyle bir kişi yazıyo sadecesagol kaptanim.
Ciktin cok sukur :)
Heralde haftalik mesaj limiti isine geri donmek lazim.
ama burasi bi yarisma ve her takim birincilik icin yarisiyor. Kisilerin azligi coklugundan ziyade aktif olmak lazim. Burda aktif olamayanlar genelde + ile geri donuyolar
Gunluk karisir goz7muzden kacar. Haftalik limit koyalim cuma gunu kilo bildirimi yaparken herkes mesaj sayisinida yazarKesinlikle koy haftalık değil günlük koy hatta. Hergün yazılsın çok önemli mazereti olan bildirir onu anlayışla karşılarız zaten. Ama bu ne böyle bir kişi yazıyo sadece
Ne bilim kaptanim diyetisyen her hafta degistiryorduki metobolizmayi sasrtmk icin bende bu haftaki menume ekledim bi yumurtayi eksilttim bide vasami yemedim coknolmasin dieCnm hergin fistik ezmesi yemesenmi gerisi guzel
Afiyet olsun çok güzel
Sonuca sekerli oda cnm onun yerine saglikli birseyler ye :)Ne bilim kaptanim diyetisyen her hafta degistiryorduki metobolizmayi sasrtmk icin bende bu haftaki menume ekledim bi yumurtayi eksilttim bide vasami yemedim coknolmasin dieyarin yemem
Afiyet olsun canım bende fıstık ezmesine takıldım açıkcası
Kız nasil saycaz haftalık ben hiç susmuyorumGunluk karisir goz7muzden kacar. Haftalik limit koyalim cuma gunu kilo bildirimi yaparken herkes mesaj sayisinida yazar
Sonuca sekerli oda cnm onun yerine saglikli birseyler ye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?