- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Yaa bursayada gelsinBurada lapa lapa yağıyor
Burası Düzce.Üflerim ne demekOrasi nereuflede bu tarafa gelsin
eveett calışıyorum:) gecer zmnla. Benim hic bulantim olmamisti. Calisiyomusun calisiyosan zor olur
tmm cnm ooohhh super temiz havada yuruyus burayada atistiriyo kar
+++++1 sabah cok az ygıyo gibiydi ben işe gelirkenYaa bursayada gelsin
Ne tarafta çalışıyosun buraya hiç yağmadı+++++1 sabah cok az ygıyo gibiydi ben işe gelirken
Ikinizde çalışıyormuşsunuz bir de sen hamilesin yapsın bi zahmeteveett calışıyorumeşim isyan etcek evde bi iş yaptıgım yok yemekler bile eşimden
Günaydın canım.Bulunduğun bölge neresi merak ettim
inegöldeyim bn ama öle cok değildi dikkatli bakınca 3 5 kar tanesi gördüm galibaNe tarafta çalışıyosun buraya hiç yağmadı
valla yapıyo kuzum yemek hazır oluyo ben sora kurup kaldırıp yatıyprum sonra kocişim bi başına tv izliyo yazzııhhIkinizde çalışıyormuşsunuz bir de sen hamilesin yapsın bi zahmet
baba olmak kolay degil :deveett calışıyorumeşim isyan etcek evde bi iş yaptıgım yok yemekler bile eşimden
acıyarak bakıyo adam banababa olmak kolay degil :d
Sen dur ben dogururum sen dpgdukdan sonra geceleri bakarsin deacıyarak bakıyo adam banabu sabah ben doguraım mı diye bi teklifle bile geldi
Ben nilüferdeyim hiç yağmadıinegöldeyim bn ama öle cok değildi dikkatli bakınca 3 5 kar tanesi gördüm galiba
valla yapıyo kuzum yemek hazır oluyo ben sora kurup kaldırıp yatıyprum sonra kocişim bi başına tv izliyo yazzııhh
Buraya geliyodur o :)Kar bitti
senin mesain dogumdan sonraSen dur ben dogururum sen dpgdukdan sonra geceleri bakarsin de
bu sene kar fln görmeyiz bizBen nilüferdeyim hiç yağmadı
Üffffledim yaaa eli kulağında varmak üzeredirBuraya geliyodur o :)
Kazen bey takimlara simge belirlemeye baslamissiniz. Bizim takimin simgesi karinca olabilir mi? Baska takim yapmadan soyleyeyim dedim:) karinca rezerve
Bana takım üyelerinizin listesini etiketleyerek verir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?