Ilk firsatta dene canim. Benim oglanin dogum gunu var yakinda ozamanda yapicam kendim icinBen denemedim daha sana gelirken ilk olacak
Evet yaa başka topiklerde geziyorlar4. Takim nasil gidiyo canim ben arada bakiyorum fazla hareketsiz gibiAnka
İnşallah aklımda canımIlk firsatta dene canim. Benim oglanin dogum gunu var yakinda ozamanda yapicam kendim icin
Toparlanacak gibi mi bi iki taze kan bulsak super olur aslindaEvet yaa başka topiklerde geziyorlar
Evet aslında yeni üye istiyor takım ama nolacağını da kestiremiyorum bakalım bu cumaya bu grupla gireyim diyorum. Bilinmeyen kullanıcı ayrılacakmış tek başıma ne kadar yapabileceğim bi bakalımToparlanacak gibi mi bi iki taze kan bulsak super olur aslinda
Yardima ihtiyacin olursa burdayim canim . Kisa zamanda bi kaptan bulunur insallahEvet aslında yeni üye istiyor takım ama nolacağını da kestiremiyorum bakalım bu cumaya bu grupla gireyim diyorum. Bilinmeyen kullanıcı ayrılacakmış tek başıma ne kadar yapabileceğim bi bakalım
kaptin cezanın sinirini benden çıkarmışsın sanki nugget teflon tavada çok az yağda pişirip kağıt havluyla bastıra bastıra yağını aldım saat 10da da çok kalorisiz şeyler yedim ve saat 3gibi uyudum geç uyudum yaniii ben dikkat ediyorum merak etmeyinnIlgin icin tesekkur ederim canimayni sekilde destek olursa etiketlemen yeterli
Elifcim sana cok sey soylemek istiyorum ama tutuyorum kendimi. Nugget ne elif?
Az yagda kizarttinaferim cnm bidahakine yaninda patates flnda kizart yine AZ YAGDA cunku az yagda olunca diyete uygun oluyo
Hic yeme elif saglikli seyler ye olmuyo boyle
Cok guzrl cnm istikrarli spor yapan tek sensin bu hafta
abla sen bu ara hic spor yapmiyosun saldin kendini
Bugun tartildin mi canimcim
Sohbetini ozledik
cok tesekkur ederim ilgin icin ablacim
Ahhhhhhcildircam elif bi 700 gr verdin kendine guvenin artti heralde. Bidr misir yemedin diye alkismi istiyosun bizden sende hic istikrar gormuyorum saat 10 da yemek yenir mi ne olursa olsun. Kalbini kirmak istemiyorum ana dusuncem budur
Ilgin icin tesekkur ederim canim
Hosgeldiiiinnn. Umarim kisa zamanda istedigin kiloya ulasirsin
gider cnm hepsi gider
daha bise demicem sana. Zararli pisirmedin yagda pisirmissin ki hadi zararsiz pisirdin sayalim. Islem gormus bseyi ne kadar zararsiz pisirebilirsin
hosgeldin cnm kahve icin tesekkurler
noldu kiz
Cezamin sinirini neden senden cikarim elifcim. Cezama sinirlenmedim bile. Sana yorum yapamiyoruz farkindamisin. Herseye bi bahanen var. Ama soyleydi boyleydi. Kiriliyosun kusuyosun. Sen yiyosun sonra baskalarida yiyo bisey diyince ama elifde yemisti diye soylicekler. Burda tek degiliz. Menu vr sporlarla takmdakilere ornek olmamiz lazim. Bahanelerle olmaz. Tek nugget icin soylemiyorum bunu genel itibariyle soyluyorum. Bundan sonra menulerine yorum yapmicam istedigini yekaptin cezanın sinirini benden çıkarmışsın sanki nugget teflon tavada çok az yağda pişirip kağıt havluyla bastıra bastıra yağını aldım saat 10da da çok kalorisiz şeyler yedim ve saat 3gibi uyudum geç uyudum yaniii ben dikkat ediyorum merak etmeyinn
Allah kabul etsin menu guzel spor sahaneKaptanim giremedim internete niyeyse
Menüm
Sahur:sicak süt
Aksam:balkabagi corbasi(uzuuunn bi süre görmek istemiyorum)etli fasulye bir dolma yogurt esliginde bol cay
Spor:45 (kirkbes)dakika leslie 10 dakika bisiklet 20 ip ziplama 10 squat
Su:2 litre bir kupada yesilcayKanguru_
Kesinlikle yenecem kaptanim söz veriyorum ve yenik sümeyye yazdiracamEvet bende farkettim bayagadir spor yapmiyosun. Her zmn diyorum rakip olun cekisin diye ama...
Kız ben sinirli demedim emoji koymayınca böyle oluyor demekki gayet gülerek yazmıştım sende kızmaCezamin sinirini neden senden cikarim elifcim. Cezama sinirlenmedim bile. Sana yorum yapamiyoruz farkindamisin. Herseye bi bahanen var. Ama soyleydi boyleydi. Kiriliyosun kusuyosun. Sen yiyosun sonra baskalarida yiyo bisey diyince ama elifde yemisti diye soylicekler. Burda tek degiliz. Menu vr sporlarla takmdakilere ornek olmamiz lazim. Bahanelerle olmaz. Tek nugget icin soylemiyorum bunu genel itibariyle soyluyorum. Bundan sonra menulerine yorum yapmicam istedigini ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?