- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Çok uykuluGünaydın kızlar Nasılsınız ?
Yeni kalktim canim günaydinlarKızlar uyuyo musunuz hala
Görürüz sümeyye kim yenilecekGelsin ablacım bekliyorumşuan spor yapamasam da sağlıklı beslenmeme sadığım derinden ve etkili yenileceksin
Bende iyiyim işyerine geldimÇok uykulusen nasılsın
Göreceğiz Seyhan abla :)Görürüz sümeyye kim yenilecekyürüyüse cikiyorum birazdan
tmm cnm sorun yok
gunaydin taze anne :) biz iyiz sen nasilsin. Hamilelik nasil gidiyogünaydın gızlaaanabersiniz
Bizde genellikle solid catia nx kullanılıyor hiç logikal kullanan duymadım bu sektörde ama
Ben anladimakşam kaynatıyorum kalktığım gibi üstüne bol karabiber serpip 2 3 lokmada atıyorum üstünede hemen su içiyorum dişlerimi fırçalıyorum. Bunu sende alışkanlık haline getir çünkü illaki sınavlar bitecek
uykulu ve kusmuklutmm cnm sorun yok
gunaydin taze anne :) biz iyiz sen nasilsin. Hamilelik nasil gidiyo
Hoşgeldin, demek hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsingünaydın gızlaaanabersiniz
Kız sen beni yine inşaat mühendisiyle karışırdınCANım ne güzel para cephe işinde var :) orada fal logikal işine yarar bütün kesim ölçülerinden tut fiyatına kadar çıkarıyor, burada Boğaziçi mezunu İnşaat mühendisi var bana da o öğretti biliyordum programı ama kullanma şansım olma olmamıştı
amin canımmm darısı snra evlendiktn sonra tabiHoşgeldin, demek hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kız sen beni yine inşaat mühendisiyle karışırdınben makina müh.
Günaydın canım.Bulunduğun bölge neresi merak ettimGünaydın herkese
Bulundugum bolgede 31 ocaga kadar int kesintisi varmis tlfn int az o yuzden az az girebiicem menülerimi falan yazar cikarim
Kanguru_ kaptanim dunun sporunu karli havada yarim saat yuruyusss yazz bana
:) gecer zmnla. Benim hic bulantim olmamisti. Calisiyomusun calisiyosan zor oluruykulu ve kusmuklu
tmm cnm ooohhh super temiz havada yuruyus burayada atistiriyo karGünaydın herkese
Bulundugum bolgede 31 ocaga kadar int kesintisi varmis tlfn int az o yuzden az az girebiicem menülerimi falan yazar cikarim
Kanguru_ kaptanim dunun sporunu karli havada yarim saat yuruyusss yazz bana
Burada lapa lapa yağıyor:) gecer zmnla. Benim hic bulantim olmamisti. Calisiyomusun calisiyosan zor olur
tmm cnm ooohhh super temiz havada yuruyus burayada atistiriyo kar
Orasi nereBurada lapa lapa yağıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?