Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canim
Sevdim bu cevabı :) Anacım alışmamışım ki spor yapmaya bir gün yapsam ikinci gün yamuluyorum
Canim gir odana tak kulakligi oynuyabildigin kadar oyna ama boyle agil kalk falanda hicbisey yamamaktan iyidir ki ben leslie de bile o kadar terlemiyorum hemde cok mutlu oluo insan

H
Eğer sabah +900 gitmediğini görürsem hiçbirşey yemiycem bu kararı verdim
Hicnirsey yememk mi cok yanlis cnm ertesi gun eksiyi gorursun gormesine ama yemeye basladigin gibi ne kadar saglikli beslenirsen besln ac olan vucudun hemnn gene + gostericek boylece hic ilerlememis olucaksin

Canim

Canim gir odana tak kulakligi oynuyabildigin kadar oyna ama boyle agil kalk falanda hicbisey yamamaktan iyidir ki ben leslie de bile o kadar terlemiyorum hemde cok mutlu oluo insan
Ben genelde leslie ile karisik yapiyorn bunu hrm leslie hem oyun

H

Hicnirsey yememk mi cok yanlis cnm ertesi gun eksiyi gorursun gormesine ama yemeye basladigin gibi ne kadar saglikli beslenirsen besln ac olan vucudun hemnn gene + gostericek boylece hic ilerlememis olucaksin

Dalgami geciyon kiz aksam 15 dkk da olsa spor yap :)
hafif seylerle baslamalisin mesela leslie 1 ml

oyle olmaz hasta fln olursub

Haklısınız ama dikkat edip bu şekilde veremediğim zaman çok sıkılıyorum bırakmak istiyorum.

Haklısınız ama dikkat edip bu şekilde veremediğim zaman çok sıkılıyorum bırakmak istiyorum.

Sende haklısın insan demorilize oluyor ama ben soyle yapiyorum az verdiysem yada oynama olmadiysa vucudum direniyor az daha asilmam lazm ki dusus baslasn diyorum kndimi gaza getiriyorum ve inan hakli cikiyorum pesi sira geliyo eksiler eksi gelmesede aynada ki goruntum belli ediyo kndini

Sevdim bu cevabı :) Anacım alışmamışım ki spor yapmaya bir gün yapsam ikinci gün yamuluyorum
Valla bende çok tembelim çok. Hep oturayım istiyorum hatta yatayım

Dalgami geciyon kiz aksam 15 dkk da olsa spor yap :)
hafif seylerle baslamalisin mesela leslie 1 ml

oyle olmaz hasta fln olursub
Estağfurullah kaptanım ne dalga geçmesi :) bu akşam kursa gitcem gidis donus 1 saatten fazla yurucem bide hava soguk ya koştura koştura giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…