Spor yokmuPlanlar yememek
O da olur inşallah :)Spor yokmu
Sevdim bu cevabı :) Anacım alışmamışım ki spor yapmaya bir gün yapsam ikinci gün yamuluyorumO da olur inşallah :)
Canim gir odana tak kulakligi oynuyabildigin kadar oyna ama boyle agil kalk falanda hicbisey yamamaktan iyidir ki ben leslie de bile o kadar terlemiyorum hemde cok mutlu oluo insanSevdim bu cevabı :) Anacım alışmamışım ki spor yapmaya bir gün yapsam ikinci gün yamuluyorum
Hicnirsey yememk miEğer sabah +900 gitmediğini görürsem hiçbirşey yemiycem bu kararı verdim
Dalgami geciyon kiz aksam 15 dkk da olsa spor yap :)O da olur inşallah :)
hafif seylerle baslamalisin mesela leslie 1 mlSevdim bu cevabı :) Anacım alışmamışım ki spor yapmaya bir gün yapsam ikinci gün yamuluyorum
oyle olmaz hasta fln olursubEğer sabah +900 gitmediğini görürsem hiçbirşey yemiycem bu kararı verdim
Ben genelde leslie ile karisik yapiyorn bunu hrm leslie hem oyunCanim
Canim gir odana tak kulakligi oynuyabildigin kadar oyna ama boyle agil kalk falanda hicbisey yamamaktan iyidir ki ben leslie de bile o kadar terlemiyorum hemde cok mutlu oluo insan
H
Hicnirsey yememk micok yanlis cnm ertesi gun eksiyi gorursun gormesine ama yemeye basladigin gibi ne kadar saglikli beslenirsen besln ac olan vucudun hemnn gene + gostericek boylece hic ilerlememis olucaksin
Dalgami geciyon kiz aksam 15 dkk da olsa spor yap :)
hafif seylerle baslamalisin mesela leslie 1 ml
oyle olmaz hasta fln olursub
Akşam Leslie 1 mil yaparım squat 50 ,plunk 50 yapacağım inşallah.
Bende cok seviom kimsede gormuyo istedigim gibi sacma sapan oynuyommmBen genelde leslie ile karisik yapiyorn bunu hrm leslie hem oyun
5000 adimda ben attimTeşekkür ederim bilgilendirme için kaptanım
Findikfaresi123 sırf senin için öğlen yemeğine araçla gitmedim 1 km gidiş,1 km dönüş yürüdüm
Haklısınız ama dikkat edip bu şekilde veremediğim zaman çok sıkılıyorum bırakmak istiyorum.
Ben üc mil yapacam 60 squat ötekini bilmiyom ama 60 da ondan yapacam maksat sümeyyeden cok olsunAkşam Leslie 1 mil yaparım squat 50 ,plunk 50 yapacağım inşallah.
Birak tabikiHaklısınız ama dikkat edip bu şekilde veremediğim zaman çok sıkılıyorum bırakmak istiyorum.
Hiç kusura bakma abla.Ben en az 10 kilo verip sözleneceğim martta.Hiç bir kuvvet döndüremez beni diyetimdenBirak tabiki
Sizin dikiş kursunda kekler börekler yok mu??Kizlar dikis kursum var bugün cok mesgulüm cokkk
Valla bende çok tembelim çok. Hep oturayım istiyorum hatta yatayımSevdim bu cevabı :) Anacım alışmamışım ki spor yapmaya bir gün yapsam ikinci gün yamuluyorum
Estağfurullah kaptanım ne dalga geçmesi :) bu akşam kursa gitcem gidis donus 1 saatten fazla yurucem bide hava soguk ya koştura koştura giderimDalgami geciyon kiz aksam 15 dkk da olsa spor yap :)
hafif seylerle baslamalisin mesela leslie 1 ml
oyle olmaz hasta fln olursub
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?