Bencede gitmelisin bende aynı senin gibiyim ama yeme bozuklukları konusunda uzman birine gitmek istiyorum araştırma aşamasındayımAğır Yaşamları dün seyretmemiştim onu seyrediyorum.Kendi kilomdan korkuyorum.Çünkü ben de onlar gibiyim duygusal sıkıntılarımı yemek yeme ile çözmüşüm hep.Bundan dolayı psikolağa gitmek istiyorum.
Araştırma sonuçlarını benimle de paylaşır mısın?Bencede gitmelisin bende aynı senin gibiyim ama yeme bozuklukları konusunda uzman birine gitmek istiyorum araştırma aşamasındayım
Henüz aradığım psikoloğu bulamadım. Yeme bozukluğu değildir belkide takıntıdır. Annem devlet hastanesinde bir psikolağa gitti daha doģrusu yönlendirildi onun ki takıntı çıktı. Ama ben devlete gidemem ancak haftsonu çalışan bir psikoloğa gidebilirimAraştırma sonuçlarını benimle de paylaşır mısın?
Ben kendimi biliyorum sinirliyken ve yapacak birşeyim yokken yeme isteği duyuyorum.Sinirimi ve sıkıntımı yemekten çıkarıyorumHenüz aradığım psikoloğu bulamadım. Yeme bozukluğu değildir belkide takıntıdır. Annem devlet hastanesinde bir psikolağa gitti daha doģrusu yönlendirildi onun ki takıntı çıktı. Ama ben devlete gidemem ancak haftsonu çalışan bir psikoloğa gidebilirim
Ttt ne birakmasi sevgilini dusun susmaz cenesiHaklısınız ama dikkat edip bu şekilde veremediğim zaman çok sıkılıyorum bırakmak istiyorum.
Supersin cnmmAkşam Leslie 1 mil yaparım squat 50 ,plunk 50 yapacağım inşallah.
Ayni benBende cok seviom kimsede gormuyo istedigim gibi sacma sapan oynuyommm
oohhhh ablamiz geri dondu cok sukur5000 adimda ben attim
Ben üc mil yapacam 60 squat ötekini bilmiyom ama 60 da ondan yapacam maksat sümeyyeden cok olsun
Kizlar plank nedir nasil yapilir
Heeeehj aynen boyle devaammmm sozde 8 lerde dugununde en az 6 larda olursunHiç kusura bakma abla.Ben en az 10 kilo verip sözleneceğim martta.Hiç bir kuvvet döndüremez beni diyetimden
Guzelce pgren abla bak takimda evlencek kiz cokKizlar dikis kursum var bugün cok mesgulüm cokkk
Heh bana bunlarla gelValla bende çok tembelim çok. Hep oturayım istiyorum hatta yatayım
Estağfurullah kaptanım ne dalga geçmesi :) bu akşam kursa gitcem gidis donus 1 saatten fazla yurucem bide hava soguk ya koştura koştura giderim
hepimizin ortak sorunu bu malesef. Zayiflasakda surekli dikkat etmek zorundayizAğır Yaşamları dün seyretmemiştim onu seyrediyorum.Kendi kilomdan korkuyorum.Çünkü ben de onlar gibiyim duygusal sıkıntılarımı yemek yeme ile çözmüşüm hep.Bundan dolayı psikolağa gitmek istiyorum.
Evet işte çoğu kilolu insanda aynı sorun var ya takıntı ya da yeme bozukluğudur. Normal ruh sağlığı iyi olan bir insan sadece acıktığında doyduğu kadar yer. Yoksa yemenin sınırı yok herkesin midesi genişler yerde yer anlayacağın herşey kafada bitiyoBen kendimi biliyorum sinirliyken ve yapacak birşeyim yokken yeme isteği duyuyorum.Sinirimi ve sıkıntımı yemekten çıkarıyorum
Yemedim
burdayimm kusura bakmayin yazamadim bugün, simdi spora hazirlaniyorum bugün icin 45-50 dkk tempolu yürüyüs planladimP pembebulut5 nerdesin cnm bi gorundun kayboldun
Hosgeldin canim. Super en guzel spor yuzmekden sonra yuruyus bence harikasinburdayimm kusura bakmayin yazamadim bugün, simdi spora hazirlaniyorum bugün icin 45-50 dkk tempolu yürüyüs planladim
Yüzmede Cok süper oluyor Ama ona pek firsat olmuyor maalesefHosgeldin canim. Super en guzel spor yuzmekden sonra yuruyus bence harikasin
Arada dinlenmek iyidir canim bisey olmaz hergun gec kalkmiyosun sonuctaYüzmede Cok süper oluyor Ama ona pek firsat olmuyor maalesef
bugün okul yok diye bi iki saat gec kalktim hic iyi olmadi
Evet öyle Ama ögünler arasi 6 saat biraksam daha iyi oluyor böyle 4/5 anca, biran önce hedefe ulasmak istiyorummmArada dinlenmek iyidir canim bisey olmaz hergun gec kalkmiyosun sonucta
He leptin diyosuuuunn :) azimli olursan yaza kadar bayaga yol almis olursunEvet öyle Ama ögünler arasi 6 saat biraksam daha iyi oluyor böyle 4/5 anca, biran önce hedefe ulasmak istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?