Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ağır Yaşamları dün seyretmemiştim onu seyrediyorum.Kendi kilomdan korkuyorum.Çünkü ben de onlar gibiyim duygusal sıkıntılarımı yemek yeme ile çözmüşüm hep.Bundan dolayı psikolağa gitmek istiyorum.

Bencede gitmelisin bende aynı senin gibiyim ama yeme bozuklukları konusunda uzman birine gitmek istiyorum araştırma aşamasındayım

Araştırma sonuçlarını benimle de paylaşır mısın?
Henüz aradığım psikoloğu bulamadım. Yeme bozukluğu değildir belkide takıntıdır. Annem devlet hastanesinde bir psikolağa gitti daha doģrusu yönlendirildi onun ki takıntı çıktı. Ama ben devlete gidemem ancak haftsonu çalışan bir psikoloğa gidebilirim

Ben kendimi biliyorum sinirliyken ve yapacak birşeyim yokken yeme isteği duyuyorum.Sinirimi ve sıkıntımı yemekten çıkarıyorum

Haklısınız ama dikkat edip bu şekilde veremediğim zaman çok sıkılıyorum bırakmak istiyorum.
Ttt ne birakmasi sevgilini dusun susmaz cenesi
Akşam Leslie 1 mil yaparım squat 50 ,plunk 50 yapacağım inşallah.
Supersin cnmm
Bende cok seviom kimsede gormuyo istedigim gibi sacma sapan oynuyommm
Ayni ben biri gorse deli der
5000 adimda ben attim
oohhhh ablamiz geri dondu cok sukur

Ben üc mil yapacam 60 squat ötekini bilmiyom ama 60 da ondan yapacam maksat sümeyyeden cok olsun
Kizlar plank nedir nasil yapilir
rakip dedigin boyle olur
Hiç kusura bakma abla.Ben en az 10 kilo verip sözleneceğim martta.Hiç bir kuvvet döndüremez beni diyetimden
Heeeehj aynen boyle devaammmm sozde 8 lerde dugununde en az 6 larda olursun
Kizlar dikis kursum var bugün cok mesgulüm cokkk
Guzelce pgren abla bak takimda evlencek kiz cok
Valla bende çok tembelim çok. Hep oturayım istiyorum hatta yatayım

Estağfurullah kaptanım ne dalga geçmesi :) bu akşam kursa gitcem gidis donus 1 saatten fazla yurucem bide hava soguk ya koştura koştura giderim
Heh bana bunlarla gel
hepimizin ortak sorunu bu malesef. Zayiflasakda surekli dikkat etmek zorundayiz

Ben kendimi biliyorum sinirliyken ve yapacak birşeyim yokken yeme isteği duyuyorum.Sinirimi ve sıkıntımı yemekten çıkarıyorum
Evet işte çoğu kilolu insanda aynı sorun var ya takıntı ya da yeme bozukluğudur. Normal ruh sağlığı iyi olan bir insan sadece acıktığında doyduğu kadar yer. Yoksa yemenin sınırı yok herkesin midesi genişler yerde yer anlayacağın herşey kafada bitiyo

Spor yarismasi
1.gun (cumartesi
Isim. Puan
Smygnc 33 puan
Rzgrece 45 puan

2.gun(pazar
Isim. Puan
Rzgrece 174 puan
Nyc 114 puan

3.gun (pazartesi)
Isim. Puan
Nyc 75 puan

Rzgrece 122 puan

4.gun(sali)
Nyc 75 puan

Kizlar atladigim varmi​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…