- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Beni atlamissin kaptanimSpor yarismasi
1.gun (cumartesi
Isim. Puan
Smygnc 33 puan
Rzgrece 45 puan
2.gun(pazar
Isim. Puan
Rzgrece 174 puan
Nyc 114 puan
3.gun (pazartesi)
Isim. Puan
Nyc 75 puan
Rzgrece 122 puan
4.gun(sali)
Nyc 75 puan
Kizlar atladigim varmi
Ne yapmistin abla kusura bakmaBeni atlamissin kaptanim
Hayir canim yok zaten iki ögrenciydik biri birakti bi ben bi ögretmen korkuyorumda kaldirirlar diyeSizin dikiş kursunda kekler börekler yok mu??
Iyi fikir gidip on dakikada olsa süreyim normalde iftardan sonra spor yapiyorumKizlar ben suan kondisyon bisikletteyim siz nerelerdesiniz
Yeme abla sonucta tadini biliyosun yedikden 2 dk sonra agzinda tadi kalmicak yersen pismanlik vicdan azabim yemezsen gurur ve sumeyyeyi gecebilme ihtimaliKurs iptal kizlar ögretmenimin koro calismasi yokmus bugün gelmek istemedi spagetti istedi cocuklar bolonez soslu yemesem canim istiyo yesem sümeyye var ne yapsamki
Orucluysan iftardan snra yap istersen halsiz dusme. Ne sporu yapmistin abla soylede yazim listeyeIyi fikir gidip on dakikada olsa süreyim normalde iftardan sonra spor yapiyorum
Pembe bulut yeni diye yok derinikoda bi grldi kaybolduKanguru_ canim pembebulutun karincasi niye yok yeni diyemi bide deriniko kim hic görmedim
Ivet sümeyyeyi gecme zevki paha bicilemez ne yesemki o vakitYeme abla sonucta tadini biliyosun yedikden 2 dk sonra agzinda tadi kalmicak yersen pismanlik vicdan azabim yemezsen gurur ve sumeyyeyi gecebilme ihtimali
Karinca cok yakismis ama keske pembe olaydiPembe bulut yeni diye yok derinikoda bi grldi kayboldu
Hafif biseler ? Mesela sebze yada haslanmid et tavuk surda cumaya ne kaldiI
Ivet sümeyyeyi gecme zevki paha bicilemez ne yesemki o vakit
Gercege uygun yapmis kazenKarinca cok yakismis ama keske pembe olaydi
Efenim dün sümeyyeye hirslanip 45 dakika leslie 10 dakika bisiklet 20 ziplama ve 10 squat yapmistim bugünde yine sümeyyeden sebep 45 dakika leslie 50 ip ziplama 50 squat ve 60 plank ( ögrenecem önce)yapacam ayrica sabah yürüyüsü yapildi 5223 adim atildi burdan sümeyyeye selamlar S smygncOrucluysan iftardan snra yap istersen halsiz dusme. Ne sporu yapmistin abla soylede yazim listeye
Yumurta olarmi tavaya kirsamHafif biseler ? Mesela sebze yada haslanmid et tavuk surda cumaya ne kaldi
eveet hersey leptin bagli, ilk hedefe ramazana kadar ulasmak istiyorum yani Mayis ortasina kadaar bi 7'leri görsem cok süper olur gercektenHe leptin diyosuuuunn :) azimli olursan yaza kadar bayaga yol almis olursun
Ooo harikasin
Yumurta yerine borani de Cok güzel olabilirrYumurta olarmi tavaya kirsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?