Olur canim gencsin hareketlisin yeterki isteeveet hersey leptin bagli, ilk hedefe ramazana kadar ulasmak istiyorum yani Mayis ortasina kadaar bi 7'leri görsem cok süper olur gercekten
Duyy sümeyye ablan harika kaptan söylediOoo harikasin
Ispanakmi oYumurta yerine borani de Cok güzel olabilirr
Kac kiloydun P pembebulut5eveet hersey leptin bagli, ilk hedefe ramazana kadar ulasmak istiyorum yani Mayis ortasina kadaar bi 7'leri görsem cok süper olur gercekten
Önceden hareket sifirdi Ama cok hirslandimm Ondan elimden geleninin fazlasini yapmaya calisiyorum kasim gibi basladigimdan biraz yapmamam gereken hatalar yaptim Ama son 1.5 aydir sifira yakin kacamak hatta sifir diyebilirimOlur canim gencsin hareketlisin yeterki iste
Diyorum inanmiyor ablan star bebegim eski takimimda buse vardi karatay diyetiyle 25 kilo vermisti kaptanla cekisip 4 saat bisiklet binmislerdi hey gidi günlerValla abla masallah sumeyyenin isi var seni rakip secmekle iyi etmedi galiba
Yok ispanaklisida oluyor galiba Ama Ben yumurtayi kiriyorum katilasinca ocaktan alip üstüne sarmisakli yogurt az bisey de tereyag üstüne sahane oluyorIspanakmi o
87,3 'dü dünKac kiloydun P pembebulut5
Duyuyorum abla eve gideyim bende yapayım sporumuDuyy sümeyye ablan harika kaptan söyledi
Biz cilbir deriz yogurtlu yumurta harikasin P pembebulut5 cok tesekkürler kaptanim yogurtlu yumurta yani borani yani cilbir yiyorum o halde yogurdumuda dün yapmistim ohh tazecikYok ispanaklisida oluyor galiba Ama Ben yumurtayi kiriyorum katilasinca ocaktan alip üstüne sarmisakli yogurt az bisey de tereyag üstüne sahane oluyor
Yada son zamanda karnabahari ince ince kesiyorum biraz sarmisakla kavuruyorum biraz kahve olana kadar ayni sekilde üstüne yogurt tereyag refikanin mutfaginda videosu var Cok sahane oluyor bence bi deneyin hem saglikli hem lezzetli dileyen kiymada koyabilir Ama böyle Cok güzel bence
Planki bi tarif et canimDuyuyorum abla eve gideyim bende yapayım sporumuiyi olan kazansın
Verirsin canim serde genclik var ben yarin 41 oluyorum düsünsene otuzdan sonra zor veriliyo87,3 'dü dün
Afiyet olsunn simdiden, ev yogurduylada harika olur yaninada biraz sebze süper bir Menü olurBiz cilbir deriz yogurtlu yumurta harikasin P pembebulut5 cok tesekkürler kaptanim yogurtlu yumurta yani borani yani cilbir yiyorum o halde yogurdumuda dün yapmistim ohh tazecik
Tamam marulum cürümeden salata yapiyim onudaAfiyet olsunn simdiden, ev yogurduylada harika olur yaninada biraz sebze süper bir Menü olur
Ben ben yine benSpor yarismasi
1.gun (cumartesi
Isim. Puan
Smygnc 33 puan
Rzgrece 45 puan
2.gun(pazar
Isim. Puan
Rzgrece 174 puan
Nyc 114 puan
3.gun (pazartesi)
Isim. Puan
Nyc 75 puan
Rzgrece 122 puan
4.gun(sali)
Nyc 75 puan
Kizlar atladigim varmi
önemli olan yas degil insanin icindeki enerji yil gectikce kayboluyor mu artiyor mu, bence sizdeki enerjiyle benide gecersinizVerirsin canim serde genclik var ben yarin 41 oluyorum düsünsene otuzdan sonra zor veriliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?