Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menümü yazayım:

Chia tohumlu yoğurt
Muz
Kabak çekirdeği
Baharat mix

Ara : 1 elma

Öğlen : hindi fümeli salata
Yoğurt

Ara : 1 portakal

Akşam : taze fasülye

3 lt su
1 soda
1 ananaslı açaili yeşil çay
Allahim menüye gel ben de spagetti olurmu diyorum utandim

Yumurta olarmi tavaya kirsam
olur protein herzmn iyidir :)

Duyy sümeyye ablan harika kaptan söyledi
Kimin harika oldugu cuma gunu belli olcak
Önceden hareket sifirdi Ama cok hirslandimm Ondan elimden geleninin fazlasini yapmaya calisiyorum kasim gibi basladigimdan biraz yapmamam gereken hatalar yaptim Ama son 1.5 aydir sifira yakin kacamak hatta sifir diyebilirim
1.5 ayda kac kilo verdin peki
Biz cilbir deriz yogurtlu yumurta harikasin P pembebulut5 cok tesekkürler kaptanim yogurtlu yumurta yani borani yani cilbir yiyorum o halde yogurdumuda dün yapmistim ohh tazecik
tmm abla cilbirda olur. Sporunu eklemedim bugunkini belko daha fazla yaparsin dye :) spor yaptikdan snra etiketlersin beni :)

Diyorum inanmiyor ablan star bebegim eski takimimda buse vardi karatay diyetiyle 25 kilo vermisti kaptanla cekisip 4 saat bisiklet binmislerdi hey gidi günler

4 saat bisiklet mi ertesi gunde yuruyememislerdi heralde

Menümü yazayım:

Chia tohumlu yoğurt
Muz
Kabak çekirdeği
Baharat mix

Yoğurt

3 lt su
1 soda
dicek bise bulamiyorum ama sen hic spor bildirimi yapmadin

1.5 ayda kac kilo verdin peki

Kasimda basladim 3-4 haftada (sporsuz) 4 kg verdim Sonra yaklasik 2-3 hafta durdu Kilo vermem hatta 1 kg aldim unsuz sekersiz keklerle ugrasdim besamel sos kullandim yani o ara Cok hatalarim oldu, sonra spora basladim ve ~5 haftada 4 kg verdim tabi regl dönemi baya sisiyor vücud o zamanda duruyor bende Kilo verme Ama suan en hirsli dönemimdeyim Ve hic kacamak yapmiyorum zaten artik canimda istemiyor hicbisey

Guzel gidiyosun ozmn cnm en ideali ayda 4 5 kilo vermek ztn

Menümü yazayım:

Chia tohumlu yoğurt
Muz
Kabak çekirdeği
Baharat mix

Yoğurt

3 lt su
1 soda

Super cnm valla baharat mix inin icinde ne var birde kabak cekirdegin cigmi kavrulmus mu

O kacamakli dönem biraz motivasyon kirdi Ama sonucta kendim yaptim o hatalari Ve Ders cikardim
Simdi evden cikiyorum yürüyecem eve geldikten Sonra bölgesel hareket yapcam biraz
Bi ders oldu o donem sana birdaha ayni hatalara dusmez,en kisa zmnda verirsin kilolarim hadi bakalim bol kalori yakmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…