- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
önemli olan yas degil insanin icindeki enerji yil gectikce kayboluyor mu artiyor mu, bence sizdeki enerjiyle benide gecersiniz
Ayyyy bayilirim buraya hic yagmiyo ceydaÇok fena kar bastırdı eve nasıl gideceğim bakalım -_-
Allahim menüye gel ben de spagetti olurmu diyorum utandimMenümü yazayım:
Chia tohumlu yoğurt
Muz
Kabak çekirdeği
Baharat mix
Ara : 1 elma
Öğlen : hindi fümeli salata
Yoğurt
Ara : 1 portakal
Akşam : taze fasülye
3 lt su
1 soda
1 ananaslı açaili yeşil çay
Spor yarismasi
1.gun (cumartesi
Isim. Puan
Smygnc 33 puan
Rzgrece 45 puan
2.gun(pazar
Isim. Puan
Rzgrece 174 puan
Nyc 114 puan
3.gun (pazartesi)
Isim. Puan
Nyc 75 puan
Rzgrece 122 puan
4.gun(sali)
Nyc 75 puan
Seyhan77 171
5.gun cars.
Seyhan77
Kizlar atladigim varmi
olur protein herzmn iyidir :)Yumurta olarmi tavaya kirsam
Kimin harika oldugu cuma gunu belli olcakDuyy sümeyye ablan harika kaptan söyledi
1.5 ayda kac kilo verdin pekiÖnceden hareket sifirdi Ama cok hirslandimm Ondan elimden geleninin fazlasini yapmaya calisiyorum kasim gibi basladigimdan biraz yapmamam gereken hatalar yaptim Ama son 1.5 aydir sifira yakin kacamak hatta sifir diyebilirim
tmm abla cilbirda olur. Sporunu eklemedim bugunkini belko daha fazla yaparsin dye :) spor yaptikdan snra etiketlersin beni :)Biz cilbir deriz yogurtlu yumurta harikasin P pembebulut5 cok tesekkürler kaptanim yogurtlu yumurta yani borani yani cilbir yiyorum o halde yogurdumuda dün yapmistim ohh tazecik
Diyorum inanmiyor ablan star bebegim eski takimimda buse vardi karatay diyetiyle 25 kilo vermisti kaptanla cekisip 4 saat bisiklet binmislerdi hey gidi günler
dicek bise bulamiyorumMenümü yazayım:
Chia tohumlu yoğurt
Muz
Kabak çekirdeği
Baharat mix
Yoğurt
3 lt su
1 soda
Guzel gidiyosun ozmn cnm en ideali ayda 4 5 kilo vermek ztn1.5 ayda kac kilo verdin peki
Kasimda basladim 3-4 haftada (sporsuz) 4 kg verdim Sonra yaklasik 2-3 hafta durdu Kilo vermem hatta 1 kg aldim unsuz sekersiz keklerle ugrasdim besamel sos kullandim yani o ara Cok hatalarim oldu, sonra spora basladim ve ~5 haftada 4 kg verdim tabi regl dönemi baya sisiyor vücud o zamanda duruyor bende Kilo verme Ama suan en hirsli dönemimdeyim Ve hic kacamak yapmiyorum zaten artik canimda istemiyor hicbisey
Menümü yazayım:
Chia tohumlu yoğurt
Muz
Kabak çekirdeği
Baharat mix
Yoğurt
3 lt su
1 soda
Bildiğimiz ip atlama mı ? Evde nasıl oluyorKizlar 12.takimdakilerle cuma gunu baslayacak olan ip atlama yarismasi yapmaya karar verdik. Ben isterim ki hepiniz katilinkimler katilmak ister
fattylamb94 Findikfaresi123 Elif-Hakan plasticwoman S smygnc P pembehayaller06 N NGY
O kacamakli dönem biraz motivasyon kirdi Ama sonucta kendim yaptim o hatalari Ve Ders cikardimGuzel gidiyosun ozmn cnm en ideali ayda 4 5 kilo vermek ztn
Hayali canim yani ip yok varmis gibi hayal ediyorun ben :)Bildiğimiz ip atlama mı ? Evde nasıl oluyor
Durduğun yerde zıplıyorsun o zamanHayali canim yani ip yok varmis gibi hayal ediyorun ben :)
Bi ders oldu o donem sana birdaha ayni hatalara dusmez,en kisa zmnda verirsin kilolarim hadi bakalim bol kalori yakmalarO kacamakli dönem biraz motivasyon kirdi Ama sonucta kendim yaptim o hatalari Ve Ders cikardim
Simdi evden cikiyorum yürüyecem eve geldikten Sonra bölgesel hareket yapcam biraz
Aynen cnm. Ilk defa yapcaksan 20 den baslarsin.Durduğun yerde zıplıyorsun o zaman
Bilemedim şimdiAynen cnm. Ilk defa yapcaksan 20 den baslarsin.
Sen bilirsin cnm cumaya kadar zaman var dusun. Bi iki dene evde. Cok israr etmiyorum kilon fazla oldugu icinBilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?