- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Ben katılırımKizlar 12.takimdakilerle cuma gunu baslayacak olan ip atlama yarismasi yapmaya karar verdik. Ben isterim ki hepiniz katilinkimler katilmak ister
fattylamb94 Findikfaresi123 Elif-Hakan @plasticwoman S smygnc @pembehayaller06 N NGY
SupeeerrrrBen katılırım
Anlamadığım yerden çok mu zıplaman gerekliSen bilirsin cnm cumaya kadar zaman var dusun. Bi iki dene evde. Cok israr etmiyorum kilon fazla oldugu icin
Vücudum hic alisik degil ya zorlaniyorum ama bu bana bahane olur baslamak icin. Olmazsa 20 20 gunde 10 sefer atlarim yine 200u bulurum yaniSupeeerrrrama hergun yapcan en az 200 tane
Yok cnm normal ip atlar gibi iste ne kdr istersen okdr zipla :) onmli olan hareket etmrkAnlamadığım yerden çok mu zıplaman gerekli
Gun icinde 200 aksam yatmadanda 100 yapsan bi hafta sonra 1000 i zorlarsinVücudum hic alisik degil ya zorlaniyorum ama bu bana bahane olur baslamak icin. Olmazsa 20 20 gunde 10 sefer atlarim yine 200u bulurum yani
Atlarım kız hep istiyodum zaten işyerinde 50 50 atlarım ben gunde 4 5 kere evde biraz zor da aşşağı çok ses giderGun icinde 200 aksam yatmadanda 100 yapsan bi hafta sonra 1000 i zorlarsin
Ayakkabisiz cok ziplamadan atlarsan ses gitmiyoAtlarım kız hep istiyodum zaten işyerinde 50 50 atlarım ben gunde 4 5 kere evde biraz zor da aşşağı çok ses gider
Deniyim bakayimAyakkabisiz cok ziplamadan atlarsan ses gitmiyo
Banyoda atla sendeDeniyim bakayimhangi odada yattiklarini bilsem daha iyi olur
Cuma gunu baslicaz 1 haftalik. Cnm aslinda limit yok ama ben bizim takimdan katilanlara en az 200 diye limit koyuyprum :)Ben katılıyorum ipli yarışmaya günlük en az kaç tane ve bir haftalık mı yarışma
ooohh supersin :) 5 dkk almiyo 100 tanesoŞimdi bidaha 100 atladımoldu 200
n katılmak isterimmKizlar 12.takimdakilerle cuma gunu baslayacak olan ip atlama yarismasi yapmaya karar verdik. Ben isterim ki hepiniz katilinkimler katilmak ister
fattylamb94 Findikfaresi123 Elif-Hakan @plasticwoman S smygnc @pembehayaller06 N NGY
Sümeyye yaparsa bende yaparimKaptanım bi defada 100 adet atladım ipben yaparım bu işi bikaç dakikayı almıyor
Anlasildi kaptanim cumami basliyoruz ziplamayaCuma gunu baslicaz 1 haftalik. Cnm aslinda limit yok ama ben bizim takimdan katilanlara en az 200 diye limit koyuyprum :)
ooohh supersin :) 5 dkk almiyo 100 taneso
Menünü begendim afiyet olsunBugunki menum
Kahvaltim:1yumurta 3 burgu peynir ceyrek kapya biber yarim muz
Öğlen: 1 kepce unsuz pirincsiz kabak corba 1 kofte
Ara:3 gunkurusu kayisi 10 cig badem
Aksam :tonbalikli salata
Su 2 lt olmuatr daha icerim
Spor suan yok yapinca yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?