Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen bu hafta baska sppr yaptin mi yazmamisim listeye hic
Ben hergün 30 40yürüfüm çok biş yapmadım
menün Cok güzel Ama sabah doydun mu cok az yemissin sanki
yok vallahi hiç doymadım kv başka kalorisis bişey yoktı yoktu tereyağı ballar pekmezler

Afiyet olsun canım.Akşam yemeği yiyecek misin?
Acıkmıyor musun ? Ara öğünde yapmıyor musun?
vallahi çok açım salata yapıp yesem mi çorbam da var bilmemki kaptan ne der

Canım çorbayı tercih etme 1 kepçe 1 dlm ekmek değerinde.salata en güzeli

Insallah kisa zamanda gelirim abla
Aslinda gecen hafta diyete baslamistim.2 kilo da vermistim.bu cuma gelmeyi düsünüyordum ama esim rahatsizlandi.evde ise gitmiyor .benim diyet yalan oldu.tartilmaya korkuyorum.verdigimi geri aldim galiba
Gecmis olsun gel artik özledik

Menü
Sahur:sicak süt bir dilim kizarmis ekmek yagli
Aksam:yumurtali borani yogurt salata (esim künefe yapiyo mutfakda kizimiz geldi diye)
Simdi cay icerim
Su :2 litre olur
Spor:simdilik 5000 adim 20 ziplama caydan sonra 45 dakika leslie 10 dakika bisiklet ayrica 200 ip atlama 20 squat yapacam S smygnc

Uyaninca (9 gibi): limonlu su, yesil cay
Kahvatli (9:30): 2 yumurta, 7 zeytin, 3 ince yesil biber + 1/2 kirmizi biber, beyaz Peynir, 1 cay bardagindan biraz az ceviz, bi fincan tarcinli süt + 1 hurma + 2 g Omega 3
Öglen (13:50): kücük kase yogurt + 1 yk keten tohumu, 2 yk kabak yemegi, yarim kaseden biraz fazla yogurtlu corba
Aksam (18:30): firinda et + Salata + 2yk yogurt

3 lt su yatmadan bir yesil cay daha, öglene dogru sütlü kahve (filtre kahve) ictim + 50 dkk tempolu yürüyüs & basen egzersizi

Afiyet olsun abla.Yağlı ekmeği az yemişsin ohh misss gibi de olmuştur.Ablacım künefede çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…