Afiyet olsun kaptanım.K.peynirini kalorisiden dolayı tercih etmiyorum benFazla mi olmus ikisiama kasar peynir cok kucuktu bi parmak bogumundanda kucuktu bidaha ikisini ayni yimem
Kahvaltiyi 11 gibo yaptigim icin acikmadim cnm
Evet ya cok kalorili dimiAfiyet olsun kaptanım.K.peynirini kalorisiden dolayı tercih etmiyorum ben
Ben hergün 30 40yürüfüm çok biş yapmadımSen bu hafta baska sppr yaptin mi yazmamisim listeye hic
yok vallahi hiç doymadım kv başka kalorisis bişey yoktı yoktu tereyağı ballar pekmezlermenün Cok güzel Ama sabah doydun mu cok az yemissin sanki
vallahi çok açım salata yapıp yesem mi çorbam da var bilmemki kaptan ne derAfiyet olsun canım.Akşam yemeği yiyecek misin?
Acıkmıyor musun ? Ara öğünde yapmıyor musun?
Canım çorbayı tercih etme 1 kepçe 1 dlm ekmek değerinde.salata en güzeliBen hergün 30 40yürüfüm çok biş yapmadım
yok vallahi hiç doymadım kv başka kalorisis bişey yoktı yoktu tereyağı ballar pekmezler
vallahi çok açım salata yapıp yesem mi çorbam da var bilmemki kaptan ne der
Bence katilabilirsin demitam 50 dkk tempolu yürüyüs yaptimm
ip atlamaya bende katilabilirmiyim yoksa önce deneme süresini mi gecmem gerekiyor
Insallah kisa zamanda gelirim ablamarlin18 gel artik
Gecmis olsun gel artik özledikInsallah kisa zamanda gelirim abla
Aslinda gecen hafta diyete baslamistim.2 kilo da vermistim.bu cuma gelmeyi düsünüyordum ama esim rahatsizlandi.evde ise gitmiyor .benim diyet yalan oldu.tartilmaya korkuyorum.verdigimi geri aldim galiba
Karinca gibim caliskan oldugumuzdan mütevellit kazenin hediyesi canim
Merhaba hoşgeldin.İlk sayfadaki kuralları okuyup kendini tanıtırsan seviniriz canımSelam kızlar beni buraya yönlerdiler aranıza katıla bilirmiyim
Afiyet olsun abla.Yağlı ekmeği az yemişsin ohh misss gibi de olmuştur.Ablacım künefede çok güzel olurMenü
Sahur:sicak süt bir dilim kizarmis ekmek yagli
Aksam:yumurtali borani yogurt salata (esim künefe yapiyo mutfakda kizimiz geldi diye)
Simdi cay icerim
Su :2 litre olur
Spor:simdilik 5000 adim 20 ziplama caydan sonra 45 dakika leslie 10 dakika bisiklet ayrica 200 ip atlama 20 squat yapacam S smygnc
Hosgeldiniz kendini tanitirmisinSelam kızlar beni buraya yönlerdiler aranıza katıla bilirmiyim
Künefenin tadina bile bakmadim sekerimAfiyet olsun abla.Yağlı ekmeği az yemişsin ohh misss gibi de olmuştur.Ablacım künefede çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?