- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Yarin bacaklarin agrimaz insallahKanguru_ ve Findikfaresi123 abla 500 ip atlama, Leslie 1 mil, 2 km yürüyüş ve ayrıyeten 2.570 adım en son olarakda 50 squat
Ertesi gun sabah saat 10 a kadar bildirebilirsin cnmSpor bildirimlerimizi kaça kadar yapmamız gerek kaptanım
tam olarak yazarmisin hangi gun ne kdr sppr yaptin ona gore listeye yazicamBen hergün 30 40yürüfüm çok biş yapmadım
yok vallahi hiç doymadım kv başka kalorisis bişey yoktı yoktu tereyağı ballar pekmezler
vallahi çok açım salata yapıp yesem mi çorbam da var bilmemki kaptan ne der
tabiki katilacak :)Bence katilabilirsin demiKanguru_
gecmis olsun. Sen don sanada karinca vercez :)Insallah kisa zamanda gelirim abla
Aslinda gecen hafta diyete baslamistim.2 kilo da vermistim.bu cuma gelmeyi düsünüyordum ama esim rahatsizlandi.evde ise gitmiyor .benim diyet yalan oldu.tartilmaya korkuyorum.verdigimi geri aldim galiba
Yagli eppek haric gerisi muko :)Menü
Sahur:sicak süt bir dilim kizarmis ekmek yagli
Aksam:yumurtali borani yogurt salata (esim künefe yapiyo mutfakda kizimiz geldi diye)
Simdi cay icerim
Su :2 litre olur
Spor:simdilik 5000 adim 20 ziplama caydan sonra 45 dakika leslie 10 dakika bisiklet ayrica 200 ip atlama 20 squat yapacam S smygnc
ooh super menu canim dolu dolu ama az kalorili en sevdikim :)Uyaninca (9 gibi): limonlu su, yesil cay
Kahvatli (9:30): 2 yumurta, 7 zeytin, 3 ince yesil biber + 1/2 kirmizi biber, beyaz Peynir, 1 cay bardagindan biraz az ceviz, bi fincan tarcinli süt + 1 hurma + 2 g Omega 3
Öglen (13:50): kücük kase yogurt + 1 yk keten tohumu, 2 yk kabak yemegi, yarim kaseden biraz fazla yogurtlu corba
Aksam (18:30): firinda et + Salata + 2yk yogurt
3 lt su yatmadan bir yesil cay daha, öglene dogru sütlü kahve (filtre kahve) ictim + 50 dkk tempolu yürüyüs & basen egzersizi
Hosgeldin tabiki katilabilirsin :)Selam kızlar beni buraya yönlerdiler aranıza katıla bilirmiyim
ooo 500 ip yaptin mi bravoooKanguru_ ve Findikfaresi123 abla 500 ip atlama, Leslie 1 mil, 2 km yürüyüş ve ayrıyeten 2.570 adım en son olarakda 50 squat
Canim 2 km yuryus kac dakika olmustur bide temposu nasildiKanguru_ canım benim spor bildirimim tamamdır az önce yazdıklarım
1 km yi 14 dakika da yürüdüm dönüşde 16 dakika canım yokuştu çünküCanim 2 km yuryus kac dakika olmustur bide temposu nasildi
[/QUOTE]Spor yarismasi
1.gun (cumartesi
Isim. Puan
Smygnc 33 puan
Rzgrece 45 puan
2.gun(pazar
Isim. Puan
Rzgrece 174 puan
Nyc 114 puan
3.gun (pazartesi)
Isim. Puan
Nyc 75 puan
Rzgrece 122 puan
4.gun(sali)
Nyc 75 puan
Seyhan77 171 puan
5.gun cars.
Rzgrece 110 puan
Elif hakan 100 puan
Seyhan77 194 puan
Smygnc 250
Kizlar atladigim varmi
100 ip ,45 leslie,75 yürüyüş,30 squat .Toplam 250 puan kaptanım bide burda adım sayım yokDogru galiba ayyy yarin tekrar bakcam
Kurstayım döncemfattylamb94 sen spor yapmadim mi
Fazla mi olmus ikisiama kasar peynir cok kucuktu bi parmak bogumundanda kucuktu bidaha ikisini ayni yimem
Kahvaltiyi 11 gibo yaptigim icin acikmadim cnm
Afiyet olsun abla.Yağlı ekmeği az yemişsin ohh misss gibi de olmuştur.Ablacım künefede çok güzel olur
Adimlar icin puan koymamisiz ya ip atlama yarismasindan snra onada puan belirleyelim100 ip ,45 leslie,75 yürüyüş,30 squat .Toplam 250 puan kaptanım bide burda adım sayım yok
daha yemem tobeeeeeKasar peynirinin yag orani fazla kaptanim yemesen daha iyi olur onjn disinda tam benlik menu helw bide oglene dogru bi kahvalti ve ogle yamegibyemiyceksem
Ama benim leslie 45 seninki 15 dakikalik degilmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?