İyi ki doğdun abla Nice mussmutlu yıllara sağlıkla ve huzurlaGünaydin kizlar iyiki dogdum bennnn
Tmm ozmn bu aksam baslayalim. Fotosunu atariz hergun belki gorup katilmak isteyen olurIyi ki doğdun ablacım tüm sevdiklerinle nice yıllarayeni yaşın sana sağlık ve mutluluk getirsin
Ayy doğru valla yapalım. Daha yeni yoğurt mayalamıştık çok iyi olur
Aynen öyle yapalım atalım canısı hangi yoğurt kürünü yapalımTmm ozmn bu aksam baslayalim. Fotosunu atariz hergun belki gorup katilmak isteyen olur
Ben haziriiiiiimmmm sen hazir misin :)Kızlar yarına hazır mıyız
Limon pul biber yogurtAynen öyle yapalım atalım canısı hangi yoğurt kürünü yapalım
Ben az hazırım :) ya ben şu cuma sabahları tartılmaktan nefret ediyorum. O kadar şiş oluyorum ki onun doğru kilom olduğunu sanmıyorum. Mesela 2 hafta önce haftasonu 68.4 falandım ama haftaiçi 69 küsür çıkıyorumBen haziriiiiiimmmm sen hazir misin :)
Bende gördüm işe yariyo cidden ama zencefil zerdacal tarcin 3lusu bence daha iyi ama tadı igrenc ötesi ya ( tobe tobe nimete igrenc denmezde)Limon pul biber yogurt
Ben faydasini gordum yaptiklarimin
Ben bi dönem yaptım bende tam olarak ne işe yaradı bilmiyorumLimon pul biber yogurt
Ben faydasini gordum yaptiklarimin
Persembe sabahi tartil sendeBen az hazırım :) ya ben şu cuma sabahları tartılmaktan nefret ediyorum. O kadar şiş oluyorum ki onun doğru kilom olduğunu sanmıyorum. Mesela 2 hafta önce haftasonu 68.4 falandım ama haftaiçi 69 küsür çıkıyorum
Kurtuldum evet de - az sorun orda bide cumartesi diyetisyen var
Once bunu yapalim snra zencefilliyi yapariz. 15 gun yapip 15 gun ara verir sonraki 15 gunde onu yaparizBende gördüm işe yariyo cidden ama zencefil zerdacal tarcin 3lusu bence daha iyi ama tadı igrenc ötesi ya ( tobe tobe nimete igrenc denmezde)
Allah Allah :/ ben kilo olarak iyim suan bayaga gitti yani listede olsaydim super olurduBen bi dönem yaptım bende tam olarak ne işe yaradı bilmiyorum
Ben yarına hazır değilim
Perşembede aynı ki haftaiçi çünkü mecburen yataktan kalktığım gibi tartılıyorum. Genelde gece 12 de yatağa giriyorum uyumam 12.30 1 i bulunca 5 - 5.30 saat uyuyorum. Sabah bi kalkıyorum davul gibi şişmişim vakitte yok ki bekliyim biraz gecsin. Sanki elimin üstüde bir el daha var gibi şişiyorumPersembe sabahi tartil sendebende persembe gunleri cok yemek istiyorun istahim cok aciliyo psikolojik heralde ters tepiyo
Olsun soylersin ptesi + cikmistim diye. Moral bozmak yok + dan kurtuldun azda olsa - gordun haftaya daha guzel olurKurtuldum evet de - az sorun orda bide cumartesi diyetisyen var
Isyerinede tarti al cuma gunleri evden kahvalti yapmadan cik gidene kadar sisligin iner zatenPerşembede aynı ki haftaiçi çünkü mecburen yataktan kalktığım gibi tartılıyorum. Genelde gece 12 de yatağa giriyorum uyumam 12.30 1 i bulunca 5 - 5.30 saat uyuyorum. Sabah bi kalkıyorum davul gibi şişmişim vakitte yok ki bekliyim biraz gecsin. Sanki elimin üstüde bir el daha var gibi şişiyorum
Sırf üşengeclikten bana pul biberli limonlu yedirecek yaOnce bunu yapalim snra zencefilliyi yapariz. 15 gun yapip 15 gun ara verir sonraki 15 gunde onu yaparizevde zerdecal yok cikip alamam da
Allah Allah :/ ben kilo olarak iyim suan bayaga gitti yani listede olsaydim super olurdu
Ben bazen şişiyorum suyu az içiyorum diye düşünüyorumPerşembede aynı ki haftaiçi çünkü mecburen yataktan kalktığım gibi tartılıyorum. Genelde gece 12 de yatağa giriyorum uyumam 12.30 1 i bulunca 5 - 5.30 saat uyuyorum. Sabah bi kalkıyorum davul gibi şişmişim vakitte yok ki bekliyim biraz gecsin. Sanki elimin üstüde bir el daha var gibi şişiyorum
Üstümdekileri çıkarmadan yine aynı şey olcak ki yoksa büyük tartı var isyerinde herkes tartılıyoIsyerinede tarti al cuma gunleri evden kahvalti yapmadan cik gidene kadar sisligin iner zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?