Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi ki doğdun ablacım tüm sevdiklerinle nice yıllara yeni yaşın sana sağlık ve mutluluk getirsin

Ayy doğru valla yapalım. Daha yeni yoğurt mayalamıştık çok iyi olur
Tmm ozmn bu aksam baslayalim. Fotosunu atariz hergun belki gorup katilmak isteyen olur

Ben haziriiiiiimmmm sen hazir misin :)
Ben az hazırım :) ya ben şu cuma sabahları tartılmaktan nefret ediyorum. O kadar şiş oluyorum ki onun doğru kilom olduğunu sanmıyorum. Mesela 2 hafta önce haftasonu 68.4 falandım ama haftaiçi 69 küsür çıkıyorum

Hanimlar yarin yemekden hemen once tartilin isterseniz kahvaltiyi aksam 5 de yapin hemen kahvalti yapmadan tartilin ama en gec 7 de bildirim yapmis olun

Persembe sabahi tartil sende bende persembe gunleri cok yemek istiyorun istahim cok aciliyo psikolojik heralde ters tepiyo

Bende gördüm işe yariyo cidden ama zencefil zerdacal tarcin 3lusu bence daha iyi ama tadı igrenc ötesi ya ( tobe tobe nimete igrenc denmezde)
Once bunu yapalim snra zencefilliyi yapariz. 15 gun yapip 15 gun ara verir sonraki 15 gunde onu yapariz evde zerdecal yok cikip alamam da
Ben bi dönem yaptım bende tam olarak ne işe yaradı bilmiyorum
Ben yarına hazır değilim
Allah Allah :/ ben kilo olarak iyim suan bayaga gitti yani listede olsaydim super olurdu

Persembe sabahi tartil sende bende persembe gunleri cok yemek istiyorun istahim cok aciliyo psikolojik heralde ters tepiyo
Perşembede aynı ki haftaiçi çünkü mecburen yataktan kalktığım gibi tartılıyorum. Genelde gece 12 de yatağa giriyorum uyumam 12.30 1 i bulunca 5 - 5.30 saat uyuyorum. Sabah bi kalkıyorum davul gibi şişmişim vakitte yok ki bekliyim biraz gecsin. Sanki elimin üstüde bir el daha var gibi şişiyorum

Isyerinede tarti al cuma gunleri evden kahvalti yapmadan cik gidene kadar sisligin iner zaten

Once bunu yapalim snra zencefilliyi yapariz. 15 gun yapip 15 gun ara verir sonraki 15 gunde onu yapariz evde zerdecal yok cikip alamam da
Allah Allah :/ ben kilo olarak iyim suan bayaga gitti yani listede olsaydim super olurdu
Sırf üşengeclikten bana pul biberli limonlu yedirecek ya şaka yapıyorum tabi ki onla başlayalım dedigin gibi yaparız

Ben bazen şişiyorum suyu az içiyorum diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…