Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydin arkadaslar
Kaptanim 20 dk tempolu yuruyus 300 ip aylama yaptim

Dun ani bi kararla geceye dogru anneme geldik 1 hafta kalicaz tartimi getrmedim ikide bi ordan buraya burdan oraya goturuyom burayada bitane alim en iyisi dedim bugn tarti alicm insallah yeni tartida + cikmam yaa kske bu seferlikte getrseydm

Dun ani bi kararla geceye dogru anneme geldik 1 hafta kalicaz tartimi getrmedim ikide bi ordan buraya burdan oraya goturuyom burayada bitane alim en iyisi dedim bugn tarti alicm insallah yeni tartida + cikmam yaa kske bu seferlikte getrseydm
Hem iyi hem kötü olmuş aslında.Evdeyken tartıldın mı peki ?

En azından en son tartıldığın rakamı dikkate alarak yeni tartı arasındaki oranı hesaplayabilirsin
Benimde yeterli değil h.sonu aldığım kiloyu yeni verdim ve - çok az

Olsn soyle dusun birdahaki.haftaya yerinde sayarak giricegine eksiyle giriyorsun haftaya daha buyuk bi dusus olucak

Ip yarismasina katilanlar

Rzgrece
Smygnc

Guncelleyin kizlar

Gunaydin arkadaslar
Kaptanim 20 dk tempolu yuruyus 300 ip aylama yaptim
Dun yaptiklarin mk canim
Bende katılıyorum da nerede güncelliycem onu anlamadım
Tmm ben hallettim altina isminizi yazin demek istemistim :)
keske getirseydin. fark oluyo cnku. Eger fark varsa sen evdeki tartina gore soylersin kilonu. Zaten haftaya listeye girceksin ozmna kdr gidecekmisiniz eve

Ip yarismasina katilanlar

Rzgrece
Smygnc
Fattylamb94
Seyhan77
Elif-hakan
NGY
Pembehayaller1

Var mi arttiran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…