Yok + değilim.Ama - de çok az
Olsun eksiye dusmussun ya onmli olan bu :) bugunde biraz da duser kilonYok + değilim.Ama - de çok az
Bende katılıyorum da nerede güncelliycem onu anlamadımIp yarismasina katilanlar
Rzgrece
Guncelleyin kizlar
Hem iyi hem kötü olmuş aslında.Evdeyken tartıldın mı peki ?Dun ani bi kararla geceye dogru anneme geldik 1 hafta kalicaz tartimi getrmedim ikide bi ordan buraya burdan oraya goturuyom burayada bitane alim en iyisi dedim bugn tarti alicm insallah yeni tartida + cikmam yaa kske bu seferlikte getrseydm
Hem iyi hem kötü olmuş aslında.Evdeyken tartıldın mı peki ?
En azından en son tartıldığın rakamı dikkate alarak yeni tartı arasındaki oranı hesaplayabilirsinEvet dun tartilmistim eksim vardi ama ayeterli deil
En azından en son tartıldığın rakamı dikkate alarak yeni tartı arasındaki oranı hesaplayabilirsin
Benimde yeterli değil h.sonu aldığım kiloyu yeni verdim ve - çok az
Evet haklısın canım.Ancak ben çok sıkıldım aylardır gıdım gıdım gitmesindenOlsn soyle dusun birdahaki.haftaya yerinde sayarak giricegine eksiyle giriyorsun haftaya daha buyuk bi dusus olucak
Evet haklısın canım.Ancak ben çok sıkıldım aylardır gıdım gıdım gitmesinden
Dun yaptiklarin mk canimGunaydin arkadaslar
Kaptanim 20 dk tempolu yuruyus 300 ip aylama yaptim
Tmm ben hallettim altina isminizi yazin demek istemistim :)Bende katılıyorum da nerede güncelliycem onu anlamadım
keske getirseydin.Dun ani bi kararla geceye dogru anneme geldik 1 hafta kalicaz tartimi getrmedim ikide bi ordan buraya burdan oraya goturuyom burayada bitane alim en iyisi dedim bugn tarti alicm insallah yeni tartida + cikmam yaa kske bu seferlikte getrseydm
Gunaydin ablacim iyiki dogdun sen cocuklarin ve torunlarinla beraber nice guzel senelereGünaydin kizlar iyiki dogdum bennnn
Tesekkürler kaptanimGunaydin ablacim iyiki dogdun sen cocuklarin ve torunlarinla beraber nice guzel senelere
Iyi ki doğdun ablacım tüm sevdiklerinle nice yıllaraGünaydin kizlar iyiki dogdum bennnn
Ayy doğru valla yapalım. Daha yeni yoğurt mayalamıştık çok iyi olurfattylamb94 biz seninle bu hafta ypgurt kuru yapcaktik ben crsmbaya kadaryaptim snra yapamadim bugun baslayalim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?