Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kız olmaz olmaz ben sabah evden cikarken yumurta yiyorum isyerine gelip kahvalti yapiyorum simdi size kafadan atmis olurum kilomu onu cikar bunu cikar derken

Cidden pijamasız tartıl banyoda baya farkediyo
sen yine ayni devam et karisiklik olmasin.

Sesiniz çıkmıyor ip mi atlıyorsunuz ,spor mu yapıyorsunuz?
ben eceyi uyutmaya calisiyorum. Asi oldu cok huysuz
Snra yemek yapcam yemek piserken 500 atlarim :)

ayaginin altina a4 kagidi koy bitane bise olmaz

Tmm cnm olur
ulan bem hep pijamalarla tartiliyorum yarin bi pijamayla bide pijamasiz tartilcam bakim nekdr fark etcek

Olmaz kaptanim asil kilo sabah tuvalete ciktiktan sonra veeeeeeee anadan dogmaa

Sesiniz çıkmıyor ip mi atlıyorsunuz ,spor mu yapıyorsunuz?

40 dk tempolu yurudum aksam bidaha yurucem annemlerin burasi cok musait yurumwye cocuklardan kacio kafada dinlemis oluyorm sirf burda yuriyim die spor ayakkabimla gelmistim bu sogukta degsin bariii

Valla anam ev hanımı ona diyorum senin yerinde olsam 7x24 uyurum akşama kadar yatar sabaha kadar otururum annemde niye biz ev hanımları serseri miyiz diyo ama cidden sizi tebrik ediyorum hepiniz erken kalkiyosunuz ben olsam 1 den once kalkamam

yürüyüsü de hallettim bugünlük Ama öglene biraz geciktim aslinda ac degilim ama yemeyince cok halsizlesiyorum

Hemde nasıl yorgunum var ya şimdi 15 dakikacık uyumak hatta ayakkabılarımı çıkartıp uzanmak için neler vermezdim
neyse aksama az kaldi evde dinlenirsin

Oyle olmuyo iste temizlik yemek cocuklar bide koca kisisi var bunlarla ugrasmak bence calismakdan daha zor :) sen hic degilse bi is yapiyosun biz en az 6 7 tane bitmiyoda is anacim
yürüyüsü de hallettim bugünlük Ama öglene biraz geciktim aslinda ac degilim ama yemeyince cok halsizlesiyorum
birazda olsa ye ozmn canim halsiz dusne

Reactions: NGY

Ahh kuzumm senin hayallerindeki ev hanimligiyla bizim hayatimiz bir mi iki cocuk var nereye yatcan uyucan ilk eblndiginde falan oluo ama o zmanda cokmkilo alinio full yatip yiyosunnbutun gn evde oldugindan isinde birikmioo daha kotu biz kilolular icin iyibisey deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…