sen yine ayni devam et karisiklik olmasin.Kız olmaz olmaz ben sabah evden cikarken yumurta yiyorum isyerine gelip kahvalti yapiyorum simdi size kafadan atmis olurum kilomu onu cikar bunu cikar derken
Cidden pijamasız tartıl banyoda baya farkediyo
ben eceyi uyutmaya calisiyorum. Asi oldu cok huysuzSesiniz çıkmıyor ip mi atlıyorsunuz ,spor mu yapıyorsunuz?
Ece bebek olan yavrukuşun mu?sen yine ayni devam et karisiklik olmasin.
ben eceyi uyutmaya calisiyorum. Asi oldu cok huysuz
Snra yemek yapcam yemek piserken 500 atlarim :)
ayaginin altina a4 kagidi koy bitane bise olmaz
Tmm cnm olur
ulan bem hep pijamalarla tartiliyorumyarin bi pijamayla bide pijamasiz tartilcam bakim nekdr fark etcek
evet cnm bebek olan :) bende yemek yaptim yedim bu saatten sonra spor yaparim artikEce bebek olan yavrukuşun mu?
@Seyhan77 abla gizli gizli spor yapıyor bence
Sudyen kilottami olmucakOlmaz kaptanim asil kilo sabah tuvalete ciktiktan sonra veeeeeeee anadan dogmaa
Firsatlari degerlendirmek lazimokuldan dönüyorum bir kac durak önce inip eve yürüyecem Bi 30-40 dkk, bugünlük sporu hallediyim hazir disardayken
Calisinca hemen gidiyo hafta sonu. Bana suan h.ici h.snu farketmiyo :)Kızlar ya bu haftasonu niye gelmiyo gelincede hemen gidiyo
Hemde nasıl yorgunum var ya şimdi 15 dakikacık uyumak hatta ayakkabılarımı çıkartıp uzanmak için neler vermezdimCalisinca hemen gidiyo hafta sonu. Bana suan h.ici h.snu farketmiyo :)
Sesiniz çıkmıyor ip mi atlıyorsunuz ,spor mu yapıyorsunuz?
okuldan dönüyorum bir kac durak önce inip eve yürüyecem Bi 30-40 dkk, bugünlük sporu hallediyim hazir disardayken
Sudyen kilottami olmucakdpgru sudyen destekliyse demirlerde agirlik yapar
neyse aksama az kaldi evde dinlenirsinHemde nasıl yorgunum var ya şimdi 15 dakikacık uyumak hatta ayakkabılarımı çıkartıp uzanmak için neler vermezdim
Oyle olmuyo iste temizlik yemek cocuklar bide koca kisisi var bunlarla ugrasmak bence calismakdan daha zor :) sen hic degilse bi is yapiyosun biz en az 6 7 tane bitmiyoda is anacimValla anam ev hanımı ona diyorum senin yerinde olsam 7x24 uyurum akşama kadar yatar sabaha kadar otururumannemde niye biz ev hanımları serseri miyiz diyo ama cidden sizi tebrik ediyorum hepiniz erken kalkiyosunuz ben olsam 1 den once kalkamam
birazda olsa ye ozmn canim halsiz dusneyürüyüsü de hallettim bugünlük Ama öglene biraz geciktimaslinda ac degilim ama yemeyince cok halsizlesiyorum
Valla anam ev hanımı ona diyorum senin yerinde olsam 7x24 uyurum akşama kadar yatar sabaha kadar otururumannemde niye biz ev hanımları serseri miyiz diyo ama cidden sizi tebrik ediyorum hepiniz erken kalkiyosunuz ben olsam 1 den once kalkamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?