Yarim saat once konussaydik disari cikmistim alir gelirdimSırf üşengeclikten bana pul biberli limonlu yedirecek yaşaka yapıyorum tabi ki onla başlayalım dedigin gibi yaparız
Ne giyyon bacim senÜstümdekileri çıkarmadan yine aynı şey olcak ki yoksa büyük tartı var isyerinde herkes tartılıyo
Arada illaki olur böyle sıkma canını bak eksileri görmüşsün çok şükürKurtuldum evet de - az sorun orda bide cumartesi diyetisyen var
Suyu ben 3 lt 4 lt de içsem sabah aşırı şiş oluyorum. Hele bir de spor yapmışsam +2 kesin görüyorum fazlasıda olabiliyoBen bazen şişiyorum suyu az içiyorum diye düşünüyorum
Bişey olmaz ikisininde tadı birbirinden harika zatenYarim saat once konussaydik disari cikmistim alir gelirdim
Kız benim pijamalarla bile 700 gr farkediyo kıyafetlerle tartilip hepinizin yüzdesini mi yakamNe giyyon bacim senayakkabilarini cikardinmi sorun olmaz montunuda cikar tmmdir yarin bi dene bakalim
Iyi ki doğdun ablacım tüm sevdiklerinle nice yıllarayeni yaşın sana sağlık ve mutluluk getirsin
Ayy doğru valla yapalım. Daha yeni yoğurt mayalamıştık çok iyi olur
Tesekkürler kizlarİyi ki doğdun abla Nice mussmutlu yıllara sağlıkla ve huzurla
Evde kiyafeti tart isyerindeki kilondan düsersinBişey olmaz ikisininde tadı birbirinden harika zaten
Kız benim pijamalarla bile 700 gr farkediyo kıyafetlerle tartilip hepinizin yüzdesini mi yakam
Abla bizim tarti oyle seyleri cok tartmiyo yaEvde kiyafeti tart isyerindeki kilondan düsersin
Simdi kiyafetli tartiliyosun bide ciplak aradaki fark kiyafet kilosu oluyor azicik daha okusaydim doktur olacaktimAbla bizim tarti oyle seyleri cok tartmiyo ya
Abla çok iyi fikir tabi ama sabah onlari yapacak vaktim olmuyo ancak akşamdan kıyafetlerimi giyip cikartip dedigini yapabilirimSimdi kiyafetli tartiliyosun bide ciplak aradaki fark kiyafet kilosu oluyor azicik daha okusaydim doktur olacaktim
Ip yarismasina katilanlar
Rzgrece
Smygnc
Guncelleyin kizlar
Dun yaptiklarin mk canim
Tmm ben hallettim altina isminizi yazin demek istemistim :)
keske getirseydin.fark oluyo cnku. Eger fark varsa sen evdeki tartina gore soylersin kilonu. Zaten haftaya listeye girceksin ozmna kdr gidecekmisiniz eve
Günaydin kizlar iyiki dogdum bennnn
Abla bizim tarti oyle seyleri cok tartmiyo ya
Simdi kiyafetli tartiliyosun bide ciplak aradaki fark kiyafet kilosu oluyor azicik daha okusaydim doktur olacaktim
ayaginin altina a4 kagidi koy bitane bise olmazAbla çok iyi fikir tabi ama sabah onlari yapacak vaktim olmuyo ancak akşamdan kıyafetlerimi giyip cikartip dedigini yapabilirimtabi isyerinde ki tarti pis oldugu icin ayakkabisiz basilmaz
Tmm cnm olurEvet kaptanim dun yaptiklarim haftaya eve gecicem insallah haftaya sorun cikmaz dun taryildigim kiloyu soylerim yarin o zmn
ulan bem hep pijamalarla tartiliyorumBence kafadan bi -500 dusmen lazm bn pijamayla bile +300 400 arasi cikiyirum
Kız olmaz olmaz ben sabah evden cikarken yumurta yiyorum isyerine gelip kahvalti yapiyorum simdi size kafadan atmis olurum kilomu onu cikar bunu cikar derken
ayaginin altina a4 kagidi koy bitane bise olmaz
Tmm cnm olur
ulan bem hep pijamalarla tartiliyorumyarin bi pijamayla bide pijamasiz tartilcam bakim nekdr fark etcek
Tesekkürler nergisIyiki dogdunuz mutlu musmutli fit vucutlu saglikli bir yil diliyorumm sizee
Tesekkur ederiz. Elinize saglikMerhaba 6. takımcım,
536. ve 553. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-41#post-54522206
Takım ortalamanız, 0,30% minimum değerin üstündedir. Bir sonraki analiz döneminde ortalamanızın yükselmesi temennisiyle tebrikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?