Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kurtuldum evet de - az sorun orda bide cumartesi diyetisyen var
Arada illaki olur böyle sıkma canını bak eksileri görmüşsün çok şükür
Ben bazen şişiyorum suyu az içiyorum diye düşünüyorum
Suyu ben 3 lt 4 lt de içsem sabah aşırı şiş oluyorum. Hele bir de spor yapmışsam +2 kesin görüyorum fazlasıda olabiliyo

Yarim saat once konussaydik disari cikmistim alir gelirdim
Bişey olmaz ikisininde tadı birbirinden harika zaten

Ne giyyon bacim sen ayakkabilarini cikardinmi sorun olmaz montunuda cikar tmmdir yarin bi dene bakalim
Kız benim pijamalarla bile 700 gr farkediyo kıyafetlerle tartilip hepinizin yüzdesini mi yakam

Simdi kiyafetli tartiliyosun bide ciplak aradaki fark kiyafet kilosu oluyor azicik daha okusaydim doktur olacaktim
Abla çok iyi fikir tabi ama sabah onlari yapacak vaktim olmuyo ancak akşamdan kıyafetlerimi giyip cikartip dedigini yapabilirim tabi isyerinde ki tarti pis oldugu icin ayakkabisiz basilmaz

Evet kaptanim dun yaptiklarim haftaya eve gecicem insallah haftaya sorun cikmaz dun taryildigim kiloyu soylerim yarin o zmn

Ben diyetisyende tartıldığımda diyetisyen -1 kg olarak ayarlıyor.Bence -1 düşebilirsin.Yada şöyle yap bu akşam o tartıda tartıl eve gelince kendi tartınla tartıl aradaki farkı düşersin

Simdi kiyafetli tartiliyosun bide ciplak aradaki fark kiyafet kilosu oluyor azicik daha okusaydim doktur olacaktim

Abla çok iyi fikir tabi ama sabah onlari yapacak vaktim olmuyo ancak akşamdan kıyafetlerimi giyip cikartip dedigini yapabilirim tabi isyerinde ki tarti pis oldugu icin ayakkabisiz basilmaz
ayaginin altina a4 kagidi koy bitane bise olmaz

Evet kaptanim dun yaptiklarim haftaya eve gecicem insallah haftaya sorun cikmaz dun taryildigim kiloyu soylerim yarin o zmn
Tmm cnm olur
Bence kafadan bi -500 dusmen lazm bn pijamayla bile +300 400 arasi cikiyirum
ulan bem hep pijamalarla tartiliyorum yarin bi pijamayla bide pijamasiz tartilcam bakim nekdr fark etcek

Spor yarismasi
1.gun (cumartesi
Isim. Puan
Smygnc 33 puan
Rzgrece 45 puan
Elif hakan 75 puan

2.gun(pazar
Isim. Puan
Rzgrece 174 puan
Nyc 114 puan
Elif hakan 150 puan

3.gun (pazartesi)
Isim. Puan
Nyc 75 puan

Rzgrece 122 puan
Elif hakan 75 puan

4.gun(sali)
Nyc 75 puan
Seyhan77 171 puan
Elif hakan 75 puan

5.gun cars.

Rzgrece 230 puan
Elif hakan 100 puan
Seyhan77 194 puan
Smygnc 250 puan
Fattylamb94 150puan
Ngy 110 puan

Kizlar atladigim varmi​
[/QUOTE]

ayaginin altina a4 kagidi koy bitane bise olmaz

Tmm cnm olur
ulan bem hep pijamalarla tartiliyorum yarin bi pijamayla bide pijamasiz tartilcam bakim nekdr fark etcek
Kız olmaz olmaz ben sabah evden cikarken yumurta yiyorum isyerine gelip kahvalti yapiyorum simdi size kafadan atmis olurum kilomu onu cikar bunu cikar derken

Cidden pijamasız tartıl banyoda baya farkediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…