Sabah geç olduysa 2 öğün olabilir cnmMenum
Sabah
2 haslanms yumurta
7 8 zeytin
Peynir
2 dilim k.peynir
Cay
1 dilim tb ekmegi
Ogle
Yok
Ara
1 turk kahvesi
Aksam
3 yk fasulye kavurmasi
1 kase yogurt
Su 2 lt
Spor
30 dk bisiklet
1000 ip atlama (500 bitti))
Mefkurem
Evet az oldu ama vakit bulamadım yemeye. Benim yine tempolu günler başladı akşam yemem zor oluyo o günlerdeEsracım afiyet olsun.Menü az olmamış mı?
Kuzum yanına atıştırmalık alsan kayısı ,badem yada 2 dlm kepek ekmekli sandviç,tost gibi.Hiç yememenden iyidir benceEvet az oldu ama vakit bulamadım yemeye. Benim yine tempolu günler başladı akşam yemem zor oluyo o günlerde
Doğru söylüyosun aslında almam lazım en azından akşam yiyemesem bile 3 4 gibi işyerinde yerim. Önceden salata getiriyodum ama artık salatayi bile yice vakit bulamiyorumKuzum yanına atıştırmalık alsan kayısı ,badem yada 2 dlm kepek ekmekli sandviç,tost gibi.Hiç yememenden iyidir bence
Geçen cumaŞimdi sabah tartıldım kafamda deli sorular
1) biz şimdi yarın geçen hafta ki kilomuzu söylerken geçen cumayı baz alcaz bu hafta başındaki pazartesiyi mi?
Hiç güzel söylemedin ama yaaa ben pazartesi +900 ile başlamıştımDoğru söylüyosun aslında almam lazım en azından akşam yiyemesem bile 3 4 gibi işyerinde yerim. Önceden salata getiriyodum ama artık salatayi bile yice vakit bulamiyorum
Geçen cuma
Aslında pazartesi bildirimi o yüzden var haftasonu da dikkat edelim diye. Yoksa haftasonu genelde herkes kilo alıyo öyle olsa yüzdeler uçarHiç güzel söylemedin ama yaaa ben pazartesi +900 ile başlamıştım
Yapacak birşey yok iler ki haftalar için ders olsunAslında pazartesi bildirimi o yüzden var haftasonu da dikkat edelim diye. Yoksa haftasonu genelde herkes kilo alıyo öyle olsa yüzdeler uçar
Aynen öyle insan da haftasonu bi rahatlık oluyo kendini çok salıyoYapacak birşey yok iler ki haftalar için ders olsun
- derecelerde burda kar yağması gerekirken yağmıyor soğuk yapıyorHavalar niye çok soğuk
Aynen burasıda öyle günlerdir karlı gösteriyo ama hiç yağmadı. Uludağa yağıyo soğuğu bize geliyo- derecelerde burda kar yağması gerekirken yağmıyor soğuk yapıyor
Ben işyerindeyim fırın var burda onun yanından ayrılmıyorumHer yer buz tutmuşAraba ısınmadı hala üşüyorum
Günaydın, biz de biz degünaydinn, bizde burda kar'a hasret kaldik
ipi bitirdim :)Sabah geç olduysa 2 öğün olabilir cnm
Baya iddalı bi menü olmuş
Ipi bitirdiysen süperrrr
Siz öğün saatlerini niye yazmıyosunuz
Daha doğru yorumlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?