Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Açıkcası hangisi doğru bilmiyorum.Ben şuan bu şekilde kilo veriyorum en basiti 2 haftada 3 kilo verdim başladığımdan beri bu diyetle ve sporsuz.Söyledim vermeseniz diye ama bu şekilde devam edeceğiz dedi.

Açıkcası hangisi doğru bilmiyorum.Ben şuan bu şekilde kilo veriyorum en basiti 2 haftada 3 kilo verdim başladığımdan beri bu diyetle ve sporsuz.Söyledim vermeseniz diye ama bu şekilde devam edeceğiz dedi.
Tabiki verirsin ben de vermiştim çünkü kilom yine böyle çok fazlaydı kilo vermemek mümkün değil

Reactions: NGY
bende katiliyorum eti form Ve benzeri hem paket hem islenmis gida, yani vücuda yarari sifirdir hatta zarari bile olabilir icinde hem ne oldugunu bilmiyoruz raf ömrü cok yani hep katki Ama Sen bilirsin tabi

bende katiliyorum eti form Ve benzeri hem paket hem islenmis gida, yani vücuda yarari sifirdir hatta zarari bile olabilir icinde hem ne oldugunu bilmiyoruz raf ömrü cok yani hep katki Ama Sen bilirsin tabi
Hem işlenmiş katkı maddeli içinde bir dünya şeker var. Hem de üstünde yazandan daha fazla kalorisi var çünkü içinde beyaz un var

Afiyet olsun canım.Menün bana az geliyor aç kaldığını düşünüyorum açıkcası.Kaç kalori alıyorsun hesaplıyor musun?

Az mi gec kalktiysam oglenle sabahi karisik yapiyorum bi yumurta ceviz bide ekmek ekledm yettode artti bile keske ekmego yemeseydim die dusunuyorum bile oteki menulerimdede ogln sebze aksam et yada tam tersi seklinde gidiyorum bitane ara yemekte yetiyor bana hic ac kalmiyorum iki ogunde salata muhakkak yiyorum o cok tok tutuyor kahvaltilarim degisiyor arada ama hep bu sekilde gidince guzel kilo veriyorun

ben gecen de demistim almanyada 3-4 diyetisyene gittim (hepsinde Kilo verdim Ama istikrarsizlik vardi sonra) Ve hicbiri ara ögün vermiyor seker hastalagi disinda hicbir aciklamasi yok az Ve sık yemenin hem doymuyorum hem aklim hep yeme'de.. Belki düzenl Ve saglikli beslenmenin (öncekine göre daha düsük Kalori aliyoruz) sonucu kilo veriyoruz ama beyin olarak gün boyu bidahaki ara ögün ne yesem falan düsünüyoruz hep Ama tabi herkes kendine uygun olan yeme seklini kendisi belirlemeli

Afiyet Olsun cnm sen yumurtami sevmiyorsun sabah ekmek yerine yumurta yesen taha tokntutar ve protein kalsiyum almia olursun

Merhaba arkadaslar beni buraya yönlendirdiler ben de artık aranıza katılacagım inş sürec nasıl ilerliyor acaba burada

Merhaba arkadaslar beni buraya yönlendirdiler ben de artık aranıza katılacagım inş sürec nasıl ilerliyor acaba burada
Hoşgeldin aramıza önce kendini tanıt istersen bize. İlk sayfada kurallarımız var onları okursun kabul edersen birlikte bu yola gireriz. Hergün menülerimizi paylaşıp birbirimize destek oluyoruz. Bir taraftan da kendi aramızda yarışıyoruz

Merhaba arkadaslar ben suan 75.4 kiloyum burasıyla birlikte yeni bir baslangıc yapmak istiyorum ilk hedefim 70 olmak ikinci olarak da 65 inş hepimize kolaylıklar diliyorum umarım hepimiz hedeflerimiZe ulaşırız

Merhaba arkadaslar ben suan 75.4 kiloyum burasıyla birlikte yeni bir baslangıc yapmak istiyorum ilk hedefim 70 olmak ikinci olarak da 65 inş hepimize kolaylıklar diliyorum umarım hepimiz hedeflerimiZe ulaşırız
hosgeldinn bende yeniyim yani daha deneme süresinde. Sen Nasil besleniyorsun yani diyetisyenle mi calsiyorsun yoksa yaptigin bir diyet var mi?

Evet öyle ama bizim diyetisyenlerin onu anlaması biraz uzun sürer. Benim son gittiğimde 2 öğün veriyor ve kadın gittiğim en başarılı diyetisyendi. Karatayı biraz dinleseler anlıcaklar kadın ömrünü vermiş bu işe

Kaç yaşındasın ne iş yapıyorsun düzenin nasıl tek başına mı bir şeyler yapmaya çalışıyorsun diyetisyen desteği alıyor musun

hosgeldinn bende yeniyim yani daha deneme süresinde. Sen Nasil besleniyorsun yani diyetisyenle mi calsiyorsun yoksa yaptigin bir diyet var mi?
Merhaba pembe bulut ben tamamen kendi deneyimlerimden yola cıkarak yapıyorum üstüste iki dogum yaptım kalan kiloların bir kısmını verdim 86tan indim buralara kadar simdi hiç diyet yapmamısım gibi burayla bir başlangıc yapıp hedefime ulaşmayı dusunuyorum

Kaç yaşındasın ne iş yapıyorsun düzenin nasıl tek başına mı bir şeyler yapmaya çalışıyorsun diyetisyen desteği alıyor musun
29 yasındayım ev hanımıyım iki bebegim var tek basıma yapıyorum diyeti dpor yapıyorum kosubandım var leslie kosubandı bölgesel derken sporla harmanlanmıs bir yoldayım inl

29 yasındayım ev hanımıyım iki bebegim var tek basıma yapıyorum diyeti dpor yapıyorum kosubandım var leslie kosubandı bölgesel derken sporla harmanlanmıs bir yoldayım inl
Çok güzel yaşında genç hızla verirsin istikrarlı olursan

Ben de Esra bu arada 23 yaşındayım. Takım kaptanımız @Rzgrece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…