Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah'ta fattylamb94 in dedigi gibi yumurtalari bi gece önceden haslayip evden cikarken yedim Ve gercekten yumurta tokluk konusunda cok etkili 2 gün önce ayni saatte meyve + yogurt yemistim 3 saat Sonra acikmaya baslamistim Ve suan 7 saat oldu aclik hissi sifir Ama bütün gün kosturmaktan halsizlik var
fattylamb94 cok tesekkür ederim yumurta konusunda verdigin fikir icin Cok iyi oldu böyle

Ya ben zaten çok rahatım beni sadece uykusuzluk yoruyo. Akşam en erken eve 7.30da giriyorum. Işlerimi halledene kadar 12 oluyo. Ama asıl ben hem çalışıp hem evli olanlara acıyorum çok zor bisey ev hanımlığıyla ikisini bir arada yürütmek. Ilerde napcam diye dusunuyorum valla
Evet doģru insan evde daha da şişiyo öğrenciligimden biliyorum evde sadece temizlik yemek çamaşır ütü yapıyodum 1 senem böyle gecmisti deli gibi kilo aldım hatta kilomun çoğunluğunu o sene aldım

Sevindim canım acıkmamana yumurtayı sabah yemenin önemi çok onsuz olmuyo. Mesela sana şöyle bir ornek vereyim. Diyetisyen bana 6 da 1 yumurta sonra 7.30 da yogurt - yulaf - meyve ya da yogurt - chia - meyve vermisti. Daha sonra gittigimde bunlari araogun olarak verdi. Yani asla onlar yumurtasız bi ana öğün olamaz

haftada 2 gun eve gdince bsey yapma 10 gibi yat dinlensin vucudun.

Evlenincrdr guvenilir biriyle anlasirsin haftada yada 15 de bi gelir evini temizler utunu yapar zaten iki kisisiniz pislenmez eviniz :) yemeginde 2 gunde bi yapsrsin. Ben calisirken ertesi gunun yemegini aksamdan yapiyodum ozmn rahat oluyo

Sevindim canım acıkmamana yumurtayı sabah yemenin önemi çok onsuz olmuyo. Mesela sana şöyle bir ornek vereyim. Diyetisyen bana 6 da 1 yumurta sonra 7.30 da yogurt - yulaf - meyve ya da yogurt - chia - meyve vermisti. Daha sonra gittigimde bunlari araogun olarak verdi. Yani asla onlar yumurtasız bi ana öğün olamaz[/QUOTE]

Evet cok haklisin yumurta Cok önemli kahvaltida, bende karatay kahvaltisini tamamladim okula giderken yani bi saat sonra

Bende öyle yapmayı düşünüyorum eğer çocuk nasip ederse Allah o zaman da bakıcısı olacak ya ona biraz fazla veririm günlük sadece evi süpürüp silsin bir çeşitte yemek tamamdır

Evet cok haklisin yumurta Cok önemli kahvaltida, bende karatay kahvaltisini tamamladim okula giderken yani bi saat sonra[/QUOTE]
Sen bu işi başaracaksın

Yoğundum şimdi girdim eve.Yemek yiyeceğim salata yaptım.Bu akşam 7 den sonraya bırakmak istemedim akşam yemeğini
Çok iyi yapmışsın erken yemekle. Keşke bende bu saatlerde yiyebilsem ama daha isten yeni çıkıyorum eve gidisim 7.30 8

NOSAB baya uzun sürüyo yol çok trafik oluyo özellikle cuma günleri 8 i bile geçiyo

Bugün ki menüm
Sabah; 1,5 dlm köy ekmeği,1 kk peynir
Ara; 1 pkt eti form ve çay
Öğlen ; 5 yk brokoli yoğurtlaması ,1 yk et sote
Ara ; 3 günkurusu kayısı
Akşam ; marul , mor lahana ve 3 bagetli salata , 1 sb ayran
Ara ; 1 elma
Sıvılar ; 2 lt su 3 e tamamlarım.1 kupa sade kahve,çay,slim fit limonlu,slim fit kayısı
Spor : 15 dk tempolu yürüyüş ,100 ip atlama ( biraz dinleneyim leslie 1 mil ve ip atlarım)

Bugunki menum

Kahvalti: (11.30) 2 yumurta 1kk peynir 1 ince dilim tb ekmegi 5 zeytin 3 tam ceviz bol yesillik

Ara: (15.30) yarim yesil elma 1 sutlu kahve iki kasik yogurt

Aksam: (18.15) 1 kepce kabak corba 1 kase yogurt

Su:2.5lt daha icerim
1 brd cay
Sporu gece hepsi bitince toplu yazarim

Afiyet olsun canım.Menün bana az geliyor aç kaldığını düşünüyorum açıkcası.Kaç kalori alıyorsun hesaplıyor musun?

Öğlene kadar olmamış ama sonrası gayet iyi
Çok güzel tam cuma öncesi menüsü

Reactions: NGY
Öğlene kadar olmamış ama sonrası gayet iyi

Çok güzel tam cuma öncesi menüsü
Canım ben diyetisyenimin verdiği listeye göre gidiyorum.Ondan dolayı eti form yiyorum.Ben günde iki öğünde yiyerek karbonhidratsız diyet yaptım ancak veriyorsun ama normal yeme düzenine geçtiğinde yeniden alıyorsun.

Karbonhidratsız diyet bence doğru değil ama sağlıklı karbonhidratlar almak lazım. Diyetisyenin bence doğru yolda değil. Tamam yıllarca okumuş vs ama benim gecen seneki diyetisyenimde form vermisti ondan sonra ki gittiğim bütün diyetisyenlerin ağzı açık kaldı nasıl verdi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…