Bende dalgasina soyledim zaten canimYok canim ben o kadar abartmiyorumm onlarin agirli cikmaz ki tartida
Ya ben zaten çok rahatım beni sadece uykusuzluk yoruyo. Akşam en erken eve 7.30da giriyorum. Işlerimi halledene kadar 12 oluyo. Ama asıl ben hem çalışıp hem evli olanlara acıyorum çok zor bisey ev hanımlığıyla ikisini bir arada yürütmek. Ilerde napcam diye dusunuyorum vallaneyse aksama az kaldi evde dinlenirsin
Oyle olmuyo iste temizlik yemek cocuklar bide koca kisisi var bunlarla ugrasmak bence calismakdan daha zor :) sen hic degilse bi is yapiyosun biz en az 6 7 tane bitmiyoda is anacim
birazda olsa ye ozmn canim halsiz dusne
Evet doģru insan evde daha da şişiyo öğrenciligimden biliyorum evde sadece temizlik yemek çamaşır ütü yapıyodum 1 senem böyle gecmisti deli gibi kilo aldım hatta kilomun çoğunluğunu o sene aldımAhh kuzumm senin hayallerindeki ev hanimligiyla bizim hayatimiz bir mi iki cocuk var nereye yatcan uyucan ilk eblndiginde falan oluo ama o zmanda cokmkilo alinio full yatip yiyosunnbutun gn evde oldugindan isinde birikmioo daha kotu biz kilolular icin iyibisey deil
Sevindim canım acıkmamana yumurtayı sabah yemenin önemi çok onsuz olmuyo. Mesela sana şöyle bir ornek vereyim. Diyetisyen bana 6 da 1 yumurta sonra 7.30 da yogurt - yulaf - meyve ya da yogurt - chia - meyve vermisti. Daha sonra gittigimde bunlari araogun olarak verdi. Yani asla onlar yumurtasız bi ana öğün olamazSabah'tafattylamb94 in dedigi gibi yumurtalari bi gece önceden haslayip evden cikarken yedim Ve gercekten yumurta tokluk konusunda cok etkili 2 gün önce ayni saatte meyve + yogurt yemistim 3 saat Sonra acikmaya baslamistim Ve suan 7 saat oldu aclik hissi sifir Ama bütün gün kosturmaktan halsizlik var
fattylamb94 cok tesekkür ederim yumurta konusunda verdigin fikir icin Cok iyi oldu böyle
haftada 2 gun eve gdince bsey yapma 10 gibi yat dinlensin vucudun.Ya ben zaten çok rahatım beni sadece uykusuzluk yoruyo. Akşam en erken eve 7.30da giriyorum. Işlerimi halledene kadar 12 oluyo. Ama asıl ben hem çalışıp hem evli olanlara acıyorum çok zor bisey ev hanımlığıyla ikisini bir arada yürütmek. Ilerde napcam diye dusunuyorum valla
Evet doģru insan evde daha da şişiyo öğrenciligimden biliyorum evde sadece temizlik yemek çamaşır ütü yapıyodum 1 senem böyle gecmisti deli gibi kilo aldım hatta kilomun çoğunluğunu o sene aldım
Sevindim canım acıkmamana yumurtayı sabah yemenin önemi çok onsuz olmuyo. Mesela sana şöyle bir ornek vereyim. Diyetisyen bana 6 da 1 yumurta sonra 7.30 da yogurt - yulaf - meyve ya da yogurt - chia - meyve vermisti. Daha sonra gittigimde bunlari araogun olarak verdi. Yani asla onlar yumurtasız bi ana öğün olamaz
Bende öyle yapmayı düşünüyorum eğer çocuk nasip ederse Allah o zaman da bakıcısı olacak ya ona biraz fazla veririm günlük sadece evi süpürüp silsin bir çeşitte yemek tamamdırhaftada 2 gun eve gdince bsey yapma 10 gibi yat dinlensin vucudun.
Evlenincrdr guvenilir biriyle anlasirsin haftada yada 15 de bi gelir evini temizler utunu yapar zaten iki kisisiniz pislenmez eviniz :) yemeginde 2 gunde bi yapsrsin. Ben calisirken ertesi gunun yemegini aksamdan yapiyodum ozmn rahat oluyo
Sevindim canım acıkmamana yumurtayı sabah yemenin önemi çok onsuz olmuyo. Mesela sana şöyle bir ornek vereyim. Diyetisyen bana 6 da 1 yumurta sonra 7.30 da yogurt - yulaf - meyve ya da yogurt - chia - meyve vermisti. Daha sonra gittigimde bunlari araogun olarak verdi. Yani asla onlar yumurtasız bi ana öğün olamaz
Yoğundum şimdi girdim eve.Yemek yiyeceğim salata yaptım.Bu akşam 7 den sonraya bırakmak istemedim akşam yemeğini
Çok iyi yapmışsın erken yemekle. Keşke bende bu saatlerde yiyebilsem ama daha isten yeni çıkıyorum eve gidisim 7.30 8Yoğundum şimdi girdim eve.Yemek yiyeceğim salata yaptım.Bu akşam 7 den sonraya bırakmak istemedim akşam yemeğini
Ne tarafta calisiosum cnm sen baya gec oluomus aksam yemegi yemenÇok iyi yapmışsın erken yemekle. Keşke bende bu saatlerde yiyebilsem ama daha isten yeni çıkıyorum eve gidisim 7.30 8
Afiyet olsun canım.Menün bana az geliyor aç kaldığını düşünüyorum açıkcası.Kaç kalori alıyorsun hesaplıyor musun?Bugunki menum
Kahvalti: (11.30) 2 yumurta 1kk peynir 1 ince dilim tb ekmegi 5 zeytin 3 tam ceviz bol yesillik
Ara: (15.30) yarim yesil elma 1 sutlu kahve iki kasik yogurt
Aksam: (18.15) 1 kepce kabak corba 1 kase yogurt
Su:2.5lt daha icerim
1 brd cay
Sporu gece hepsi bitince toplu yazarim
Öğlene kadar olmamış ama sonrası gayet iyiBugün ki menüm
Sabah; 1,5 dlm köy ekmeği,1 kk peynir
Ara; 1 pkt eti form ve çay
Öğlen ; 5 yk brokoli yoğurtlaması ,1 yk et sote
Ara ; 3 günkurusu kayısı
Akşam ; marul , mor lahana ve 3 bagetli salata , 1 sb ayran
Ara ; 1 elma
Sıvılar ; 2 lt su 3 e tamamlarım.1 kupa sade kahve,çay,slim fit limonlu,slim fit kayısı
Spor : 15 dk tempolu yürüyüş ,100 ip atlama ( biraz dinleneyim leslie 1 mil ve ip atlarım)
Çok güzel tam cuma öncesi menüsüBugunki menum
Kahvalti: (11.30) 2 yumurta 1kk peynir 1 ince dilim tb ekmegi 5 zeytin 3 tam ceviz bol yesillik
Ara: (15.30) yarim yesil elma 1 sutlu kahve iki kasik yogurt
Aksam: (18.15) 1 kepce kabak corba 1 kase yogurt
Su:2.5lt daha icerim
1 brd cay
Sporu gece hepsi bitince toplu yazarim
Canım ben diyetisyenimin verdiği listeye göre gidiyorum.Ondan dolayı eti form yiyorum.Ben günde iki öğünde yiyerek karbonhidratsız diyet yaptım ancak veriyorsun ama normal yeme düzenine geçtiğinde yeniden alıyorsun.Öğlene kadar olmamış ama sonrası gayet iyi
Çok güzel tam cuma öncesi menüsü
Karbonhidratsız diyet bence doğru değil ama sağlıklı karbonhidratlar almak lazım. Diyetisyenin bence doğru yolda değil. Tamam yıllarca okumuş vs ama benim gecen seneki diyetisyenimde form vermisti ondan sonra ki gittiğim bütün diyetisyenlerin ağzı açık kaldı nasıl verdi diyeCanım ben diyetisyenimin verdiği listeye göre gidiyorum.Ondan dolayı eti form yiyorum.Ben günde iki öğünde yiyerek karbonhidratsız diyet yaptım ancak veriyorsun ama normal yeme düzenine geçtiğinde yeniden alıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?