Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hepsi olur sirayla saglik olsun yeterki kamu spotu:15 yasinda evlenilmez velevki evlendin almanyaya gidilmez velevki gittin bir senede cocuk yapilmaz hersey vaktinde güzeldir

Valla yiyim kız artık :)

Ben o kadar hesaplamayınca asla kilo veremiyorum işte. Bende isterdim tabi bir parça börek bir parça baklava patatesleri şekerli şekerli meyveleri yiyim ama öyle yesem olurum yüz kilo

Bende senin gibiyim yesemde veriyorum sükür pstatesin nisastasimi varmis ayrica esra fattylamb94

Tabi ki abla diyette asla ama asla yenmemesi gereken 3 sebzeden biri bence

Allah yardımcın olsun herkesim metabolizması farklı tabi

Yaa o da guzel bir yöntem ama ben daha yeniyim ya bilemedim benimle yarısmak isteyen olur muu
Istersen rakip olabiliriz kilolarımız yakın çünkü. Sen şimdi kendine 80 90 kilolarda bi rakip seçersen onlar doģal olarak bizden çok daha fazla kilo veriyolar ya da 50 li kilolarda bi rakip secersen yine olmaz

Istersen rakip olabiliriz kilolarımız yakın çünkü. Sen şimdi kendine 80 90 kilolarda bi rakip seçersen onlar doģal olarak bizden çok daha fazla kilo veriyolar ya da 50 li kilolarda bi rakip secersen yine olmaz

Evet haklısın canım oluur bana uyar elimden geleni yapmaya calışırım ama sen beni gecersin yaa

Evet benim ki baya yavaş ama metabolizmam hızlı diyip meyveleri patatesleri götürenler olmadi değil aramızda :) pek veremediler o yüzden sende diyete başla bence bi yola girmişsin sık biraz kendini
Ben diyet yapıyorum zaten emziriyorum canım senin kadar yapamam malesef oldugu kadar biz de

Evet haklısın canım oluur bana uyar elimden geleni yapmaya calışırım ama sen beni gecersin yaa
Geçemem ki ben çook ama çok zor kilo veren bi insanım haftalarca gram gitmiyor. Troid polikistik over benzeri hastalıklarım bolca mevcut. Gerçi onlara çok bağlamak istemiyorum ama illa bi etkisi vardır. O yüzden sen beni sollar geçersin bak elif bu hafta nugget yedi patates yedi benim 3 -4 Katım kadar kilo verdi

Ben diyet yapıyorum zaten emziriyorum canım senin kadar yapamam malesef oldugu kadar biz de
Emziriyosan bolca su içiceksin en çok süt yapan şey zaten sen benden çok daha iyi biliyosundur

Allah sifa versin tabiki etkisi vardır diyetisyende önce baIz testler yapılıyor bildigim kadarıyka kilo alımını yada hızını etkileyen baska seyler var mı diye o sebeple sıkma canını herkes elinden geleni yapıyor yapı farklılıkları cevre farklılıkları hatta iki kucuk bebek gibi sart farklılıkları bile var ama biz hepsinin icinde elimizden gelen en iyisi yaparız inş rakibem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…