- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Anamm gencecikBen de 28 yasındayım seyhan ablacım
Bi haftadami 1800 gram masallah gercekten
Aa cok teşekkürederim ablacımAnamm gencecik
Birini rakip sec mesela nergis yada elifi esrada olur öyle insan hirs yapiyo ceydayi tavsiye etmem zira cokkk iyi kendisiEvet bir haftada cok sukur baya dikkat ettim heegun spor su da deeken gitti herzmaam okadar sikkat edemiyrm malesef
Hep biz kadınlar mı kıvranıcaz kilo kilo diye dimiIki gündür diyette kendisi insallah bikmaz
Yaa o da guzel bir yöntem ama ben daha yeniyim ya bilemedim benimle yarısmak isteyen olur muuBirini rakip sec mesela nergis yada elifi esrada olur öyle insan hirs yapiyo ceydayi tavsiye etmem zira cokkk iyi kendisi
Hepsi olur sirayla saglik olsun yeterki kamu spotu:15 yasinda evlenilmez velevki evlendin almanyaya gidilmez velevki gittin bir senede cocuk yapilmaz hersey vaktinde güzeldirİFindikfaresi123 abla nasılsın?kilo bildirimini ne zaman yapacaktın?
Yaş bakımından senden bi küçüğüm sanırım ama benim ne evlat ne de torun varDaha eş bile yok bir tek kilo takıntılı bir sevgili var
Esra cok calisiyo mesgul ama nergis elif yada ceyda ne der bilmemYaa o da guzel bir yöntem ama ben daha yeniyim ya bilemedim benimle yarısmak isteyen olur muu
Valla yiyim kız artık :)Oooo super elifcim nugetlere ragmen bi kilo gitmis
500 gr super canim haftaya daha cok olur
Supetsin cnm haftaya daha cok olur
Listene tamamen uyarsan neden kizalim ki :)
Iyi iyi kv kahvaltisina ragmen guzel. Haftaya en az 800 gr bekliyorum
Gunaydin ablacim. Cuman mubarek olsun
zamanla ogrenirsin cnm bizlerde burda ogreniyoruz :) su miktari guzel
ooo gecen haftaya gore guzel kilo vermissin ozmntebrik ederim
Ben o kadar hesaplamayınca asla kilo veremiyorum işte. Bende isterdim tabi bir parça börek bir parça baklava patatesleri şekerli şekerli meyveleri yiyim ama öyle yesem olurum yüz kiloAh ah canım benim malesef ben de senin kadar hassas olsam keske patatesin nisastası suya gecmiştir bana cook ucuk bir hassasiyet olarak geliyor kendimi bildigim icin boyle asırı hassasiyetlerde iradem zorlandıkca ya kısa sureli yaparım o diyeti ya motivasyonum duser spor yapamam birsekilde etkiler yani nefsimi arada köreltecek tek catallık börekten benim metbolizmama zarar gelmiyor cok sukurTabi böyle diyip de gece 11 de tek catal da olsa yememek lazom Evet emziriyorum ama bundan önceki 17 aydada emziriyordum hiç gştmşyordu homini homini yedigim icin
Hicde kivranmaz laf aramizda sisman degil kemikleri iriymis beyefendininHep biz kadınlar mı kıvranıcaz kilo kilo diye dimi
Allah yardımcın olsun herkesim metabolizması farklı tabiValla yiyim kız artık :)
Ben o kadar hesaplamayınca asla kilo veremiyorum işte. Bende isterdim tabi bir parça börek bir parça baklava patatesleri şekerli şekerli meyveleri yiyim ama öyle yesem olurum yüz kilo
Tabi ki abla diyette asla ama asla yenmemesi gereken 3 sebzeden biri bence
Istersen rakip olabiliriz kilolarımız yakın çünkü. Sen şimdi kendine 80 90 kilolarda bi rakip seçersen onlar doģal olarak bizden çok daha fazla kilo veriyolar ya da 50 li kilolarda bi rakip secersen yine olmazYaa o da guzel bir yöntem ama ben daha yeniyim ya bilemedim benimle yarısmak isteyen olur muu
Hicde kivranmaz laf aramizda sisman degil kemikleri iriymis beyefendinin
Evet benim ki baya yavaş ama metabolizmam hızlı diyip meyveleri patatesleri götürenler olmadi değil aramızda :) pek veremediler o yüzden sende diyete başla bence bi yola girmişsin sık biraz kendiniAllah yardımcın olsun herkesim metabolizması farklı tabi
Istersen rakip olabiliriz kilolarımız yakın çünkü. Sen şimdi kendine 80 90 kilolarda bi rakip seçersen onlar doģal olarak bizden çok daha fazla kilo veriyolar ya da 50 li kilolarda bi rakip secersen yine olmaz
Ben diyet yapıyorum zatenEvet benim ki baya yavaş ama metabolizmam hızlı diyip meyveleri patatesleri götürenler olmadi değil aramızda :) pek veremediler o yüzden sende diyete başla bence bi yola girmişsin sık biraz kendini
Geçemem ki ben çook ama çok zor kilo veren bi insanım haftalarca gram gitmiyor. Troid polikistik over benzeri hastalıklarım bolca mevcut. Gerçi onlara çok bağlamak istemiyorum ama illa bi etkisi vardır. O yüzden sen beni sollar geçersinEvet haklısın canım oluur bana uyar elimden geleni yapmaya calışırım ama sen beni gecersin yaa
Emziriyosan bolca su içiceksin en çok süt yapan şey zaten sen benden çok daha iyi biliyosundurBen diyet yapıyorum zatenemziriyorum canım senin kadar yapamam malesef oldugu kadar biz de
Allah sifa versin tabiki etkisi vardır diyetisyende önce baIz testler yapılıyor bildigim kadarıyka kilo alımını yada hızını etkileyen baska seyler var mı diye o sebeple sıkma canını herkes elinden geleni yapıyor yapı farklılıkları cevre farklılıkları hatta iki kucuk bebek gibi sart farklılıkları bile varGeçemem ki ben çook ama çok zor kilo veren bi insanım haftalarca gram gitmiyor. Troid polikistik over benzeri hastalıklarım bolca mevcut. Gerçi onlara çok bağlamak istemiyorum ama illa bi etkisi vardır. O yüzden sen beni sollar geçersinbak elif bu hafta nugget yedi patates yedi benim 3 -4 Katım kadar kilo verdi
Emziriyosan bolca su içiceksin en çok süt yapan şey zaten sen benden çok daha iyi biliyosundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?