şuan bence de kiloya odaklanmam daha mantıklı. dediğin doğru gercekten olacak varsa olur. zaten kendime süre verdim. hazirana kadar bebis oldu oldu. olmadı haziranda kistleri aldırıp evi taşıcam. bebek için artik hastaneye gitmicemKilonu ver beynini bosalt cnm dusunmee hersey allahtan bi zaman kararlamistir o sikma sen kndini
Bol yemekle geçti hadi yine iyisin :) yoksa sen gizli gizli spor mu yapıyosunNasılsın rakibem nasıl geciyor günün
Ahh ahh bulmuşsun benim gibi zor kilo vereniBenim yazı nasıl ama seni acayip gaza getirecem duy sesimi esraaafattylamb94
menün Cok güzel Ama keski spor olsaydi 20 dkk'da olsaMenüm
06.00
1 yumurta
07.30
Muz
Badem sütü
Yulaf
12.30
Ispanak yemeği
Çok az patlıcanla yapılan değişik bir yemek ( fırında )
Salata
Yoğurt
19.00
Kuzu şiş
Gavurdağ salata
Ayran
Su 1.5 lt spor malesef yok kızlar sadece 600 ip atladım @Rzgrece
Kız hiç spor yapamadım ordan oraya koşturmaktan. Anca tuvalete gidip arada ip atladım çok az da squat yaptım. Evde herkes uyuyo artık yapamam bugünmenün Cok güzel Ama keski spor olsaydi 20 dkk'da olsayatana kadar 2 lt'ye tamamlarsin suyu
sende haklisin Cok yogunsun Ama günde 20 dkk tempolu yürümeye firsat bulsan keski, cok etkili olurKız hiç spor yapamadım ordan oraya koşturmaktan. Anca tuvalete gidip arada ip atladım çok az da squat yaptım. Evde herkes uyuyo artık yapamam bugün
Başlıcam ya artık böyle olmuyo çok rahatsızım bu kilolardansende haklisin Cok yogunsun Ama günde 20 dkk tempolu yürümeye firsat bulsan keski, cok etkili olur
bende yürümüzsem yavasliyor hatta duruyorBaşlıcam ya artık böyle olmuyo çok rahatsızım bu kilolardan
Seeen sen ve yemekBol yemekle geçti hadi yine iyisin :) yoksa sen gizli gizli spor mu yapıyosun
Ahh ahh bulmuşsun benim gibi zor kilo vereni
Yaptım valla ooh sefam olsunBol yemekle geçti hadi yine iyisin :) yoksa sen gizli gizli spor mu yapıyosun
Ahh ahh bulmuşsun benim gibi zor kilo vereni
Menün cok guzel canım bana göre cok saglıklı gecmiş hele o sabah 6daki yumurta super ötesi erkenden calışıyor metan masallahMenüm
06.00
1 yumurta
07.30
Muz
Badem sütü
Yulaf
12.30
Ispanak yemeği
Çok az patlıcanla yapılan değişik bir yemek ( fırında )
Salata
Yoğurt
19.00
Kuzu şiş
Gavurdağ salata
Ayran
Su 1.5 lt spor malesef yok kızlar sadece 600 ip atladım @Rzgrece
Günaydınlar kızlar.Nasılsınız?
Diyetisyene gidiyorum bakalım sonuçlar nasıl?
Heyyy maşallahGünaydın kızlarrrrr. 12. Takımdan ip bildirimi yapmay geldim
Niloyabebe 3000 ip
Anka 200 ip
Toplam:3200 ip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?