- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Masallaj yememiş içmemiş ip atlamıs niloyabebe hanım heraldeGünaydın kızlarrrrr. 12. Takımdan ip bildirimi yapmay geldim
Niloyabebe 3000 ip
Anka 200 ip
Toplam:3200 ip
canim dusunme bebek isini. Inan ki aklindam cikardiginda bi bakmissin hamilesin. Stres cok etkiliyo hamilr kalmayi :) benimde oyle oldu ordan biliyorumbenimkinin de öyle morfolojisi çok düşük. gerçekten böyle mi oldu cok sevindim ya :)) pko tanısına kadar kilo veriyodum tanıdan sonra verilmez sanıyodum. ben de kilo veriyim benim de bebişim olsun inşallah :)) fazla kilom var çünkü benimde
Oohhh gitsin kilolarTempolu yuruyus 20 dk =50puan(markete gittim sirf yuriyeym die)
15sguat=9puan
Leslie happy walk 15 dk=45
+__________
104
Kendim hesaplayinca nasil.ozendim ama
Spor skorlari
Cuma gunu
Rzgrece 78 puan
Huzurvermeyolunda 365 puan
NGN 104 puan
Kizlar spor puanlarinizi yazin. Sonra ben unutmustum fln demeyin
Guzel menu.ama bugun sporda gorcem burdaMenüm
06.00
1 yumurta
07.30
Muz
Badem sütü
Yulaf
12.30
Ispanak yemeği
Çok az patlıcanla yapılan değişik bir yemek ( fırında )
Salata
Yoğurt
19.00
Kuzu şiş
Gavurdağ salata
Ayran
Su 1.5 lt spor malesef yok kızlar sadece 600 ip atladımKanguru_
Hosgeldiiinnm nasilsin diyet nasil gidiyoCeekeeeee
Gunaydin canimGünaydınlar kızlar.Nasılsınız?
Diyetisyene gidiyorum bakalım sonuçlar nasıl?
Kiz bu napmisGünaydın kızlarrrrr. 12. Takımdan ip bildirimi yapmay geldim
Niloyabebe 3000 ip
Anka 200 ip
Toplam:3200 ip
Gunaydin abla menu guzel afiyet olsunGünaydin kizlar dün eve gec geldim menümü yazamadim
Menü
Sahur:sütlü kahve
Aksam;firinda balik bol salata misafirlikte cayin yaninda cekirdek cig fistik
Su:2 litre
Spor:500 ip yarim saat yürüyüs 20 duvar sinavi 5 plankKanguru_
Spor skorlari
Cuma gunu
Rzgrece 78 puan
Huzurvermeyolunda 365 puan
NGN 104 puan
Seyhan77 150 puan
pes etme abla bnmde dun cok agriyodu bugun daha iyiKizlar nasilsiniz ipten mütevellit bacaklarim agriyo benim ama durmak yok tabiki
Kizlar nasilsiniz ipten mütevellit bacaklarim agriyo benim ama durmak yok tabiki
Kizlar nasilsiniz ipten mütevellit bacaklarim agriyo benim ama durmak yok tabiki
Hani siz bildirim yapmadınız...canim dusunme bebek isini. Inan ki aklindam cikardiginda bi bakmissin hamilesin. Stres cok etkiliyo hamilr kalmayi :) benimde oyle oldu ordan biliyorum
Oohhh gitsin kilolar
Guzel menu.ama bugun sporda gorcem burda
Hosgeldiiinnm nasilsin diyet nasil gidiyo
Gunaydin canim
Hadi bakalim ins. Guzel sonuclar olur
Kiz bu napmiscanim takimin toplamini almsak daha iyi plur cnku bi kalabaligiz adil olmaz :) haftaya cuma herkesin toplam ip atlama sayisina gore bakariz brinciye
Gunaydin abla menu guzel afiyet olsun
pes etme abla bnmde dun cok agriyodu bugun daha iyi
Simdi toparlayip bildircem :) tmm cnm olalimHani siz bildirim yapmadınız...
biz kardeş takım olak. 13 le olduk ama sizinle de olalım olur mı
Niye kız olur mu o zaman atlayası gelmez insanınFindikfaresi123 abla ipi puanlamaya dahil etmiyoruz :)
Onu cuma gunu ayri hesaplicam canim. Ip haric 75 puanlim spor yapmamiz lazim bu hafta ondan oyle yapiyoruz :)Niye kız olur mu o zaman atlayası gelmez insanın
Tekrar 12 de başlıyoruz demi ip atlamayaNiye kız olur mu o zaman atlayası gelmez insanın
Yok canim baslayabilirsin.gece 12den sonra yeniden saymaya baslican sadece :)Tekrar 12 de başlıyoruz demi ip atlamaya
Hergece 12 de 0 layıp yenisine başlayacaksın. Bu gün de atlaTekrar 12 de başlıyoruz demi ip atlamaya
Bugun niloyayi geccemHergece 12 de 0 layıp yenisine başlayacaksın. Bu gün de atla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?