- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Kıyamam ya niye öyle uyku düzeni bozuldu ki diş falan mı çıkartıyosunuz. Ben iyiyim valla malum pazar günü benim temizlik günüm nerden başlasam diye düşünüyorumAyy sorma gözlerim acıyor ya gece 04 de uyuduşuan hala uyuyor bende uyandırmaya çalışıyorum gece uyuması için
Sen nasılsın
Iyiyim canım benim yarın daha farklı sıkı bir diyete (asla bozmamak üzere) başlıyorum ve spora. Sen nasılsın nasıl gidiyoGunaydın sevgili rakibem nasılsın bugun
Ay canım ya gece duzeni oluşturmak zor iş allah yardımcın olsun kac aylık bebegim
Kıyamam ya niye öyle uyku düzeni bozuldu ki diş falan mı çıkartıyosunuz. Ben iyiyim valla malum pazar günü benim temizlik günüm nerden başlasam diye düşünüyorum
Iyiyim canım benim yarın daha farklı sıkı bir diyete (asla bozmamak üzere) başlıyorum ve spora. Sen nasılsın nasıl gidiyo
6 buçuk aylık canimAy canım ya gece duzeni oluşturmak zor iş allah yardımcın olsun kac aylık bebegim
Bi arkadaşım uyku eğitimi diye bişey uygulamıştı bebeği hergün 9da uyumaya başladı gün içinde de uyuyordu canım ona bi bak istersenKolay gelsin canim :)
Hasta olmuştu ondan sonra bozuldu düzen şimdi toparlamaya çalışıyoruz :)
O vitamin olayıyla ilgili karatayın açıklaması var canım zaten. Meyveden artık vitamin falan alamıyoruz boşuna şeker ve bolca gdo almış oluyoruz vücudumuzafattylamb94 haklisin meyve konusunda ama kisin vücuda daha cok vitamin girsin sinavlardan önce hastalanmim diye birazcik yiyorum bundan sonra sabah sadece kuru meyve yicem kayisi kalmamis maalesef
Bugün gec kalktim 2 ögün yapicam
Bi arkadaşım uyku eğitimi diye bişey uygulamıştı bebeği hergün 9da uyumaya başladı gün içinde de uyuyordu canım ona bi bak istersen
Allah yardımcın olsun zor gerçekten daha çok minik biraz büyüse rahat edersinVardı kuzum düzenimiz işte hasta olunca bozuldu şimdi yeniden toparlamaya çalışıyoruz :)
dogru tursu yiyin kelle paca icin diyordu hasta olmamak icinO vitamin olayıyla ilgili karatayın açıklaması var canım zaten. Meyveden artık vitamin falan alamıyoruz boşuna şeker ve bolca gdo almış oluyoruz vücudumuza
Oh oh canım cok guzel kararlar bende dunun telafisini yapmaya calılıyorum menulerimle. Yemek temizlik cocuklar seninki gibi klasik bir pazar kosturmacasıKıyamam ya niye öyle uyku düzeni bozuldu ki diş falan mı çıkartıyosunuz. Ben iyiyim valla malum pazar günü benim temizlik günüm nerden başlasam diye düşünüyorum
Iyiyim canım benim yarın daha farklı sıkı bir diyete (asla bozmamak üzere) başlıyorum ve spora. Sen nasılsın nasıl gidiyo
Çok doģru diyo :)dogru tursu yiyin kelle paca icin diyordu hasta olmamak icin
Afiyet olsun canım.Menü süper.Gunaydin kizlar dn giremedim hic cocuklari disari cikardik eglendirmeye butun gn disardaydikDELIveCesur hosgeldin arkadasim hepberaber bol eksiler insallah
Dunki menum
Sabah iki dilim ananas 1 kasik chia 4 yk yogurt
Ogleneynirli salata
Ara:1 brd kefir
Aksam:yarim cupra yaninda mevsim salata
3.5lt su gecmiatir bile
Spor:20 dk tempolu
120 dk yavas tempo yuruyus(aslında buda kosu sayilir cocuk.pesinde kostum )
Aynen canim amin inşallahAllah yardımcın olsun zor gerçekten daha çok minik biraz büyüse rahat edersin
Ben30 günde kilo ver uygulamasını hangi arkadaşımız önermişti?
Afiyet olsun canım.Menü süper.
Gunaydin kizlar dn giremedim hic cocuklari disari cikardik eglendirmeye butun gn disardaydikDELIveCesur hosgeldin arkadasim hepberaber bol eksiler insallah
Dunki menum
Ogleneynirli salata
3.5lt su gecmiatir bile
Süper menüGunaydin kizlar dn giremedim hic cocuklari disari cikardik eglendirmeye butun gn disardaydikDELIveCesur hosgeldin arkadasim hepberaber bol eksiler insallah
Dunki menum
Ogleneynirli salata
3.5lt su gecmiatir bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?