Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy sorma gözlerim acıyor ya gece 04 de uyudu şuan hala uyuyor bende uyandırmaya çalışıyorum gece uyuması için
Sen nasılsın
Kıyamam ya niye öyle uyku düzeni bozuldu ki diş falan mı çıkartıyosunuz. Ben iyiyim valla malum pazar günü benim temizlik günüm nerden başlasam diye düşünüyorum
Gunaydın sevgili rakibem nasılsın bugun
Iyiyim canım benim yarın daha farklı sıkı bir diyete (asla bozmamak üzere) başlıyorum ve spora. Sen nasılsın nasıl gidiyo

Ay canım ya gece duzeni oluşturmak zor iş allah yardımcın olsun kac aylık bebegim

Canim düzeni vardı aslında en geç 11 de uyurdu gece sabah 10 da uyanırdı hasta oldu bir dönem bütün dengesi bozuldu birde yazın sabahtan akşama kadar oyalaniyordu şimdi hemen akşam oluyor ya pek anlamıyor birşey bakalım yine denemeye devam ediyorum eski düzeni

Kolay gelsin canim :)
Hasta olmuştu ondan sonra bozuldu düzen şimdi toparlamaya çalışıyoruz :)

fattylamb94 haklisin meyve konusunda ama kisin vücuda daha cok vitamin girsin sinavlardan önce hastalanmim diye birazcik yiyorum bundan sonra sabah sadece kuru meyve yicem kayisi kalmamis maalesef
Bugün gec kalktim 2 ögün yapicam

O vitamin olayıyla ilgili karatayın açıklaması var canım zaten. Meyveden artık vitamin falan alamıyoruz boşuna şeker ve bolca gdo almış oluyoruz vücudumuza

Oh oh canım cok guzel kararlar bende dunun telafisini yapmaya calılıyorum menulerimle. Yemek temizlik cocuklar seninki gibi klasik bir pazar kosturmacası

Gunaydin kizlar dn giremedim hic cocuklari disari cikardik eglendirmeye butun gn disardaydik DELIveCesur hosgeldin arkadasim hepberaber bol eksiler insallah
Dunki menum

Sabah iki dilim ananas 1 kasik chia 4 yk yogurt

Ogleneynirli salata

Ara:1 brd kefir

Aksam:yarim cupra yaninda mevsim salata

3.5lt su gecmiatir bile
Spor:20 dk tempolu
120 dk yavas tempo yuruyus(aslında buda kosu sayilir cocuk.pesinde kostum )

Afiyet olsun canım.Menü süper.

Hoş buldum
Inşallah canım hedeflrimize hepberaber ulaşalım

Süper menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…