- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Menüncok guzel gercekten canım özel bir diyet mi yapıyorsun kuruyemiş vs ile menülerin işk defa görüyorum böyleMenüm
Sabah 1 haşlama yumurta
2 küçük salam
3 zeytin
1 dilim peynir
1 ç.k kahvaltılık sos
1 dilim tahilli ekmek
1 bardak taze sıkılmış meyvesuyu (yeşil elma,nar,armut,portakal,kivi)
Öğlen 2 dilim beyaz peynir
4 çiğ küçük badem
1 kuru kayısı
2 ceviz
1 bardak detoks suyu
Akşam 1 kase yoğurt (6y.k yulaf ezmesi 1 ç.k toz tarçın)
2lt detoks suyu
Sporu yapınca yazicam
Menüncok guzel gercekten canım özel bir diyet mi yapıyorsun kuruyemiş vs ile menülerin işk defa görüyorum böyle
İyi akşamlar kızlar.Bugün ki menüm
1 çk çörekotu yağı,1 sb su
Sabah; Omlet,1 kk peynir,Roka,domates,salatalık,1 dlm k.ekmeği
Ara ; 1 pkt domatesli domatesli naneli diyet büsküvi
Öğlen (16:00) ; Piliç şiş ızgara, haşlama kabak,biber,karnabahar ve havuç (1 avuç içi kadar),1 sb ayran
Ara; Sade türk kahvesi
Akşam ; Yeşil salata
Ara ; 1 elma ve kayısılı form çay
Sıvılar; 1,5 lt su 2,5 lt tamamlıycam, Sade filtre kahve ve şekersiz çay
Bir de canım detoks suyu olarqk ne kullanıyorsun bende söyle bi ödem icin icimiz temizlensin diye dusunuyorum ama karar veremedimMenüm
Sabah 1 haşlama yumurta
2 küçük salam
3 zeytin
1 dilim peynir
1 ç.k kahvaltılık sos
1 dilim tahilli ekmek
1 bardak taze sıkılmış meyvesuyu (yeşil elma,nar,armut,portakal,kivi)
Öğlen 2 dilim beyaz peynir
4 çiğ küçük badem
1 kuru kayısı
2 ceviz
1 bardak detoks suyu
Akşam 1 kase yoğurt (6y.k yulaf ezmesi 1 ç.k toz tarçın)
2lt detoks suyu
Sporu yapınca yazicam
Bir de canım detoks suyu olarqk ne kullanıyorsun bende söyle bi ödem icin icimiz temizlensin diye dusunuyorum ama karar veremedim
Yok canım yanlıs oldugu icin demedim ben de bilmedigim birşeyse ögreneyim diye dedim genelde ara öğün olarwk kullanılıyor yanYok kuzum araştırıyorum sağlıklı beslenip nasıl kilo verebilirim diye öyle yani benimkinde de vardır illaki yanlışlar kuzum
Yok canım yanlıs oldugu icin demedim ben de bilmedigim birşeyse ögreneyim diye dedim genelde ara öğün olarwk kullanılıyor yan
Yok canım yanlıs oldugu icin demedim ben de bilmedigim birşeyse ögreneyim diye dedim genelde ara öğün olarwk kullanılıyor yan
Sabah
1 yumurtadan mantarlı omlet
Domates salatalık
1 kk peynir
1 tatlı kasıgı visne receli
1 bardak tarcınlı süt
Ara yesilcay 10 fındık
Öğlen
Salata
yogurt
Et kavurma
Ara nesxafe
Aksam 18.00
7 hurma
1 kae yogurt
2.5 litre su
Kosu bandında 60 dk 6km kosuldu
100 sag iç bc
100 sol iç bck
100 sag sol sırt hareketi sopayla
100 sag sol bel sopyla
25*3 plank
100 yarım mekik
Spor süper, menünde güzel ama hurma ve yogurdu öglen yiyip eti aksam yesen sanki daha iyi olur, sonucta hurmada fruktoz varSabah
1 yumurtadan mantarlı omlet
Domates salatalık
1 kk peynir
1 tatlı kasıgı visne receli
1 bardak tarcınlı süt
Ara yesilcay 10 fındık
Öğlen
Salata
yogurt
Et kavurma
Ara nesxafe
Aksam 18.00
7 hurma
1 kae yogurt
2.5 litre su
Kosu bandında 60 dk 6km kosuldu
100 sag iç bc
100 sol iç bck
100 sag sol sırt hareketi sopayla
100 sag sol bel sopyla
25*3 plank
100 yarım mekik
Bana et aksam agır geliyor canım bir de hurma diyetini duymussundur mutlaka maddi manevi temizlenme icin ona geciş yapmayı dusunuyorum birkac gunluk o sbseple bazı öğünlerimi hurma ve yogurt seklinde yapıcam feuktoz konusunda bir bilgim yok malesef haklı olabilirsin belki deSpor süper, menünde güzel ama hurma ve yogurdu öglen yiyip eti aksam yesen sanki daha iyi olur, sonucta hurmada fruktoz var
Yogurt bir kaseAfiyet olsun canim güzel
Salata yoğurt et kavurma miktarları ne kadar :)
evet duymustum hurma diyetini Ama bana 7 hurma 3 ögün Cok geliyorBana et aksam agır geliyor canım bir de hurma diyetini duymussundur mutlaka maddi manevi temizlenme icin ona geciş yapmayı dusunuyorum birkac gunluk o sbseple bazı öğünlerimi hurma ve yogurt seklinde yapıcam feuktoz konusunda bir bilgim yok malesef haklı olabilirsin belki de
Iyi bak kuzum kaçırmamışsın normal yemissin :) inşallah yarın da cuma da eksi görürüz ya ben duraklama dönemine girdim gibi geliyorYogurt bir kase
Salata da 1 kase
Et ise 4 -5 köfte kadar canım
Yok canım ben sok diyet olması icin yapmicam zaten spor ypgunluklu diyet yapıyrm az cok anlamıssındır ben ödem ve bazı zararlı seylerden arınmak icin yapmayı dusunuyorum biliyorsundur belki Efendimiz de gunlerce birkac hurma ve suyla gecirirmiş öğünlerini ben hem maddi hem manevi olarak iyi hissettirecegi icin yapmayı dusundumevet duymustum hurma diyetini Ama bana 7 hurma 3 ögün Cok geliyor
Ben bir ara Quark yemistim bir haftada asaga yukari 3 kg gitmisti 1 ck recel karistirip 2 ögün bir ögünde aksam baharatli yiyordum diyetisyen tarzi bir yere gitmistim.. Ama Sonra normal yeme düzenine gecince yarisini geri almistim ondan böyle sok diyetler verdiriyor tabi Ama korunasi Cok zor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?