Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüncok guzel gercekten canım özel bir diyet mi yapıyorsun kuruyemiş vs ile menülerin işk defa görüyorum böyle

İyi akşamlar kızlar.Bugün ki menüm
1 çk çörekotu yağı,1 sb su
Sabah; Omlet,1 kk peynir,Roka,domates,salatalık,1 dlm k.ekmeği
Ara ; 1 pkt domatesli domatesli naneli diyet büsküvi
Öğlen (16:00) ; Piliç şiş ızgara, haşlama kabak,biber,karnabahar ve havuç (1 avuç içi kadar),1 sb ayran
Ara; Sade türk kahvesi
Akşam ; Yeşil salata
Ara ; 1 elma ve kayısılı form çay

Sıvılar; 1,5 lt su 2,5 lt tamamlıycam, Sade filtre kahve ve şekersiz çay

Afiyet olsun canim

Bir de canım detoks suyu olarqk ne kullanıyorsun bende söyle bi ödem icin icimiz temizlensin diye dusunuyorum ama karar veremedim

Bir de canım detoks suyu olarqk ne kullanıyorsun bende söyle bi ödem icin icimiz temizlensin diye dusunuyorum ama karar veremedim

Dünkü menümde yazmıştım canim
2 lt su içine 1 yeşil elma kabuğu
1 limon 4 adet tane karabiber
2 küçük parca taze zencefil
1 çubuk tarçın isteğe göre taze nane yada maydonoz koyulabilir gün içinde bitirmelisin

Yok kuzum araştırıyorum sağlıklı beslenip nasıl kilo verebilirim diye öyle yani benimkinde de vardır illaki yanlışlar kuzum
Yok canım yanlıs oldugu icin demedim ben de bilmedigim birşeyse ögreneyim diye dedim genelde ara öğün olarwk kullanılıyor yan

Yok canım yanlıs oldugu icin demedim ben de bilmedigim birşeyse ögreneyim diye dedim genelde ara öğün olarwk kullanılıyor yan

Yok kuzum biliyorum ondan demediğini ama vardır yanlışım canim ben 6 da yemeği biraktigim için 3 öğün yapıyorum kuruyemiş ara oluyor normalde ama peynir hem tok tutuyor hem protein hemde bazı diyet listelerinde var sana da öneririm kuzum kh değil protein çok olursa daha kolay kilo veriliyormuş :)

Sabah
1 yumurtadan mantarlı omlet
Domates salatalık
1 kk peynir
1 tatlı kasıgı visne receli
1 bardak tarcınlı süt

Ara yesilcay 10 fındık

Öğlen
Salata
yogurt
Et kavurma

Ara nesxafe

Aksam 18.00
7 hurma
1 kae yogurt

2.5 litre su

Kosu bandında 60 dk 6km kosuldu

100 sag iç bc
100 sol iç bck
100 sag sol sırt hareketi sopayla
100 sag sol bel sopyla

25*3 plank
100 yarım mekik

Afiyet olsun canim güzel
Salata yoğurt et kavurma miktarları ne kadar :)

Spor süper, menünde güzel ama hurma ve yogurdu öglen yiyip eti aksam yesen sanki daha iyi olur, sonucta hurmada fruktoz var

Spor süper, menünde güzel ama hurma ve yogurdu öglen yiyip eti aksam yesen sanki daha iyi olur, sonucta hurmada fruktoz var
Bana et aksam agır geliyor canım bir de hurma diyetini duymussundur mutlaka maddi manevi temizlenme icin ona geciş yapmayı dusunuyorum birkac gunluk o sbseple bazı öğünlerimi hurma ve yogurt seklinde yapıcam feuktoz konusunda bir bilgim yok malesef haklı olabilirsin belki de

evet duymustum hurma diyetini Ama bana 7 hurma 3 ögün Cok geliyor
Ben bir ara Quark yemistim bir haftada asaga yukari 3 kg gitmisti 1 ck recel karistirip 2 ögün bir ögünde aksam baharatli yiyordum diyetisyen tarzi bir yere gitmistim.. Ama Sonra normal yeme düzenine gecince yarisini geri almistim ondan böyle sok diyetler verdiriyor tabi Ama korunasi Cok zor maalesef

Kızlar yaa ben bugün balık restoranına gittik kv ve kp le güzel ekmek yemedim ızgara balık yedim amaaaa irmik helvası yedim üzerine bayağıdır tatlı bişey yememiştim valla ama yarım tabak yedim 100gr 297 kl miş ama ben o kadar yememişimdir ip atlamaya başladım çok pişmanım saat 16 da yedim kızlar inşallah eritirim

Yok canım ben sok diyet olması icin yapmicam zaten spor ypgunluklu diyet yapıyrm az cok anlamıssındır ben ödem ve bazı zararlı seylerden arınmak icin yapmayı dusunuyorum biliyorsundur belki Efendimiz de gunlerce birkac hurma ve suyla gecirirmiş öğünlerini ben hem maddi hem manevi olarak iyi hissettirecegi icin yapmayı dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…