Canım bende indirdim günde kaç set yapıyorsun ve plunk ben 30 saniye yapamıyorum
Onun gösterdiği kadar yapıyorum canim ben 20 günü geçti başlayalı plank yaptıkça alışacaksın canim önce kollarının güçlenmesi lazım ben ilkte 15sn zor dayanıyordum şimdi 1 buçuk dakika yapabiliyorum yavaş yavaş alışacaksın sen devam et programın gösterdiği kadar çok zorlanirsan bırak sonra tekrar yap kolların guclendiginde rahatlıkla yaparsın canimCanım bende indirdim günde kaç set yapıyorsun ve plunk ben 30 saniye yapamıyorum
Teşekkür ederim en çok duvar şınavı ve plank zorladı.Kol kaslarım çok zayıf.Onun gösterdiği kadar yapıyorum canim ben 20 günü geçti başlayalı plank yaptıkça alışacaksın canim önce kollarının güçlenmesi lazım ben ilkte 15sn zor dayanıyordum şimdi 1 buçuk dakika yapabiliyorum yavaş yavaş alışacaksın sen devam et programın gösterdiği kadar çok zorlanirsan bırak sonra tekrar yap kolların guclendiginde rahatlıkla yaparsın canim
Teşekkür ederim en çok duvar şınavı ve plank zorladı.Kol kaslarım çok zayıf.
Aaa Allah kavustursun canim bilmiyodum benBen de 25 de evlenmeyi düşünüyorum biraz tadını çıkartayım bekarlığın
desem ayıp olur mu acaba rakibem
Çok hafif harika bir menü
Börek olmamış ama akşamı çok hafif geçirmişsin canım bence gayet iyi
Harika menü
Kız naptın sen maşallahharikasın valla tebrik ederim arkadaşım
Kuzum her zaman ki gibi süpersin ama sadece karatay yaptığın için meyve yemesen daha güzel olur
Yazıp hemen etiketliyorum seni bugüm hiç giremedim yoğunluktan
Kaptancığım bugün gruba pek giremedim malum kardeşim askere gidiyo ona alışveriş falan derken günüm öyle öldü
Recel haric guzel menu. Sporda iyi :)Menüm
10.00
1 yumurtadan omlet
Yağsız tuzsuz lor peyniri
3 zeytin
Yeşillik
3 çeri domates
1 tatlı kaşığı kayısı reçeli
1 lokma tam buğday ekmeği
17.00
Izgara köfte
Soğan salatası
Lahana salatası
Patlıcan salatası
Ayran
Salataların hepsi tadımlık kızlar o kadar çok yemedim.
Su 1.5 lt.
Spor 45 dk leslie = 45 * 3 = 135 puan
Ip 350 tane atladımKanguru_
Huzurvermeyolunda
cok guzel cnm. Sppr listesine yazdin mi ?Gunaydin kizlar dn giremedim hic cocuklari disari cikardik eglendirmeye butun gn disardaydikDELIveCesur hosgeldin arkadasim hepberaber bol eksiler insallah
Dunki menum
Sabah iki dilim ananas 1 kasik chia 4 yk yogurt
Ogleneynirli salata
Ara:1 brd kefir
Aksam:yarim cupra yaninda mevsim salata
3.5lt su gecmiatir bile
Spor:20 dk tempolu
120 dk yavas tempo yuruyus(aslında buda kosu sayilir cocuk.pesinde kostum )
Kaptanim benim cumartesi spor puanini cumaya yazmissinAaa Allah kavustursun canim bilmiyodum ben
Recel haric guzel menu. Sporda iyi :)
cok guzel cnm. Sppr listesine yazdin mi ?
Duzeltirim simdi abla farketnedimKaptanim benim cumartesi spor puanini cumaya yazmissin
Aaa Allah kavustursun canim bilmiyodum ben
Recel haric guzel menu. Sporda iyi :)
cok guzel cnm. Sppr listesine yazdin mi ?
Amin canlarım sağolunAllah kavustursun esrafattylamb94
Ben bugun cok fenayım valla 1000i görürmüyüm bilmiyrm zorlicam ama heryerim dökülüyor
220 benim, bugün daha atlamadim
Hey masallahhh
Dun kacti canim. Dun cok zorladin kendini ondanfirBen bugun cok fenayım valla 1000i görürmüyüm bilmiyrm zorlicam ama heryerim dökülüyor
Tm cnmBenim dun 175 oldu sabahtan kaptanimmaksamda disarsa olunca yapamadim bugun 500 yapicam ama
tmmdir220 benim, bugün daha atlamadim
4250 yapmıstımHey masallahhh
Dun kacti canim. Dun cok zorladin kendini ondanfir
Tm cnm
tmmdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?