- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Mekik şınav çekebilirsin canimNe yapıp eritsem ?
Evet normalde dikkatederşm zaten dünki özel bşr misafir menüsüydüIyi bak kuzum kaçırmamışsın normal yemissin :) inşallah yarın da cuma da eksi görürüz ya ben duraklama dönemine girdim gibi geliyor
Ben 2 ay olmadan 7 kiloyu geçti verdiğim kilo bu dönem duraklamaya girdim sanki inşallah tartıda irezil olmamEvet normalde dikkatederşm zaten dünki özel bşr misafir menüsüydü
Ay masallah sana cok guzel ya durmamıstır inş canım duraada birgun kırılacak senn iradenle benceBen 2 ay olmadan 7 kiloyu geçti verdiğim kilo bu dönem duraklamaya girdim sanki inşallah tartıda irezil olmam
Işte benim öyle oluyor 52 e kadar bayağı hizli veriyorum sonra bayağı duraklamaya giriyor sonra düzeliyor geçen haftadan bu cumaya 100 gr vermiştim düşünAy masallah sana cok guzel ya durmamıstır inş canım duraada birgun kırılacak senn iradenle bence
anladim o zaman yap Ama hurma alirken cok dikkat o irilerine siringayla sekersurubu ilave güvendigin yerden al, bende yaparim belki degisiklik olsun diye metabolizmayi sasirtmak icin Ama yaparsam 2-3 hafta Sonra yaparim benYok canım ben sok diyet olması icin yapmicam zaten spor ypgunluklu diyet yapıyrm az cok anlamıssındır ben ödem ve bazı zararlı seylerden arınmak icin yapmayı dusunuyorum biliyorsundur belki Efendimiz de gunlerce birkac hurma ve suyla gecirirmiş öğünlerini ben hem maddi hem manevi olarak iyi hissettirecegi icin yapmayı dusundum
Boyın kac canım kilon cok guzel aslındaIşte benim öyle oluyor 52 e kadar bayağı hizli veriyorum sonra bayağı duraklamaya giriyor sonra düzeliyor geçen haftadan bu cumaya 100 gr vermiştim düşün
Ah ah hile hurda karısmayan neyimiz kaldı ki içim sızlıyor köyden annemin babamın getirdigi kırık çöp olsa gözümde parlıyor artıkanladim o zaman yap Ama hurma alirken cok dikkat o irilerine siringayla sekersurubu ilave güvendigin yerden al, bende yaparim belki degisiklik olsun diye metabolizmayi sasirtmak icin Ama yaparsam 2-3 hafta Sonra yaparim ben
aynen öyle maalesef ben hac'dan gelen hurmalari buzluga attim cikarip onlari yiyorum, disardan alinan nerdeyse herseyde katki var maalesefAh ah hile hurda karısmayan neyimiz kaldı ki içim sızlıyor köyden annemin babamın getirdigi kırık çöp olsa gözümde parlıyor artık
1.58Boyın kac canım kilon cok guzel aslında
canım eminimki cok guzel görünüyorsundur
listen gayet güzel görünüyor :)İyi akşamlar kızlar.Bugün ki menüm
1 çk çörekotu yağı,1 sb su
Sabah; Omlet,1 kk peynir,Roka,domates,salatalık,1 dlm k.ekmeği
Ara ; 1 pkt domatesli domatesli naneli diyet büsküvi
Öğlen (16:00) ; Piliç şiş ızgara, haşlama kabak,biber,karnabahar ve havuç (1 avuç içi kadar),1 sb ayran
Ara; Sade türk kahvesi
Akşam ; Yeşil salata
Ara ; 1 elma ve kayısılı form çay
Sıvılar; 1,5 lt su 2,5 lt tamamlıycam, Sade filtre kahve ve şekersiz çay
Hemde nasılcanım eminimki cok guzel görünüyorsundur
Teşekkür ederim canım diyet listeme uygulamaya çalışıyorumlisten gayet güzel görünüyor :)
75Spor skorlari
Cuma gunu
Rzgrece 78 puan
Huzurvermeyolunda 365 puan
pembebulut 100 puan
Ngy 104 puan
Seyhan 25 puan
Smygnc 80 puan
Cumartesi
Smygnc 120 puan
pembebulut5 100 puan
Deli ve cesur 289 puan
Huzurvermeyolunda 350
NGY 150 puan
Fattylamb 135 puan
Seyhan77 245
Pazar
Smygnc 121,5 puan
Kizlar spor puanlarinizi yazin. Sonra ben unutmustum fln demeyin
163 canımHemde nasılsenin kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?