Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm

Ablama gitmiştim menümde malesef cisss var

Sabah
2 küçük salam
1 dilim peynir
1 salatalık
3 zeytin
2 y.k kuymak(mıhlama trabzon yöresel yemegi)
3 bardak çay
3 çatal menemen

Akşam
1kase pul biberli yoğurt
1 buçuk ekler 1 minik kurabiye

Amanıın simdi gönderirler sana esefleri asırı hassas arkadaslar bence cok sorun degil buraya kadar azmetmiş biri icin sporla telafi et istersen canım bugub

Sen artık sona gelmişsin olur böyle şeyler

Aksamkiler olmuyaymiss sabahkini yakardin cnm neyse bol spor yapiyorsun az daha artirir yakarsinn

Bugünki Menüm:

Kahvalti (10:20):
2 yumurta
1 havuc + turp
beyaz peynir
7 zeytin
1 hurma, 1 mini kuru incir
1/2 cb findik
1 bardak süt
Aksam (19:00):
1 kase Bakliyatli corba (misir yarmasi, nohut)
Yogurdlu karnabahar kavurma

3lt su, ögleden Sonra yarim bardak az sütlü filtre kahve, yesil cay, bugünde Spor yok Ama yarindan itibaren yürüyüse devam

iyi aksamlar herkesee, sizce en etkili spor ne kilo vermek icin? spor salonuna kayitliyim Ama tempolu yürüyüsü daha etkili buluyorum Ama ona ek bisey daha bulmam lazim

Ben mekik ve kondisyon bisikletinin çok faydasını gördüm kondisyon bisikleti bacakları basen kaçla göbek çok iyi çalıştırıyor

Menunuz yine cok guzel abla o yogunluga ragmen masallah saglıklı tercihler yapmıssınız tebrik ederim
Esimde diyet yapinca kolay oluyo canim yarin kerevizli yogurt yerim misafir gelince esimde yer birgüne yesil fasulye bulgur pilavi persembe köfte salata düsünüyorum bakalim misafir kahvaltisini cis olmadan halledersem gerisi kolay

Ben mekik ve kondisyon bisikletinin çok faydasını gördüm kondisyon bisikleti bacakları basen kaçla göbek çok iyi çalıştırıyor
benimde sorunlu bögelerim tam oralar maalesef, bisiklet ayni sürede sürünce daha az kalori yakiyorum diye stepper yapiyordum onuda uzun yapamiyorum Cok yoruyor diye Ama Bide öyle deniyim tesekkürler

benimde sorunlu bögelerim tam oralar maalesef, bisiklet ayni sürede sürünce daha az kalori yakiyorum diye stepper yapiyordum onuda uzun yapamiyorum Cok yoruyor diye Ama Bide öyle deniyim tesekkürler
Bisiklet ve squat kizim yapiyo bacaklari inceldi simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…