- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Şimdi kimle çalışıyosun ne kadar ödüyosun
Istanbuldan birisi sanırsam :) benimde aklıma birisi geldi de memnun musun diye soracaktım eğer o iseHer hafta liste degisiyordu cnm 4 liste 350 idi kim.old demim simdi liste paylastm kulagina gitcegi tutar sorun ysamiyayim
Iyi akşamlar canım nasılsın napıyosunHayırlı akşamlar kızlar
Iyiyim canım oğlumla uğraşıyorum sen nasılsınIyi akşamlar canım nasılsın napıyosun
Bende iyiyim kurstayım yorgunummIyiyim canım oğlumla uğraşıyorum sen nasılsın
Amanıın simdi gönderirler sana esefleri asırı hassas arkadaslarMenüm
Ablama gitmiştim menümde malesef cisss var
Sabah
2 küçük salam
1 dilim peynir
1 salatalık
3 zeytin
2 y.k kuymak(mıhlama trabzon yöresel yemegi)
3 bardak çay
3 çatal menemen
Akşam
1kase pul biberli yoğurt
1 buçuk ekler 1 minik kurabiye
Hayırlı aksamlar canım sana daHayırlı akşamlar kızlar
Sen artık sona gelmişsin olur böyle şeylerMenüm
Sabah
2 küçük salam
1 dilim peynir
1 salatalık
3 zeytin
3 bardak çay
3 çatal menemen
Akşam
1kase pul biberli yoğurt
Bende iyiyim kurstayım yorgunumm
Amanıın simdi gönderirler sana esefleri asırı hassas arkadaslarbence cok sorun degil buraya kadar azmetmiş biri icin sporla telafi et istersen canım bugub
Sen artık sona gelmişsin olur böyle şeyler
Saol cnmm degiis tokus yaptim bugun sabah cnm cok ciger cekinceAkşam yemeğine bayıldım
Menüm
Sabah
2 küçük salam
1 dilim peynir
1 salatalık
3 zeytin
3 bardak çay
3 çatal menemen
Akşam
1kase pul biberli yoğurt
iyi aksamlar herkesee, sizce en etkili spor ne kilo vermek icin? spor salonuna kayitliyim Ama tempolu yürüyüsü daha etkili buluyorum Ama ona ek bisey daha bulmam lazim
Esimde diyet yapinca kolay oluyo canim yarin kerevizli yogurt yerim misafir gelince esimde yer birgüne yesil fasulye bulgur pilavi persembe köfte salata düsünüyorum bakalim misafir kahvaltisini cis olmadan halledersem gerisi kolayMenunuz yine cok guzel abla o yogunluga ragmen masallah saglıklı tercihler yapmıssınız tebrik ederim
benimde sorunlu bögelerim tam oralar maalesef, bisiklet ayni sürede sürünce daha az kalori yakiyorum diye stepper yapiyordum onuda uzun yapamiyorum Cok yoruyor diye Ama Bide öyle deniyim tesekkürlerBen mekik ve kondisyon bisikletinin çok faydasını gördüm kondisyon bisikleti bacakları basen kaçla göbek çok iyi çalıştırıyor
Bisiklet gercekten faydali karnimdan terler akiyodu ilk yaptigimdaiyi aksamlar herkesee, sizce en etkili spor ne kilo vermek icin? spor salonuna kayitliyim Ama tempolu yürüyüsü daha etkili buluyorum Ama ona ek bisey daha bulmam lazim
Bisiklet ve squat kizim yapiyo bacaklari inceldi simdidenbenimde sorunlu bögelerim tam oralar maalesef, bisiklet ayni sürede sürünce daha az kalori yakiyorum diye stepper yapiyordum onuda uzun yapamiyorum Cok yoruyor diye Ama Bide öyle deniyim tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?