Ooh en sevdigim ruh haliSabahtan beri içim şarkılar söylüyorkıpır kıpırım yerimde oynuyorum
Söylüyor zatenOoh en sevdigim ruh halidisinda soylesin sarki
Oh ne güzel bende senin gibiyim çok mutlu uyNırım ama bel ağrısı yüzünden çok gerginim yaaaaaaSöylüyor zatenYakında iş arkadaşlarım atcaklar beni odadan.Benden çok küçükler ama ruhları ölmüş
Bende de var ondan yılbaşından beri zorluyor.Takmıyorum artıkOh ne güzel bende senin gibiyim çok mutlu uyNırım ama bel ağrısı yüzünden çok gerginim yaaaaaa
Kuşum takılmıycak gibi değilki ben hiç eğilemiyorum kafamı oynatamıyorum çıldıracaaaamBende de var ondan yılbaşından beri zorluyor.Takmıyorum artık
Çok ama çok geçmiş olsun.Bel fıtığı mı var ?Kuşum takılmıycak gibi değilki ben hiç eğilemiyorum kafamı oynatamıyorum çıldıracaaaam
Amaaaan sen onlari at :) bana enerjik is arkadaslari bulun de patronunaSöylüyor zatenYakında iş arkadaşlarım atcaklar beni odadan.Benden çok küçükler ama ruhları ölmüş
bende istanbuldayim xnm hava guzel de yinede riske atamam :)Hımm anladımKanguru_ çıkarma o zaman ne yPacaksın bende hava bugün sıcak istanbuldada o yüzden dedim
Fitik seninko heralde canim ya boyun yada belKuşum takılmıycak gibi değilki ben hiç eğilemiyorum kafamı oynatamıyorum çıldıracaaaam
Dün akşam 8den sonra 1 tane hamburger yedimMenüm
10.00
Çeyrek simit
1 dilim peynir
3 çeri domates
Çay
17.30
4 tane ızgara köfte
Salata
Ayran
Su 1 lt. Spor yok.
Aaa napti yeni is mi verdi :)Sevgili genel müdürüm şehir dışında olmasına rağmen telefonda arayarak tüm içimdeki şarkıyı öldürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?