Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dün akşam 8den sonra 1 tane hamburger yedim çok geç yedim ekmeğinin yarısından fazlasını yemedim ve ev yapımı gibi olan hamburgerlerdendi. Biliyorum masum değil ama
Naptin esra hani kararliydin noldu kararin 1 hafta bile surmedi?
Köfte yapiciyim vede bulgur pilavi kizlar bende + yim bu arada
aaaa sen nasil artisin abla

Naptin esra hani kararliydin noldu kararin 1 hafta bile surmedi?
aaaa sen nasil artisin abla
Doğru söylüyosun dün canım sıkkındı umrumda değildi hiç birşey. Kendimi kandırdım heralde koftesi normal ızgara köfteydi ve icinde cheddar peyniri yoktu yağlı bişey yok ekmeģinide yemesem bişy olmaz diye düşündüm

O meshur burgercilerin koftelerinin ne kdr sagliksiz olduguyla ilgili bi bilim adami deney yapmis. 1 sene boyunca koftesini bi yerde bekletmis ve kofte ilk gunki gibi duruyomus ayni. Sinek bile konmamis kofteye. Dusun icndeki katki maddesini. Biz burda diyetin yaninda saglikli beslenmeyede calisiyoruz. Elifede gecen gun o yuzden kizdim zaten. Nuget gibi burger kofteside sagliksiz. Evde yapilmadigi surece.

Iste bu o meshur burgercilerden değil. Köftesini gözünün önünde yapıp ızgarada pişiriyo. Içinde sadece yeşillik domates ve mantar var. Işlenmis gıda değil yani ama birazcik ekmeğinden yedim ben ona üzüldüm yoksa icinde cidden kötü bişey yok

Hmm. Ozaman bisey diyemem koftesiyle ilgili. Ekmegide insallah yarin + olarak karsina cikmaz. Canin neden sikkin. Kardesin askere gitti diyemi

Hmm. Ozaman bisey diyemem koftesiyle ilgili. Ekmegide insallah yarin + olarak karsina cikmaz. Canin neden sikkin. Kardesin askere gitti diyemi
Evet tahmin ettiğimden daha zormuş. Bu sabah + olmadı ama bakalım. Zaten dün tartıldım sabah kalktığım andaki kiloyla biraz gezip dolasip tartildigim kilo arasinda 1 kilodan fazla var. Bu kadar ödem normal mi bilmiyorum. 67li kilolardayım ama sabah 68 li kilolarda cikiyorum sinirim bozuluyo

Zordur ya. Kucuk kardes binevi cocugu gibi oluyo insanin :)
Sen sabahlari cok sisiyosun demekki. Gece uyanmiyomusun. Uyaniyosan eger bi iki tur atsan evde kan dolassa belki okdr sismezsin
Ya ben +1.2 yim ni ya çıldıracam kızlar ben kaçamak yapmıyorum bütün moral motivasyon gitti
gitmesin motivasyon ! Demekki biyerlerde bi yanlis var

Zordur ya. Kucuk kardes binevi cocugu gibi oluyo insanin :)
Sen sabahlari cok sisiyosun demekki. Gece uyanmiyomusun. Uyaniyosan eger bi iki tur atsan evde kan dolassa belki okdr sismezsin
Evet ya o benim bebeğim gibiydi bide hiç ayrılmadı daha önce evden. Universiteye falan gitmedi alışık degil ya oyle bırakıp dönünce o kadar üzüldüm ki. Aramızda 1.5 yaş var birlikte büyüdük kuzucuğumla çok zor geldi ayrılmak.

Geceleri sadece 1 kere tuvalete kalkıyorum yatmadan once 1 şişe su içiyorum genellikle o yüzden kesin kalkıyorum ama öyle gezip dolaşmıyorum tabi. Dün işe gitmedim 9da kalktım 10 a kadar kahvalti falan hazırladık bi daha tartılayım dedim 1 kilodan fazla fark vardi

Elif-Hakan canım bazen metobilizma yememeye alışıyormuş ve bundan dolayı kilo verilmiyormuş.Bununla alakası olabilir.Ben dün yeni diyetisyene başladım ve diyetisyen metobolik alışkanlık olduğunu ve bundan dolayı kilo vermemin durduğunu söyledi ve bu hafta için sana yedireceğim,bu şekilde kıracağız dedi.(günlük 7 ince dilim t.tahıllı ekmek verdi)

Allah kavustursun canim. Nereye dustu askerligi?

Gece kalktiginda bi iki tur at bakalim evde. Belki ozmn duzelir. Eger duzelmezse doktora fln mi gitmen lazim bilemedim
evet. Vucud kitliga giriyo ve her yedigimizi sakliyo malesef. Diyetisyenin iyi dusunmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…