Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

2lt falan sanırım canim

Bilecik - söğüte düştü şoför olarak ama asıl onemli olan ustabirliği iyi bi yere çıksa rahatlarız. Söğüt buz gibi şubat ayı zor geçer orda çok üzüldüm çocuklara daha hepsi ana kuzusu
Bu gece deneyim bi kalkıp dolaşayım inşallah yarın tartıda bi etkisi olurda benim de takıma faydam olur. Bide adet olmam lazım ama heralde 10 günden fazla gecikti onunda şişliği var ona rağmen 67lerdeyim

fattylamb94 acaba maydonoz kurunumu denesen ? Bizim yogurt kurude yalan oldu bi yapamadik
Maydonozu robattan gecirip smoothie yapıyolar ya o mu yoksa başka bi tarif mi canım. Küre valla cumartesi gunu basliyorum sana fotografta atiyorum. Gecen haftadan beri evde durmadigimdan yapamadim

Zordur ya. Kucuk kardes binevi cocugu gibi oluyo insanin :)
Sen sabahlari cok sisiyosun demekki. Gece uyanmiyomusun. Uyaniyosan eger bi iki tur atsan evde kan dolassa belki okdr sismezsin
gitmesin motivasyon ! Demekki biyerlerde bi yanlis var

fattylamb94 esracım Allah kavustursun kardesini saglıklı sıhhatli olsun da döner dolasır yşne gelir allahın izniyle evine tüm mehmetcikleri korusun allah. Ama sen de buna sıkılıp salma kendini sakın bak yedşkten sonra daha da pişman oluyorsun bir de bu tarz kacamakların devamı geliyor hiç nefse guvenmememk lazım sporla telafi edersin inş

Evet usta birligi daha onmli insallah rahat biyere duser.

Aynej cnm maydonoz limon su ben gecrn hafta yaptim bsyaga fsydasini gordum. Ama bu hafta brnde + yim. Reglden dolayi

Valla ben de de pazartesi den beri değişiklik yok neden olakş aksamları da yarı ac yatıyrm mide gurr gurr takım olarak sasırtsak mı su bunyeleri ne yapsak. Kaptanım bize bi ayar cek herkes ya az artıda ya da eksilemiyor Kanguru_

Evwt surwkli ayni beslenme tarzina vucut alisiyor benim diyetisyen o yuzden her hafta farkli bi liste veriyordu haftaya bende oglen yemeklerime 1 dilim tb ekmegi ekliycem

Amin sağolasın. Valla o çocukları öyle görünce çok üzüldüm hepsi küçücük o soğukta bekliyolar.

Ama yemem bi daha anlık bişeydi o. Bugün hemen detoks suyumu hazırladım onu içtim sabah 1 lt. Öğlende yemeği hızlı yiyip yürüyüşe çıkcam mola bitimine kadar 20 dk da olsa kârdır

Bir kaç gündür kabızlık var kızlar inşallah artı çıkmaz
Kayisi kompostosu yap cnm kuru kayisidan. 1 yk hakiki zeytinyagi ic
ay valla yaa herkesde biseyler var halbuki bu hafta hemen herkes spor yapti
Menulerde guzeldi. Tobe yaa nazar mi degdi noldu . Herkes maydonoz kurunemj baslasa napsak

Evet usta birligi daha onmli insallah rahat biyere duser.

Aynej cnm maydonoz limon su ben gecrn hafta yaptim bsyaga fsydasini gordum. Ama bu hafta brnde + yim. Reglden dolayi
Kaynatarak mı yapılıyor ? Ben bugün suyuma tarçın zencefil maydanoz limon koydum o şekilde içtim bu da baya vücuttan suyu attırıyo

Kayisi kompostosu yap cnm kuru kayisidan. 1 yk hakiki zeytinyagi ic
ay valla yaa herkesde biseyler var halbuki bu hafta hemen herkes spor yapti
Menulerde guzeldi. Tobe yaa nazar mi degdi noldu . Herkes maydonoz kurunemj baslasa napsak

Kayısı sürekli yiyorum ara öğünlerde canım komposto şekerli oluyor şişirir ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…