- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Yaa rakibem noldu sana senin gibi hassas birini böyle yoldan cıkaracak bişeyler olmuş olmalıDün akşam 8den sonra 1 tane hamburger yedimçok geç yedim ekmeğinin yarısından fazlasını yemedim ve ev yapımı gibi olan hamburgerlerdendi. Biliyorum masum değil ama
Ya ben +1.2 yim ni ya çıldıracam kızlar ben kaçamak yapmıyorum bütün moral motivasyon gitti
Aksam az olmus cnm su yu yazmamissin
Afiyet olsun kuzum
Kardesini teslim ettiniz heralde. Allah kavustursun
Afiyet olsun cnm. Suzme hakkinda soylemisler zaten :)
cnm ruzgar hemen tikaniyo pis havadabizim burda hala soba yakanlar fln var onlarin kokusu tikiyo onu dr da mumkun olmadikca cikarma dedi
Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun ablam :)
Bi geldi dahada gelmedi o
Liste gerilerde kaldi cnm ben cikaririm birazdan meydana
gunaydin canim. Evet yine sessizlesti buralar
Bilecik - söğüte düştü şoför olarak ama asıl onemli olan ustabirliği iyi bi yere çıksa rahatlarız. Söğüt buz gibi şubat ayı zor geçer orda çok üzüldüm çocuklara daha hepsi ana kuzusuAllah kavustursun canim. Nereye dustu askerligi?
Gece kalktiginda bi iki tur at bakalim evde. Belki ozmn duzelir. Eger duzelmezse doktora fln mi gitmen lazim bilemedim
evet. Vucud kitliga giriyo ve her yedigimizi sakliyo malesef. Diyetisyenin iyi dusunmus
Maydonozu robattan gecirip smoothie yapıyolar ya o mu yoksa başka bi tarif mi canım. Küre valla cumartesi gunu basliyorum sana fotografta atiyorum. Gecen haftadan beri evde durmadigimdan yapamadimfattylamb94 acaba maydonoz kurunumu denesen ? Bizim yogurt kurude yalan oldu bi yapamadik
Kardeşimi askere gönderdim ya rakibem o yüzden moralim bozuktu. Ben de çoğu insan gibi canım sıkkınken yiyenlerdenimYaa rakibem noldu sana senin gibi hassas birini böyle yoldan cıkaracak bişeyler olmuş olmalı
Zordur ya. Kucuk kardes binevi cocugu gibi oluyo insanin :)
Sen sabahlari cok sisiyosun demekki. Gece uyanmiyomusun. Uyaniyosan eger bi iki tur atsan evde kan dolassa belki okdr sismezsin
gitmesin motivasyon ! Demekki biyerlerde bi yanlis var
Evet usta birligi daha onmli insallah rahat biyere duser.Bilecik - söğüte düştü şoför olarak ama asıl onemli olan ustabirliği iyi bi yere çıksa rahatlarız. Söğüt buz gibi şubat ayı zor geçer orda çok üzüldüm çocuklara daha hepsi ana kuzusu
Bu gece deneyim bi kalkıp dolaşayım inşallah yarın tartıda bi etkisi olurda benim de takıma faydam olur. Bide adet olmam lazım ama heralde 10 günden fazla gecikti onunda şişliği var ona rağmen 67lerdeyim
Maydonozu robattan gecirip smoothie yapıyolar ya o mu yoksa başka bi tarif mi canım. Küre valla cumartesi gunu basliyorum sana fotografta atiyorum. Gecen haftadan beri evde durmadigimdan yapamadim
@Elif-Hakan canım bazen metobilizma yememeye alışıyormuş ve bundan dolayı kilo verilmiyormuş.Bununla alakası olabilir.Ben dün yeni diyetisyene başladım ve diyetisyen metobolik alışkanlık olduğunu ve bundan dolayı kilo vermemin durduğunu söyledi ve bu hafta için sana yedireceğim,bu şekilde kıracağız dedi.(günlük 7 ince dilim t.tahıllı ekmek verdi)
Amin sağolasın. Valla o çocukları öyle görünce çok üzüldüm hepsi küçücük o soğukta bekliyolar.fattylamb94 esracım Allah kavustursun kardesini saglıklı sıhhatli olsun da döner dolasır yşne gelir allahın izniyle evine tüm mehmetcikleri korusun allah. Ama sen de buna sıkılıp salma kendini sakın bak yedşkten sonra daha da pişman oluyorsun bir de bu tarz kacamakların devamı geliyor hiç nefse guvenmememk lazım sporla telafi edersin inş
Kayisi kompostosu yap cnm kuru kayisidan. 1 yk hakiki zeytinyagi icBir kaç gündür kabızlık var kızlar inşallah artı çıkmaz
ay valla yaa herkesde biseyler varValla ben de de pazartesi den beri değişiklik yok neden olakş aksamları da yarı ac yatıyrm mide gurr gurr takım olarak sasırtsak mı su bunyeleri ne yapsak. Kaptanım bize bi ayar cek herkes ya az artıda ya da eksilemiyorKanguru_
Kaynatarak mı yapılıyor ? Ben bugün suyuma tarçın zencefil maydanoz limon koydum o şekilde içtim bu da baya vücuttan suyu attırıyoEvet usta birligi daha onmli insallah rahat biyere duser.
Aynej cnm maydonoz limon su ben gecrn hafta yaptim bsyaga fsydasini gordum. Ama bu hafta brnde + yim. Reglden dolayi
Nasıl bir kür o kaptanımKayisi kompostosu yap cnm kuru kayisidan. 1 yk hakiki zeytinyagi ic
ay valla yaa herkesde biseyler varhalbuki bu hafta hemen herkes spor yapti
Menulerde guzeldi. Tobe yaa nazar mi degdi noldu. Herkes maydonoz kurunemj baslasa napsak
Yok cnm biraz maydonoz yarim limon 1 bardak suyu blendirdan gecirip iciyosun. Sabah ac karnina. 15 gub yapilioKaynatarak mı yapılıyor ? Ben bugün suyuma tarçın zencefil maydanoz limon koydum o şekilde içtim bu da baya vücuttan suyu attırıyo
yukarda anlattim cnm :)Nasıl bir kür o kaptanım
Kayisi kompostosu yap cnm kuru kayisidan. 1 yk hakiki zeytinyagi ic
ay valla yaa herkesde biseyler varhalbuki bu hafta hemen herkes spor yapti
Menulerde guzeldi. Tobe yaa nazar mi degdi noldu. Herkes maydonoz kurunemj baslasa napsak
Seker koyma cnm 1 sb su 3 4 tane kayisi kaynat icKayısı sürekli yiyorum ara öğünlerde canım komposto şekerli oluyor şişirir ama
Kız onun tadı çok kötü oluyo dimiYok cnm biraz maydonoz yarim limon 1 bardak suyu blendirdan gecirip iciyosun. Sabah ac karnina. 15 gub yapilio
yukarda anlattim cnm :)
Amanıın onun nasıl bi tadınvardır kiiiYok cnm biraz maydonoz yarim limon 1 bardak suyu blendirdan gecirip iciyosun. Sabah ac karnina. 15 gub yapilio
yukarda anlattim cnm :)
He onu yaptım kuzum mesela normalde kayısı ile kahve tukettigimde de ise yarardı oda yaramadıSeker koyma cnm 1 sb su 3 4 tane kayisi kaynat ic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?