- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Çok iyi yapmışsım şimdiden afiyet olsun rakibemİlk defa enginar yemegi yaptım yarın cuma hafif olaun diye aksamı bununla kapatıcam
Evet hepsini ayni gun yaptim. Hepimiz yapabiliriz aslinda. Ben ptesi tekrar baslicam. Aslinda yapmak isteyen varsa hep beraber yapip foto fln atarsak super olurOo super hepsini aynı anda mı yaptın kaptan belki bizim de böyle bir kombinasyonla kırmamız lazımdır direncimizi
afiyet olsum cnm ben hoc yemedim enginarİlk defa enginar yemegi yaptım yarın cuma hafif olaun diye aksamı bununla kapatıcam
Ben varım sadece şu maydanoz kürü beni düşündürüyo. Işyerinde içebilirim akşamdan hazırlıcam ya kötü olur mu acabaKizlar var misiniz 3lu detoks yapmaya?
Sabah maydonoz kuru
Gun boyu 2 lt suya evde ne varsa
Aksam yogurt kuru
Ben ptesi baslayip 15 gun devam edicem insallah. Yoldaslik etmek isteyen varsa berabet yapalim aslinda gonul isterki hepimiz yapalim ama zorlamak yok :)
fattylamb94 Findikfaresi123 S smygnc N NGY Elif-Hakan Huzurvermeyolunda P pembebulut5
Bi dene. Bence kotu olmaz suzup icersin ben oyle iciyormBen varım sadece şu maydanoz kürü beni düşündürüyo. Işyerinde içebilirim akşamdan hazırlıcam ya kötü olur mu acaba
Dediğin gibi süzersem bisey olmaz heralde. Ben yapiyorum o zaman seninle bu üçlüyüBi dene. Bence kotu olmaz suzup icersin ben oyle iciyorm
Tamam bakalim daha katilan olcakmi :)Dediğin gibi süzersem bisey olmaz heralde. Ben yapiyorum o zaman seninle bu üçlüyü
Olsa süper olur hepimizin ihtiyacı varTamam bakalim daha katilan olcakmi :)
Aynen yaa bi kac kisi daha yapmak isterse liste yaparizOlsa süper olur hepimizin ihtiyacı var
bende yapmak isterim AmaKizlar var misiniz 3lu detoks yapmaya?
Sabah maydonoz kuru
Gun boyu 2 lt suya evde ne varsa
Aksam yogurt kuru
Ben ptesi baslayip 15 gun devam edicem insallah. Yoldaslik etmek isteyen varsa berabet yapalim aslinda gonul isterki hepimiz yapalim ama zorlamak yok :)
fattylamb94 Findikfaresi123 S smygnc N NGY Elif-Hakan Huzurvermeyolunda P pembebulut5
Ben varim canim naydonoz sapini kaynatmistim esim icin o sayilirmi tazemi cekilecekAynen yaa bi kac kisi daha yapmak isterse liste yapariz
Biz seninle hemen hemen aynı durumdayız. Öğlen yemekleri için alternatik üretmemiz gerekiyor. Hep yoģurtla olmaz. Ben genellikle kahvaltıda ve öğle yemeğinde de yoğurt yiyorum. Artık akşam yediģim yemekten küçük bir saklama kabına koyup ertesi gün öğlen yemeyi düşünüyorumbende yapmak isterim Amafattylamb94 gibi aksamdan hazirlamam lazim, öyle etkisi azalmiyorsa yaparim.. Ben yogurdu genellikle öglen yiyorum okulda yemek yememek icin yani baska alternatifim yok aksamda yersem hep yogurt olcam
aksam yicegin 2 yk cnm :)bende yapmak isterim Amafattylamb94 gibi aksamdan hazirlamam lazim, öyle etkisi azalmiyorsa yaparim.. Ben yogurdu genellikle öglen yiyorum okulda yemek yememek icin yani baska alternatifim yok aksamda yersem hep yogurt olcam
bu kaynatilmiyo abla sabah yemekden once biraz maydonoz yarim limon 1 bardak su bilendirdan cekip iccneBen varim canim naydonoz sapini kaynatmistim esim icin o sayilirmi tazemi cekilecek
Baska hic bisey yeymiyoruz demi Ama yani yogurtaksam yicegin 2 yk cnm :)
bu kaynatilmiyo abla sabah yemekden once biraz maydonoz yarim limon 1 bardak su bilendirdan cekip iccne
Aynen cnm yogurt oluyo sadeceBaska hic bisey yeymiyoruz demi Ama yani yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?