Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Oo super hepsini aynı anda mı yaptın kaptan belki bizim de böyle bir kombinasyonla kırmamız lazımdır direncimizi
Evet hepsini ayni gun yaptim. Hepimiz yapabiliriz aslinda. Ben ptesi tekrar baslicam. Aslinda yapmak isteyen varsa hep beraber yapip foto fln atarsak super olur
İlk defa enginar yemegi yaptım yarın cuma hafif olaun diye aksamı bununla kapatıcam
afiyet olsum cnm ben hoc yemedim enginar

Ben varım sadece şu maydanoz kürü beni düşündürüyo. Işyerinde içebilirim akşamdan hazırlıcam ya kötü olur mu acaba

bende yapmak isterim Ama fattylamb94 gibi aksamdan hazirlamam lazim, öyle etkisi azalmiyorsa yaparim.. Ben yogurdu genellikle öglen yiyorum okulda yemek yememek icin yani baska alternatifim yok aksamda yersem hep yogurt olcam

[/QUOTE]
lut5, post: 54636255, member: 786069"]bende yapmak isterim Ama fattylamb94 gibi aksamdan hazirlamam lazim, öyle etkisi azalmiyorsa yaparim.. Ben yogurdu genellikle öglen yiyorum okulda yemek yememek icin yani baska alternatifim yok aksamda yersem hep yogurt olcam [/QUOTE]
bende yapmak isterim Ama fattylamb94 gibi aksamdan hazirlamam lazim, öyle etkisi azalmiyorsa yaparim.. Ben yogurdu genellikle öglen yiyorum okulda yemek yememek icin yani baska alternatifim yok aksamda yersem hep yogurt olcam
Biz seninle hemen hemen aynı durumdayız. Öğlen yemekleri için alternatik üretmemiz gerekiyor. Hep yoģurtla olmaz. Ben genellikle kahvaltıda ve öğle yemeğinde de yoğurt yiyorum. Artık akşam yediģim yemekten küçük bir saklama kabına koyup ertesi gün öğlen yemeyi düşünüyorum

aksam yicegin 2 yk cnm :)

Ben varim canim naydonoz sapini kaynatmistim esim icin o sayilirmi tazemi cekilecek
bu kaynatilmiyo abla sabah yemekden once biraz maydonoz yarim limon 1 bardak su bilendirdan cekip iccne

lut5, post: 54636255, member: 786069"]bende yapmak isterim Ama fattylamb94 gibi aksamdan hazirlamam lazim, öyle etkisi azalmiyorsa yaparim.. Ben yogurdu genellikle öglen yiyorum okulda yemek yememek icin yani baska alternatifim yok aksamda yersem hep yogurt olcam [/QUOTE]

Biz seninle hemen hemen aynı durumdayız. Öğlen yemekleri için alternatik üretmemiz gerekiyor. Hep yoģurtla olmaz. Ben genellikle kahvaltıda ve öğle yemeğinde de yoğurt yiyorum. Artık akşam yediģim yemekten küçük bir saklama kabına koyup ertesi gün öğlen yemeyi düşünüyorum[/QUOTE]
bende deniyorum öyle Ama salata disinda hep sebzenin kendine has bir kokusu oluyor maalesef yoksa bende öyle yapcam da, mesela karnabahar yada prasa Falan kapta kaliyor sonra acinca kapali yerde güzel olmuyo ya.. Bide hep kalabalik yerlerde disari buz cikip yiyemiyorumda.. bi kac kere götürdüm okulun en ücra köselerinde yedim haftaya bitiyor okul hep evdeyim o zaman sorun olmaz bi sinavlara gitcem, Ama senin firsatin varsa kesinlikle öyle yap hatta bi iki gün hic yogurt yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…