Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kayisi kompostosu yap cnm kuru kayisidan. 1 yk hakiki zeytinyagi ic
ay valla yaa herkesde biseyler var halbuki bu hafta hemen herkes spor yapti
Menulerde guzeldi. Tobe yaa nazar mi degdi noldu . Herkes maydonoz kurunemj baslasa napsak
Valla ya bu hafta ben cok umutluydum ilk uce giricegimzden ne oldu biyle ya

Kayısı sürekli yiyorum ara öğünlerde canım komposto şekerli oluyor şişirir ama

Kayisiyi 3 4 saat onceden suya koy canim suyada salio tadini gzel oluyor hem yummusamista oluyor ama en etkilisi z yagi sabah kahvaltinda yumirta peynir ne varsa artik ustune gezdr cikarsin bi kac saate kalmadan

Kayisiyi 3 4 saat onceden suya koy canim suyada salio tadini gzel oluyor hem yummusamista oluyor ama en etkilisi z yagi sabah kahvaltinda yumirta peynir ne varsa artik ustune gezdr cikarsin bi kac saate kalmadan

Onu yaptım kuzum kayısı da tuketiyorum tek çare beklemek bari yarın sabah olsa da artı çıkmasa ya sabit olmaya bile razıyım :)

Kızlar benim regl çok gecikti ya bildiğiniz bişeyler var mı doğal olan ( soğan suyu dışında )

bu hafta icin yapacak birsey yok malesef haftaya cumaya odaklanip takim olarak ne yapabiliriz pna bakalim. Herkes bir fikir verirse ortak bi fikirde anlasir onu uygulariz
Ben ücgündür sabah aksam detoks suyu iciyorum limon zerdecal salatalık nane dogradım 1 litre sıyaniciyoeum ama pek etkisi yok galiba

Ben ücgündür sabah aksam detoks suyu iciyorum limon zerdecal salatalık nane dogradım 1 litre sıyaniciyoeum ama pek etkisi yok galiba
Ben gecen hafta hem maydonoz kuru hem detoks suyu hemde yogurt kuru yaptim 4 gun fln yapabildim. 600 gr verdim ki bu bnm icin iyo bi rakamdi

Ben gecen hafta hem maydonoz kuru hem detoks suyu hemde yogurt kuru yaptim 4 gun fln yapabildim. 600 gr verdim ki bu bnm icin iyo bi rakamdi
Oo super hepsini aynı anda mı yaptın kaptan belki bizim de böyle bir kombinasyonla kırmamız lazımdır direncimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…