kotu oluyo evetKız onun tadı çok kötü oluyo dimi
igrencAmanıın onun nasıl bi tadınvardır kiii
turk kahvesi kabiz yapar canimHe onu yaptım kuzum mesela normalde kayısı ile kahve tukettigimde de ise yarardı oda yaramadı
kotu oluyo evet
igrencama bi iki gune alisiyosun
turk kahvesi kabiz yapar canim
Hee :) ozmn beklemekden baska caren yok :)Yok türk kahvesi değil kuzum 3 u 1 arada bende bayağı etkili oluyodu da olmadi
Valla ya bu hafta ben cok umutluydum ilk uce giricegimzden ne oldu biyle yaKayisi kompostosu yap cnm kuru kayisidan. 1 yk hakiki zeytinyagi ic
ay valla yaa herkesde biseyler varhalbuki bu hafta hemen herkes spor yapti
Menulerde guzeldi. Tobe yaa nazar mi degdi noldu. Herkes maydonoz kurunemj baslasa napsak
Kayısı sürekli yiyorum ara öğünlerde canım komposto şekerli oluyor şişirir ama
Bende umutluydum cnm ama herkes dokuluyoValla ya bu hafta ben cok umutluydum ilk uce giricegimzden ne oldu biyle ya
Bu hafta takimca artidayiz galibaYesilcay iciyorum sizi okurken kizlar bende reglden dolayi sanirim
Evet kaptanim ne yapsakkiBu hafta takimca artidayiz galiba
Kayisiyi 3 4 saat onceden suya koy canim suyada salio tadini gzel oluyor hem yummusamista oluyor ama en etkilisi z yagi sabah kahvaltinda yumirta peynir ne varsa artik ustune gezdr cikarsin bi kac saate kalmadan
bu hafta icin yapacak birsey yok malesefEvet kaptanim ne yapsakki
Bize detoks şart ama ben kafa olarak hazır değilim yabu hafta icin yapacak birsey yok malesefhaftaya cumaya odaklanip takim olarak ne yapabiliriz pna bakalim. Herkes bir fikir verirse ortak bi fikirde anlasir onu uygulariz
maydonozda sokturur cnmKızlar benim regl çok gecikti ya bildiğiniz bişeyler var mı doğal olan ( soğan suyu dışında )
Senin dediğini geceden hazırlasam kötü olur mu acabamaydonozda sokturur cnm
Bilmiyorum kiSenin dediğini geceden hazırlasam kötü olur mu acaba
Ben ücgündür sabah aksam detoks suyu iciyorum limon zerdecal salatalık nane dogradım 1 litre sıyaniciyoeum ama pek etkisi yok galibabu hafta icin yapacak birsey yok malesefhaftaya cumaya odaklanip takim olarak ne yapabiliriz pna bakalim. Herkes bir fikir verirse ortak bi fikirde anlasir onu uygulariz
Ben gecen hafta hem maydonoz kuru hem detoks suyu hemde yogurt kuru yaptim 4 gun fln yapabildim. 600 gr verdim ki bu bnm icin iyo bi rakamdiBen ücgündür sabah aksam detoks suyu iciyorum limon zerdecal salatalık nane dogradım 1 litre sıyaniciyoeum ama pek etkisi yok galiba
Oo super hepsini aynı anda mı yaptın kaptan belki bizim de böyle bir kombinasyonla kırmamız lazımdır direncimiziBen gecen hafta hem maydonoz kuru hem detoks suyu hemde yogurt kuru yaptim 4 gun fln yapabildim. 600 gr verdim ki bu bnm icin iyo bi rakamdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?