Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

P pembebulut5 bende senin gibi zorlanıyorum ofiste yiyemiyorum ayıp oluyor ama bahcede falan iki dk da yiyip giriyorum içeri. Çünkü sadece yoğurtla olmaz bu iş. Yemekhane var mı okulda orda yesen ?

sabah: iki yumurta, sekersiz cay, bi dilim peynir, iki zeytin, yarim tam bugday
öğle: bir elma
akşam : ciğer yemeği, salata, yoğurt, ekmek yok, acili salgam bi bardak
su baya içtim bugun. yatana kadar da olur 2.5 litre
spor yaptim yarim saat kondisyon bisikleti 30*3= 90 puan.
yarin sabaha 67 ciksam ne hoş olurdu
Kanguru_

Spor skorlari
Cuma gunu

Rzgrece 78 puan
Huzurvermeyolunda 365 puan
pembebulut 100 puan
Ngy 104 puan
Seyhan 25 puan
Smygnc 80 puan

Cumartesi
Smygnc 120 puan
pembebulut5 100 puan
Deli ve cesur 289 puan
Huzurvermeyolunda 350
NGY 150 puan
Fattylamb 135 puan
Seyhan77 245

Pazar
Smygnc 121,5 puan
Huzurvermeyolunda 475
Fattylamb 135
NGY 90 puan
Elif 80 puan
Doksablar 75
Seyhan77 150
Deli ve cesur 222.8

Pazartesi.

Huzurverme yolunda 82 puan
NGY 75 puan

Sali
Pembebulut 75 puan

NGY 145 PUAN
Huzurvermeyolunda 309
doksanlar105
Fattylamb 135 p

Carsamba
Huzurvermeyolunda 499
Doksanlar 90

Cikarsin insallah cnm. Menulerin cok guzel sporda yaptin 67 cikmaman icin bi neden yok :).
3 lu detoks yapcaz katilmak ister misjn ?

insallah :)) yaza kadar istiyorum cok artik gitsin kilolar diye. 3 lu detoks ne hiç duymadım ?
Gider canim boyle devam edersen yaza fit olursun :)

3 lu detoks ismini ben koydum
Sabah maydonoz kuru
Gun boyu 2 lt detoks suyu evde ne varsa icine koyabilirsin elma maydonoz cubuk tarcin zencefil vs.
Aksam
Yogurt kuru

P pembebulut5 bende senin gibi zorlanıyorum ofiste yiyemiyorum ayıp oluyor ama bahcede falan iki dk da yiyip giriyorum içeri. Çünkü sadece yoğurtla olmaz bu iş. Yemekhane var mı okulda orda yesen ?
Yemekhane var ama baktim kimse kendi getirdigini yemiyor günde 10-15 menü oluyor bazen güzel sebzeler oluyor mantar falan öyle aliyorum buharda pismis Ama bazen de olmuyor iste o zaman Mecbur yogurt oluyor havalar biraz isinsa disarda yemek daha kolaylasacak ama tavuklu salata götürürsen mesela kokmaz hic benim gün boyu cantamda pert oluyor senin bisey olmaz ama, yogurtta ayran oluyor ondan bazen süpermarketten aliyorum okulda bide yemekhanede türk yemekleri helal et Falan yok zaten sebze yoksa da yiyemiyorum yani

Kizlar birde sizlere birsey sormak istiyorum. Ama samimi,icten cevap vermenizi istiyorum. Ki hatalarimi duzelteyim.

Bir kaptan olarak bende eksik gordugunuz, soyle yapsa daha guzel olur, bunu yapmasa iyi olur dediginiz seyler var mi ? Elestirin lutfen. Elestirilmeyi severim. Elestiriler karsisinda kendimi duzeltmeyi daha cok severim

@Seyhan77 i takimin buyugu oldugundan senin fikirlerin bnm icin cok onemli. ❤

S smygnc fattylamb94 Elif-Hakan N NGY Huzurvermeyolunda P pembebulut5 doksanlar

Bide kendime 2 tane yardimci istiyorum. Ben olmadigimda cuma gunleri listeyi duzenleyip paylasim alanina tasiyacak,ben yokken takimin kaptanligini yapacak 2 kisi ?

Gider canim boyle devam edersen yaza fit olursun :)

3 lu detoks ismini ben koydum
Sabah maydonoz kuru
Gun boyu 2 lt detoks suyu evde ne varsa icine koyabilirsin elma maydonoz cubuk tarcin zencefil vs.
Aksam
Yogurt kuru
ha :))) kuru, kuru badem ceviz gibi mi. sabah kahvalti ve aksam yemegiyle mi yapılıyo nasil

kaptanim iyisin gayet bence ben kaptan yardımcısı olmasam iyi olur kaptanım çünkü haftaya işe devam ediyorum ve baya yoğun. takip etmem çok zor olur

bence de gayet basarilisin, böyle devam bende sinav dönemine girmesem, olurdu Ama cok zor olur benim icin

Kanguru_ sen oldukça iyi bir kaptansın. Ama takım olarak biraz daha aktif olmamız gerekiyo diye düşünüyorum. En azından herkes birbirinin menüsü hakkında yorum yapmalı ve şunu gördüm bazıları menülerindeki yanlışları söyleyince kırılıp bozuluyo. Hepimizin yanlışları var önemli olan birbirimizi düzeltmeye çalışmak. Bu konuya el atabilirsen sevinirim. Gerçi senlik bi durum değil ama...

Tabi benim gün boyu değil de öğlen yemeğine kadar duracak o yüzden o kadar kötü olmaz. Bir ara oyle yapıyodum evde tavuklu salata yapıp getiriyodum o da sıktı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…