Sagol canim.Kanguru_ sen oldukça iyi bir kaptansın. Ama takım olarak biraz daha aktif olmamız gerekiyo diye düşünüyorum. En azından herkes birbirinin menüsü hakkında yorum yapmalı ve şunu gördüm bazıları menülerindeki yanlışları söyleyince kırılıp bozuluyo. Hepimizin yanlışları var önemli olan birbirimizi düzeltmeye çalışmak. Bu konuya el atabilirsen sevinirim. Gerçi senlik bi durum değil ama...
Bende öyle düşünüyorum. Mesaj limitini gerçekten koymalısın bence. Burda en önemli şey hatalarımızı düzeltmek değil mi ? Bak sen bugün hamburger yememe kızdın ben artık onu telafi etmek için haftasonu için kendime bir yol çizdim. Kimse bana Esra yanlış yapmışsın demeseydi nolacaktı o hamburgeri unutup gidecektimSagol canim.
Evet daha aktif olmamiz gerektiginin bende farkindayim. Sanirim artik mesaj limiti koycam haftalik 60 fln. Mazereti olmayanin 60 i gececegini bile dusunuyorum. Menulere yorum konusuna takildigini biliyorum. O konuda nr yapabiliriz bilmiyorum dusunmem lazim. Ama tatli dille yapilan bi yoruma kizilmamasi gerekiyo. Sonucda burda olma amacimiz belli. Yanlislari soylicez ki hedefr ulasalim
Bazrn birinin bizi silkemesini isteriz. Burdada birbirimizr onu yapiyoruz zaten. Yeri gelince sert bi sekilde yeri gelince sakayla karisik yeri gelince tstli dille uyarcaz birbirimizi. Bahanelerle olmaz ama mecburdum, ama o fazla kalorili degil , amaaaann ben zaten +yim yiyim gitsin dersek hem takima hem kendimize zarar veririz. Beni burda en cok hirslandiran sey kacamak yaptigim menulere yapilan yorumlar. Onlarla silkelenip kendime geliyorumBende öyle düşünüyorum. Mesaj limitini gerçekten koymalısın bence. Burda en önemli şey hatalarımızı düzeltmek değil mi ? Bak sen bugün hamburger yememe kızdın ben artık onu telafi etmek için haftasonu için kendime bir yol çizdim. Kimse bana Esra yanlış yapmışsın demeseydi nolacaktı o hamburgeri unutup gidecektim
Bende öyle ama doğru düzgün yorum yapan yok öyle olunca bende yapmıyorum valla. Eminim çok vardır içimizde kimse yorum yapmıyo diye yapmayanBazrn birinin bizi silkemesini isteriz. Burdada birbirimizr onu yapiyoruz zaten. Yeri gelince sert bi sekilde yeri gelince sakayla karisik yeri gelince tstli dille uyarcaz birbirimizi. Bahanelerle olmaz ama mecburdum, ama o fazla kalorili degil , amaaaann ben zaten +yim yiyim gitsin dersek hem takima hem kendimize zarar veririz. Beni burda en cok hirslandiran sey kacamak yaptigim menulere yapilan yorumlar. Onlarla silkelenip kendime geliyorum
yok yapmıyorum canımHemen isyan etme elifcim ya belki rahatsizligin yuzunden odem olmustur belki regl olcaksindir belki spor yapmadigin icin olmustur. Haftaya hepsi gider fazlasiyla. Maydonoz kuru yapiypmusun
inşallah öyledirElif-Hakan canım bazen metobilizma yememeye alışıyormuş ve bundan dolayı kilo verilmiyormuş.Bununla alakası olabilir.Ben dün yeni diyetisyene başladım ve diyetisyen metobolik alışkanlık olduğunu ve bundan dolayı kilo vermemin durduğunu söyledi ve bu hafta için sana yedireceğim,bu şekilde kıracağız dedi.(günlük 7 ince dilim t.tahıllı ekmek verdi)
Bak kim yorum yapiyo yapmiyo diye hic bakmadimBende öyle ama doğru düzgün yorum yapan yok öyle olunca bende yapmıyorum valla. Eminim çok vardır içimizde kimse yorum yapmıyo diye yapmayan
Helal olsun sana cnm ilerde yersin. Hem onlarin tadini biliyosun yemeesende olur :)Kanguru_ ben 3detoksa varım çocukşar hamburger mısır dondurma ne varsa yediler ben öyle baktım
anladim. e iyiymiş bu. zaten her gece yatmadan yogurt yiyodum bikac kasik. digerini de yaparimSabah kahvaltidan once
Aksamda yatmadan yarim saat once cnm suyuda gun icnde iccen
bazı menüler arka arkaya olunca bazılarınınki arada kaynayabiliyor. aklıma fikir geldi. herkes menü paylaşınca 9 kişiyi etiketleyerek paylaşsa nasıl olurDikkat!!!
Bu gece saat 00.00 dan itibaren, haftalik 50 mesaj alt limiti vardir.
Haftaya Cuma gunu kilo bildirimi yaparken mesaj sayisini da bildirmeniz gerekmektedir.
Mesaj sayisi 50 nin uzerinde olursa 50+ yazabilirsiniz. Mazeretiniz varsa bildirip o hafta mesaj sayimindan muaf olabilirsiniz.
Birde!
Arkadaslar, birbirimizin menulerine yorum yapalim lutfen. Kirilir,uzulur,aman banane diye dusunmeyin!
fattylamb94 @Seyhan77 Elif-Hakan S smygnc N NGY Huzurvermeyolunda P pembebulut5 doksanlar plasticwoman
Tamam cnm senide ekliyorum ozmn listeye. Pazartesi baslicazanladim. e iyiymiş bu. zaten her gece yatmadan yogurt yiyodum bikac kasik. digerini de yaparim
Ozaman cok karisiyo cnm :) sayfalari tek tek giderek hepsini alintilarsan gozunden kacmazbazı menüler arka arkaya olunca bazılarınınki arada kaynayabiliyor. aklıma fikir geldi. herkes menü paylaşınca 9 kişiyi etiketleyerek paylaşsa nasıl olur
tamam :))Tamam cnm senide ekliyorum ozmn listeye. Pazartesi baslicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?