Dikkat!!!
Bu gece saat 00.00 dan itibaren, haftalik 50 mesaj alt limiti vardir.
Haftaya Cuma gunu kilo bildirimi yaparken mesaj sayisini da bildirmeniz gerekmektedir.
Mesaj sayisi 50 nin uzerinde olursa 50+ yazabilirsiniz. Mazeretiniz varsa bildirip o hafta mesaj sayimindan muaf olabilirsiniz.
Birde!
Arkadaslar, birbirimizin menulerine yorum yapalim lutfen. Kirilir,uzulur,aman banane diye dusunmeyin!
fattylamb94 @Seyhan77 @Elif-Hakan S smygnc N NGY Huzurvermeyolunda @pembebulut5 @doksanlar @plasticwoman
Bugün ki menüm:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta
1 dlm peynir
1/2 salatalık
7 zeytin
3 ince dilim ekmek
Ara : 3 kuru kayısı
2 ceviz
Öğlen : 5 yk pırasa
1 kase yoğurt
1 kase yağsız salata
2 ince dilim ekmek
1 bardak süt
Akşam : 1 kepçe y.mercimek çorbası
1 haşlanmış but
1 kase mevsim salatası
2 dlm ekmek
Ara : 1 elma
1 sb tarçınlı süt
Sıvılar :2,5 lt su , 4 fincan yeşil çay, 1 kupa sade kahve,1 çb çay,1 kupa kayısılı form çay
Spor : 45 dakika hızlı tempo yürüyüş,15 dakika normal yürüyüş
Menum
Sabah
1 yumurta 1 sarisi
Peynir
Zeytin
Cay
1 ck ayva receli
Ogle
Yok
Ara
1 kare bitter ciko
Aksam
Karnabahat mantisi
Su 2 lt
Spor yoohhhh
Bence de çok bol metobolizma şaşırtıyormuşuz
Haftaya perşembeye kadar canım.İnşallah kilo almamNe kadar deniyceksiniz cnm. Bu listeyi yarindan sonra bnde ekmek ekliycem ki calori alisim.artin metebolizmam hizlansin
Haftaya perşembeye kadar canım.İnşallah kilo almam
Kaptanım kahvaltıyı geç yaptın sanırım öğle yemeğini atlamışsın.Keşke 1 dlm de olsa ekmek yeseydin.Ayva reçeli ve bitter aynı gün içinde fazla olmamış mı?Menum
Sabah
1 yumurta 1 sarisi
Peynir
Zeytin
Cay
1 ck ayva receli
Ogle
Yok
Ara
1 kare bitter ciko
Aksam
Karnabahat mantisi
Su 2 lt
Spor yoohhhh
Valla öyle anladım ben de diyorum kilo verememekten sasırttık iyice ne yapacagımjzıKiz yokyemek yicrz tabiki
Afiyet olsun canım.Menünün az olduğunu düşünüyorum.Bugunun menusu
Kahvalti 09.30
2 kare bitter 2 tam ceviz yarim c bard sut
Oglen 13.00
1 kepce tarhana yanina peynirli yesil salata
Ara 15.15
2 ince dilim ananas 10 cig findik
Aksam 18.30
6 kasik ispanak susuz 1 kase yogurt
2.lt su 2 brd cay
Spor bugun ve yarin yok cnli burasi cok yogunn hic zamnim kalmio
Menün cok guEl canım maşallah. Ananasın kiko vermedekş etkisini cok duydum hatta yatmadan önce bir dilim yiyin diye tavsiye etmişti bi arkadasım tadına da bayılırım afiyet olsunnnBugunun menusu
Kahvalti 09.30
Oglen 13.00
Ara 15.15
Aksam 18.30
2.lt su 2 brd cay
Canım menün cok guzel ama aksamla öğlenin yeri degişsse daha guzel olurdu degilmi ama oglen canın bişey istemedi herhalde dimisabah: iki yumurta, sekersiz cay, bi dilim peynir, iki zeytin, yarim tam bugday
öğle: bir elma
akşam : ciğer yemeği, salata, yoğurt, ekmek yok, acili salgam bi bardak
su baya içtim bugun. yatana kadar da olur 2.5 litre
spor yaptim yarim saat kondisyon bisikleti 30*3= 90 puan.
yarin sabaha 67 ciksam ne hoş olurdu
Kanguru_
Çok az yemişsin bence kaptancım tabi porsiyonlarını bilemicem ama karnabaharın kalorisi yok denecek kadar az. Kalori olarak çok az bence bu güzel bişey ama belki N NGY nin dediği gibi kuruyemiş eklesen daha güzel olur. Aslında sen karataya yakın beslniyorsun tamamen marataya dönsen zorlanmazsın.Menum
Sabah
1 yumurta 1 sarisi
Peynir
Zeytin
Cay
1 ck ayva receli
Ogle
Yok
Ara
1 kare bitter ciko
Aksam
Karnabahat mantisi
Su 2 lt
Spor yoohhhh
İyi akşamlar kızlar
Yürüyüşten geldim yazılanları şimdi okudum.
@Rzgrece yorum yapmamızı istemişsin grubuyla ilgilı bir kaptansın ve anlayışlısın senin burada olmanı seviyorum
@fattylamb94 eleştiri yapıldığında bozulan arkadaşların olduğunu söylemişsin.Bazen defalarca açıklama yapılmasına rağmen aynı eleştiride ısrar edilirse bu insanları üzebilir,bunu da düşünmek gerekli
Menü yorumuna gelinirse de bi lokma börek yada reçel gibi yiyecekler yenmesine rağmen iyi bir menü olarak yorum yapılırsa bu gerçekçi olmaz.
Birde gruptaki arkadaşlar istediği diyeti yapabilirler deniyor ancak eleştiri yapılırken buna dikkat edilmiyor.
Ben az yenerek,ara öğün yapılmadan kilo verilmeyeceğine inananlardanım.Ve yorum yaparken buna dikkat ediyorum.
Düşüncelerimi söylerken fark etmedende olsa sizi kırdıysam affola.
Bu değişiklik sana iyi gelecek benceBugün ki menüm:
1 dlm peynir
1/2 salatalık
7 zeytin
3 ince dilim ekmek
2 ceviz
1 kase yoğurt
1 kase yağsız salata
2 ince dilim ekmek
1 bardak süt
1 haşlanmış but
1 kase mevsim salatası
2 dlm ekmek
1 sb tarçınlı süt
Sıvılar :2,5 lt su , 4 fincan yeşil çay, 1 kupa sade kahve,1 çb çay,1 kupa kayısılı form çay
Hayır çok doğru bence hepimiz yemeliyiz. Bende cumartesi günü listeme geri dönüyorum böyle kafama göre yapinca olmuyo. Kuruyemişi kesmiştim. Bence bir diyet listesinde çiğ kuruyemiş ve kefir kesinlikle olmalıKaptanim menunde hic kuruyemis yok vucudun kaliteli yagada ihtiyaci olduhundan aralarda yada sabah kahvaltisinda yesen cok iyi olmaz mi bu kuruyemisi bi bn mi onemsiyom yoksa yaa
tesekkur ederim canim.İyi akşamlar kızlar
Yürüyüşten geldim yazılanları şimdi okudum.
@Rzgrece yorum yapmamızı istemişsin grubuyla ilgilı bir kaptansın ve anlayışlısın senin burada olmanı seviyorum
@fattylamb94 eleştiri yapıldığında bozulan arkadaşların olduğunu söylemişsin.Bazen defalarca açıklama yapılmasına rağmen aynı eleştiride ısrar edilirse bu insanları üzebilir,bunu da düşünmek gerekli
Menü yorumuna gelinirse de bi lokma börek yada reçel gibi yiyecekler yenmesine rağmen iyi bir menü olarak yorum yapılırsa bu gerçekçi olmaz.
Birde gruptaki arkadaşlar istediği diyeti yapabilirler deniyor ancak eleştiri yapılırken buna dikkat edilmiyor.
Ben az yenerek,ara öğün yapılmadan kilo verilmeyeceğine inananlardanım.Ve yorum yaparken buna dikkat ediyorum.
Düşüncelerimi söylerken fark etmedende olsa sizi kırdıysam affola.
Afiyet olsun cnmBugün ki menüm:
1 dlm peynir
1/2 salatalık
7 zeytin
3 ince dilim ekmek
2 ceviz
1 kase yoğurt
1 kase yağsız salata
2 ince dilim ekmek
1 bardak süt
1 haşlanmış but
1 kase mevsim salatası
2 dlm ekmek
1 sb tarçınlı süt
Normal olarak savunmaya nasil geciyo cnm mesela 2 dilim borek yiyip de sen yanlis dediginde o hayir yanlis degil mi diyo :) eger bun benzerse bunun savunulacak bi tarafi yok. Boyle biseyi savunan varsa diyet yaptigindan suphe eder takimdada tutamam.Kaptanim.birde diyelim birinin menusunde birseyi elestirdim normal olarak hemen savunmaya geciyor karsi tarafya o an benimle ayni fikirde olanda yazsin destek olsun ki yazdigimiz yanlis deil yada cogunlukta boyle dusunen var demekki yanlis olan benim diebilsin insan olar miii
Kuruyemis bnmdr simdi aklimdan gecti yarin cocuklar uyurken biraz findik ve ceviz kiricam :)Kaptanim menunde hic kuruyemis yok vucudun kaliteli yagada ihtiyaci olduhundan aralarda yada sabah kahvaltisinda yesen cok iyi olmaz mi bu kuruyemisi bi bn mi onemsiyom yoksa yaa
O ne bicim kahvaltiBugunun menusu
Kahvalti 09.30
Oglen 13.00
Ara 15.15
Aksam 18.30
2.lt su 2 brd cay
evet gec yaptim cnm saat yazmayi hep unutuyrm 11.3 flndi. Reglm canim cok tatli istiyo malesef fazla ama yedimKaptanım kahvaltıyı geç yaptın sanırım öğle yemeğini atlamışsın.Keşke 1 dlm de olsa ekmek yeseydin.Ayva reçeli ve bitter aynı gün içinde fazla olmamış mı?
Sevgili kaptanım misafirlerim yeni gittigi icin ancak yazabiliyorum bilemiyorum ben bu gruba yeni katıldıgım icin standart nedşr ama ben sizden cok memnunum elinizden geleni yapıyorsunuz bizim icin herkesin ayrı mesgalesi zorlukları var ama o sartlar icinde iyisini yapma gayretindesiniz teşekkürederiz hersey icin..Kizlar birde sizlere birsey sormak istiyorum. Ama samimi,icten cevap vermenizi istiyorum. Ki hatalarimi duzelteyim.
Bir kaptan olarak bende eksik gordugunuz, soyle yapsa daha guzel olur, bunu yapmasa iyi olur dediginiz seyler var mi ? Elestirin lutfen. Elestirilmeyi severim. Elestiriler karsisinda kendimi duzeltmeyi daha cok severim
@Seyhan77 i takimin buyugu oldugundan senin fikirlerin bnm icin cok onemli. ❤
S smygncfattylamb94 @Elif-Hakan N NGY Huzurvermeyolunda @pembebulut5 @doksanlar
Bide kendime 2 tane yardimci istiyorum. Ben olmadigimda cuma gunleri listeyi duzenleyip paylasim alanina tasiyacak,ben yokken takimin kaptanligini yapacak 2 kisi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?