- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Evet bende teşekkürediyorun bu sebple cunki buradan gelecek eleştiriler hem dogruları görmemizi saglıyor hem de amanın aksama kızlara yazacagım yemiyeyim freni de saglıyor herkese teşekkürşer telrardannnBazrn birinin bizi silkemesini isteriz. Burdada birbirimizr onu yapiyoruz zaten. Yeri gelince sert bi sekilde yeri gelince sakayla karisik yeri gelince tstli dille uyarcaz birbirimizi. Bahanelerle olmaz ama mecburdum, ama o fazla kalorili degil , amaaaann ben zaten +yim yiyim gitsin dersek hem takima hem kendimize zarar veririz. Beni burda en cok hirslandiran sey kacamak yaptigim menulere yapilan yorumlar. Onlarla silkelenip kendime geliyorum
Bende bende yapıcam ama su deroksların iceriklerini toplu öu paylassak acaba ben bugun ypgunluktan toparlayamadım kafamı birtürlü3'lu detoks yapacaklar
Rzgrece
Fattylamb94
Seyhan77
Elif-hakan
Karataya baslicam zaten cnnÇok az yemişsin bence kaptancım tabi porsiyonlarını bilemicem ama karnabaharın kalorisi yok denecek kadar az. Kalori olarak çok az bence bu güzel bişey ama belki @NGY nin dediği gibi kuruyemiş eklesen daha güzel olur. Aslında sen karataya yakın beslniyorsun tamamen marataya dönsen zorlanmazsın.
Tabi ki herkes istediği diyeti yapar ama diyette yanlışlar varsa bence söylenmeli. Burda kimse aç kalınarak zayıflandığını düşünmüyodur. Bunu savunan dünyada bir tane bile diyetisyen yoktur bence. Mesela benim geçen sene gittiğim 2 diyetisyende dünyada herkes tarafından zararı kabul görmüş bazı yiyecekler yazmıştı listeme. Ben de ondan daha iyi bilecek değilim ya diyip o diyete uymuştum. Baktım kiloda veriyorum hiç bozmadım düzenimi ama şimdi geriye dönüp bakiyorumda kilom o kadar fazlayken hafta 1 kilo vermek çok matah bişey değilmiş. Bunu iyi bir diyetisyenle çalışmaya başlayınca anladım.
Yani asıl demek istediğim bir yanlış varsa söylenmeli diyetisyen listesi de olsa o diyetisyen değiştirilebilir. Eğer yanlıslarımızı duymak istemiyorsak bunu da belirtmek gerekiyor diye düşünüyorum. Burda kimse kimseyi kırmak için yorum yapmıyodur hepimizin amacı belli
Bu değişiklik sana iyi gelecek bence
Hayır çok doğru bence hepimiz yemeliyiz. Bende cumartesi günü listeme geri dönüyorum böyle kafama göre yapinca olmuyo. Kuruyemişi kesmiştim. Bence bir diyet listesinde çiğ kuruyemiş ve kefir kesinlikle olmalı
Kaptanım ben bu mantıyı hala yapamadım sırada o lezzet var denenmek icin aksam icin de guzel bir tercih olmuş bitterde de bir kareyle sınırlı kalmıssınız tebrikleeeerMenum
Sabah
1 yumurta 1 sarisi
Peynir
Zeytin
Cay
1 ck ayva receli
Ogle
Yok
Ara
1 kare bitter ciko
Aksam
Karnabahat mantisi
Su 2 lt
Spor yoohhhh
Menün cok iyi canım sporda var mis gibi bugun altın gunundesinnnn :)) yarın cuma diye ekstra özen gösterilmiş tebrik ederimmm :)Bugün ki menüm:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta
1 dlm peynir
1/2 salatalık
7 zeytin
3 ince dilim ekmek
Ara : 3 kuru kayısı
2 ceviz
Öğlen : 5 yk pırasa
1 kase yoğurt
1 kase yağsız salata
2 ince dilim ekmek
1 bardak süt
Akşam : 1 kepçe y.mercimek çorbası
1 haşlanmış but
1 kase mevsim salatası
2 dlm ekmek
Ara : 1 elma
1 sb tarçınlı süt
Sıvılar :2,5 lt su , 4 fincan yeşil çay, 1 kupa sade kahve,1 çb çay,1 kupa kayısılı form çay
Spor : 45 dakika hızlı tempo yürüyüş,15 dakika normal yürüyüş
Tesekkur ederim canim elimden geleni yapiyorum. Yardimcilik icinde gonullu cikmadi ben secicem artik 2 kisi :)Sevgili kaptanım misafirlerim yeni gittigi icin ancak yazabiliyorum bilemiyorum ben bu gruba yeni katıldıgım icin standart nedşr ama ben sizden cok memnunum elinizden geleni yapıyorsunuz bizim icin herkesin ayrı mesgalesi zorlukları var ama o sartlar icinde iyisini yapma gayretindesiniz teşekkürederiz hersey icin..
Yardımcılık da mesuliyet gerektiren birşey ben birşey demiyeyim oyuzden sonucta burası da önemli bir mecra
Bende sizlere tesekkur ederim cnm :)Evet bende teşekkürediyorun bu sebple cunki buradan gelecek eleştiriler hem dogruları görmemizi saglıyor hem de amanın aksama kızlara yazacagım yemiyeyim freni de saglıyor herkese teşekkürşer telrardannn
Detoksu yaptikdan sonra surahinin fotosunu cek sabah paylas cnm :)Bende bende yapıcam ama su deroksların iceriklerini toplu öu paylassak acaba ben bugun ypgunluktan toparlayamadım kafamı birtürlü
cok guzrl olduuuu. Bi karnabahari yedim diyebilirim ypgurtlu kiymali iiimmm nefisti dene bence :)Kaptanım ben bu mantıyı hala yapamadım sırada o lezzet var denenmek icin aksam icin de guzel bir tercih olmuş bitterde de bir kareyle sınırlı kalmıssınız tebrikleeeer
Benim merak ettiğim bir soru var.Sormak istiyorum müsadenizle.
İyi bir diyetisyen nasıl olmalıdır? Haftada 1 kilodan fazla vermek ne kadar doğru?
Oo super 45 dk da 7 km ise hızlı tempo terşeten bir yuruyus olmuş kesinlikle herhun yapıfınızda cook farkedecek bence45 dakika 7 km yol yürüdüm.Mutlaka her gün bu şekilde yürüyeceksin ve günde 5 fincan yeşil çay içeceksin dedi
evet canım öğlen canım hicbisey yemek istemedi. bence de ağır yemekleri öğle zamanı yemek daha iyi . haftaya ne yapcam kara kara düşünüyorum işyerinden çıkış 7 deCanım menün cok guzel ama aksamla öğlenin yeri degişsse daha guzel olurdu degilmi ama oglen canın bişey istemedi herhalde dimi
Menun çok güzel. karnibahar ben de aldim pazardan ama pisirmedim dahaMenum
Sabah
1 yumurta 1 sarisi
Peynir
Zeytin
Cay
1 ck ayva receli
Ogle
Yok
Ara
1 kare bitter ciko
Aksam
Karnabahat mantisi
Su 2 lt
Spor yoohhhh
senin listen baya profesyonel. güzelmis :)Bugün ki menüm:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta
1 dlm peynir
1/2 salatalık
7 zeytin
3 ince dilim ekmek
2 ceviz
Öğlen : 5 yk pırasa
1 kase yoğurt
1 kase yağsız salata
2 ince dilim ekmek
1 bardak süt
Akşam : 1 kepçe y.mercimek çorbası
1 haşlanmış but
1 kase mevsim salatası
2 dlm ekmek
Ara : 1 elma
1 sb tarçınlı süt
Sıvılar :2,5 lt su , 4 fincan yeşil çay, 1 kupa sade kahve,1 çb çay,1 kupa kayısılı form çay
Spor : 45 dakika hızlı tempo yürüyüş,15 dakika normal yürüyüş
Bence ne yap biliyoröusun ben calımıyorum ama clcuklardan aksam cok zor hazırlıyrm diye öglen yada sabah salata yaptıysan eger o salatanın bşr kısmını ayırıyorum yagsız tuzsuz saklama kabına koyuyorum yanına da bir haslanmıs tavuk hazır edersin aksam hemen yagla tuzla limonla falan 5 dkya hazır olurevet canım öğlen canım hicbisey yemek istemedi. bence de ağır yemekleri öğle zamanı yemek daha iyi . haftaya ne yapcam kara kara düşünüyorum işyerinden çıkış 7 de7 den sonra akşam yemeği hazırlamak etmek kilo aldırmaz umarım
Mantisini yap cnm bence cok guzel olduMenun çok güzel. karnibahar ben de aldim pazardan ama pisirmedim daha
kare bitter yiyen bikac kisi daha gördüm. ara öğünde faydali mi ? oyleyse bende alayimBugunun menusu
Kahvalti 09.30
2 kare bitter 2 tam ceviz yarim c bard sut
Oglen 13.00
1 kepce tarhana yanina peynirli yesil salata
Ara 15.15
2 ince dilim ananas 10 cig findik
Aksam 18.30
6 kasik ispanak susuz 1 kase yogurt
2.lt su 2 brd cay
Spor bugun ve yarin yok cnli burasi cok yogunn hic zamnim kalmio
salata fikrini sevdim onu sabahtan ayarlayabilirim. bu tarif iyimis :) eve gelip bide pişirip ugrassam saat dokuzu rahat bulur çünküBence ne yap biliyoröusun ben calımıyorum ama clcuklardan aksam cok zor hazırlıyrm diye öglen yada sabah salata yaptıysan eger o salatanın bşr kısmını ayırıyorum yagsız tuzsuz saklama kabına koyuyorum yanına da bir haslanmıs tavuk hazır edersin aksam hemen yagla tuzla limonla falan 5 dkya hazır olur
mantisini hic denemedim. deneyeyim ben de :) sulu yemegini yapiyorum genelde ama oyle de insanin biyerden sonra cani cekmiyorMantisini yap cnm bence cok guzel oldu
Aynen cnm bende artik yemegini yapmak istemedim mantisini denedim cok lezzetli oldumantisini hic denemedim. deneyeyim ben de :) sulu yemegini yapiyorum genelde ama oyle de insanin biyerden sonra cani cekmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?