Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet bende teşekkürediyorun bu sebple cunki buradan gelecek eleştiriler hem dogruları görmemizi saglıyor hem de amanın aksama kızlara yazacagım yemiyeyim freni de saglıyor herkese teşekkürşer telrardannn

Benim merak ettiğim bir soru var.Sormak istiyorum müsadenizle.
İyi bir diyetisyen nasıl olmalıdır? Haftada 1 kilodan fazla vermek ne kadar doğru?

Karataya baslicam zaten cnn

Menum

Sabah
1 yumurta 1 sarisi
Peynir
Zeytin
Cay
1 ck ayva receli

Ogle
Yok

Ara
1 kare bitter ciko

Aksam
Karnabahat mantisi

Su 2 lt
Spor yoohhhh
Kaptanım ben bu mantıyı hala yapamadım sırada o lezzet var denenmek icin aksam icin de guzel bir tercih olmuş bitterde de bir kareyle sınırlı kalmıssınız tebrikleeeer

Menün cok iyi canım sporda var mis gibi bugun altın gunundesinnnn :)) yarın cuma diye ekstra özen gösterilmiş tebrik ederimmm :)

Tesekkur ederim canim elimden geleni yapiyorum. Yardimcilik icinde gonullu cikmadi ben secicem artik 2 kisi :)
Evet bende teşekkürediyorun bu sebple cunki buradan gelecek eleştiriler hem dogruları görmemizi saglıyor hem de amanın aksama kızlara yazacagım yemiyeyim freni de saglıyor herkese teşekkürşer telrardannn
Bende sizlere tesekkur ederim cnm :)
Bende bende yapıcam ama su deroksların iceriklerini toplu öu paylassak acaba ben bugun ypgunluktan toparlayamadım kafamı birtürlü
Detoksu yaptikdan sonra surahinin fotosunu cek sabah paylas cnm :)
Kaptanım ben bu mantıyı hala yapamadım sırada o lezzet var denenmek icin aksam icin de guzel bir tercih olmuş bitterde de bir kareyle sınırlı kalmıssınız tebrikleeeer
cok guzrl olduuuu. Bi karnabahari yedim diyebilirim ypgurtlu kiymali iiimmm nefisti dene bence :)

3'lu detoks yapacaklar

Rzgrece
Fattylamb94
Seyhan77
Elif-hakan
Huzurvermeyolunda

Canım menün cok guzel ama aksamla öğlenin yeri degişsse daha guzel olurdu degilmi ama oglen canın bişey istemedi herhalde dimi
evet canım öğlen canım hicbisey yemek istemedi. bence de ağır yemekleri öğle zamanı yemek daha iyi . haftaya ne yapcam kara kara düşünüyorum işyerinden çıkış 7 de 7 den sonra akşam yemeği hazırlamak etmek kilo aldırmaz umarım

senin listen baya profesyonel. güzelmis :)

Bence ne yap biliyoröusun ben calımıyorum ama clcuklardan aksam cok zor hazırlıyrm diye öglen yada sabah salata yaptıysan eger o salatanın bşr kısmını ayırıyorum yagsız tuzsuz saklama kabına koyuyorum yanına da bir haslanmıs tavuk hazır edersin aksam hemen yagla tuzla limonla falan 5 dkya hazır olur

kare bitter yiyen bikac kisi daha gördüm. ara öğünde faydali mi ? oyleyse bende alayim

salata fikrini sevdim onu sabahtan ayarlayabilirim. bu tarif iyimis :) eve gelip bide pişirip ugrassam saat dokuzu rahat bulur çünkü

Kanguru_ geldim canım
Hoş görü ve sevgiyle :)

Adım Fatoş
5 yıllık evliyim 1 evladım var ve 31 yaşındayım 89 kiloyum boyum 1.55 ilk hedefim 80 kiloya düşmek şeker ve ekmek kullanmıyorum tuz çok az

Spor yapmıyorum Dr yüzmemi söyledi ama havuza gidemiyorum
Her an aktif olmaya çalışıyorum
Asansör kullanmıyorum ve dolmuşa binmiyorum yürümeye çalışıyorum

Akşam en geç 20 de yeme içme işi bitiyor

Günde en fazla 8 bardak içebiliyorum

Kilo alma nedenim dogum sonrası yaşadığım lohusalık depresyonu ve yalnız kalmışlık

Sürekli kullanmaM gereken 3 ilacım var (malesef kilo yapıcı ) ama bunun arkasına sıgınmaktan sıkıldım ayda 1 kilo bile benim için başarı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…