Tamam canım Hoş buldumHosgeldinn takima, her gün farkli birsey kat hem faydasi Cok olur Hem tadindan sıkılmazsın, ikiside faydali
Aynen canim :)Evet kaptanım tepki konusunda haklısın mutlka olmalı yoksa buranın dilsiz siyet gunlugunden bir farkı kalmazdı :)
olur cnm ama cubuk tarcin tatli isteginj engelleyip istah kesiyo :)DeneyecegiM canım
Suya karanfil atsam nasıl olur ?gün boyu içmek için yoksana çubuk tarçın mı ?
ben elma maydonoz limon cubuk tarcin koycam :)Detosks suyu olarwk siz ne hazırlamayı dusunuyorsunuz arkadaslar
O zaman tarçın favorim :)Aynen canim :)
olur cnm ama cubuk tarcin tatli isteginj engelleyip istah kesiyo :)
ben elma maydonoz limon cubuk tarcin koycam :)
mesela bir gün biraz taze nane bir iki ince zencefil, diger gün kabuk tarcin limon kabugu, fakrli farkli karistirabilirsin Ama limonu Cok fazla olmasin Bide aromasi yogunlassin diye bi geceden önce hazirlama limonlu, Ben öyle yapmistim Sonra bütün gün zor ayakta kaldim tansiyonum Cok düsmüsDetosks suyu olarwk siz ne hazırlamayı dusunuyorsunuz arkadaslar
Cubuk tarcin kullanirsan tatli krizin olmaz cnm :) incir uyutmayi ben biliyorum guzrl oluyo deneyebilirsin :)Regl veya panikatak atak durumlarında Bitter veya tatlı krizim tutuyor bir kaşık dahi olsa yemeliyim ne yapabilirim tatlı sorununa ?
Diyet tatlı vs yokmu incir uyutma yı duydum deneyeniniz oldu mu ?
Cubuk tarcin kullanirsan tatli krizin olmaz cnm :) incir uyutmayi ben biliyorum guzrl oluyo deneyebilirsin :)Regl veya panikatak atak durumlarında Bitter veya tatlı krizim tutuyor bir kaşık dahi olsa yemeliyim ne yapabilirim tatlı sorununa ?
Tamam canım :) yalnız diyette olduğumu kimseye demeCubuk tarcin kullanirsan tatli krizin olmaz cnm :) incir uyutmayi ben biliyorum guzrl oluyo deneyebilirsin :)
Bende istiyorum evet nereden baslamalıyım onu kestiremiyorum ya keşkek yaparak baslayabilirmiyim meselaa :)) bir de ben yumurtayla gayet doyarım gercekten ama sınır nedir mesela birsey duymustum sucuklu tereyaglı yumurta yiyebilirsiniz diye sınır nedir ki bayıla bayıla yerim tabiki üstelik evde 60 tane köy yumurtası stogum varr :)))Evet Karatay yapmaya calisiyorum, tesekkür ederim.. galiba senin de karatay yapmaya niyetin var, Eger öyleyse bence bir dene kesin devam edersin
Aaa evet bak limonlu yapmayalim sojucda sabahda aksamda limonlu kurlerimizmesela bir gün biraz taze nane bir iki ince zencefil, diger gün kabuk tarcin limon kabugu, fakrli farkli karistirabilirsin Ama limonu Cok fazla olmasin Bide aromasi yogunlassin diye bi geceden önce hazirlama limonlu, Ben öyle yapmistim Sonra bütün gün zor ayakta kaldim tansiyonum Cok düsmüs
mesela bir gün biraz taze nane bir iki ince zencefil, diger gün kabuk tarcin limon kabugu, fakrli farkli karistirabilirsin Ama limonu Cok fazla olmasin Bide aromasi yogunlassin diye bi geceden önce hazirlama limonlu, Ben öyle yapmistim Sonra bütün gün zor ayakta kaldim tansiyonum Cok düsmüs
incir uyutmasi olur Ama bence öglenden önce ye cünki baya incir giriyor icine, onun disinda günkurusu kayisi icine cevizde Cok güzel oluyor, Ben kahvaltida tercih ediyorum mesela ya kayisi ya Hurma Hem tadini yogun aliyorum baska tatli yemedigim icin hem canim hic tatli cekmiyor aklima bile gelmiyor yaniRegl veya panikatak atak durumlarında Bitter veya tatlı krizim tutuyor bir kaşık dahi olsa yemeliyim ne yapabilirim tatlı sorununa ?
Kime diyebilirim kiTamam canım :) yalnız diyette olduğumu kimseye deme
Teşekkürlerincir uyutmasi olur Ama bence öglenden önce ye cünki baya incir giriyor icine, onun disinda günkurusu kayisi icine cevizde Cok güzel oluyor, Ben kahvaltida tercih ediyorum mesela ya kayisi ya Hurma Hem tadini yogun aliyorum baska tatli yemedigim icin hem canim hic tatli cekmiyor aklima bile gelmiyor yani
sen deme yine deKime diyebilirim ki
sucugu kendin yapiyorsan doyana kadar yiyebilirsin, karatayda Liste yok sana hepsini tek tek sayim yani sinirlarin yok, kendin beliyorsun.. söyle bir sey var: paketlenmis her türlü gida, islem görmüs her türlü gida (hele salam sosis) en büyük yasaklar, ekmek olmadan nefes alamam diyorsan lavas kendin yap ye Ama önce ekmeksiz dene zaten alisiyorsun, diger önemli konu ögün arasi en az 4 saat 4.-5 saat daha iyi fazlasi daha da iyi Ama 12 saat diye abartmiyalim yani, cünki vücud aciktigini hissedince yemek Yemen gerekir.. sabah kahvaltini ne kadar erken yaparsan ögünlerin arasi o kadar acilir Ve metabolizman o kadar erken calisir.. mesela yarin icin sabah: 2 haslama yumurta/omlet (saf tereyag/zeytinyag (riviera yok), Baska yag yok mutfagimizda), istedigin kadar yesillik, zeytin cok önemli (suda olmayanlarin arkasina bak cogunda misiryag Falan var onu tercih etme), onun disinda haftada 1-2 defa baklagiller mesela yarin keskek ye, haftada bir gün balik ye (daha fazla da olur), öglenleri tam ögün olmasada olur yogurt yada dünden kalan bi kase sebze o tarz free takil yani, aksamda et sebze canin ne isterse ye yani doyana kadar.. zaten 1 hafta gecsin otomatik olarak böyle yapyiorsun düsünmeden.. Ve mesela haftada bir lahmacun yiyin diyo Ama tabi evde yaptigin daha iyi mayasiz hamur kiyma sebze yani nesi kötü Olabilir, mesels Ben ayda bir tantuni yapiyorum et bol kirmizi sogan evde yaptigimiz lavas, hem kendimi skmiyorum, hem mutlu oluyorum yani arada böyle birsey yapinca Sonra olurda birakirsam (öyle bir niyetim yok) birden herseye saldirmim diye cünki suan biraksam öyle birsey mümkün degil zaten canim birsey istemiyor noolur yiyim dedim.. böyle yani suan aklima Bu kadar geliyor kahve ic, cay ic seker kullanms, süt ic, yogurdu kendin mayala yani zor birsey degil.. ekmekte evde herkes yiyor Ama benim kahvaltimda kaliyor herkesin gözü ceviz hurma degisik peynirler kasarlar, yani böyleBende istiyorum evet nereden baslamalıyım onu kestiremiyorum ya keşkek yaparak baslayabilirmiyim meselaa :)) bir de ben yumurtayla gayet doyarım gercekten ama sınır nedir mesela birsey duymustum sucuklu tereyaglı yumurta yiyebilirsiniz diye sınır nedir ki bayıla bayıla yerim tabiki üstelik evde 60 tane köy yumurtası stogum varr :)))
Yardimcilik iyi fikir esra ve sümeyyeyi öneriyorum deli ve cesur yada doksanlar da olabilir ben isterim seve seve ama hic anlamiyorumki liste yapmaktan filanTesekkur ederim canim elimden geleni yapiyorum. Yardimcilik icinde gonullu cikmadi ben secicem artik 2 kisi :)
Bende sizlere tesekkur ederim cnm :)
Detoksu yaptikdan sonra surahinin fotosunu cek sabah paylas cnm :)
cok guzrl olduuuu. Bi karnabahari yedim diyebilirim ypgurtlu kiymali iiimmm nefisti dene bence :)
Cok güzel bilgiler canim tesekkür ederim kendi adimasucugu kendin yapiyorsan doyana kadar yiyebilirsin, karatayda Liste yok sana hepsini tek tek sayim yani sinirlarin yok, kendin beliyorsun.. söyle bir sey var: paketlenmis her türlü gida, islem görmüs her türlü gida (hele salam sosis) en büyük yasaklar, ekmek olmadan nefes alamam diyorsan lavas kendin yap ye Ama önce ekmeksiz dene zaten alisiyorsun, diger önemli konu ögün arasi en az 4 saat 4.-5 saat daha iyi fazlasi daha da iyi Ama 12 saat diye abartmiyalim yani, cünki vücud aciktigini hissedince yemek Yemen gerekir.. sabah kahvaltini ne kadar erken yaparsan ögünlerin arasi o kadar acilir Ve metabolizman o kadar erken calisir.. mesela yarin icin sabah: 2 haslama yumurta/omlet (saf tereyag/zeytinyag (riviera yok), Baska yag yok mutfagimizda), istedigin kadar yesillik, zeytin cok önemli (suda olmayanlarin arkasina bak cogunda misiryag Falan var onu tercih etme), onun disinda haftada 1-2 defa baklagiller mesela yarin keskek ye, haftada bir gün balik ye (daha fazla da olur), öglenleri tam ögün olmasada olur yogurt yada dünden kalan bi kase sebze o tarz free takil yani, aksamda et sebze canin ne isterse ye yani doyana kadar.. zaten 1 hafta gecsin otomatik olarak böyle yapyiorsun düsünmeden.. Ve mesela haftada bir lahmacun yiyin diyo Ama tabi evde yaptigin daha iyi mayasiz hamur kiyma sebze yani nesi kötü Olabilir, mesels Ben ayda bir tantuni yapiyorum et bol kirmizi sogan evde yaptigimiz lavas, hem kendimi skmiyorum, hem mutlu oluyorum yani arada böyle birsey yapinca Sonra olurda birakirsam (öyle bir niyetim yok) birden herseye saldirmim diye cünki suan biraksam öyle birsey mümkün degil zaten canim birsey istemiyor noolur yiyim dedim.. böyle yani suan aklima Bu kadar geliyor kahve ic, cay ic seker kullanms, süt ic, yogurdu kendin mayala yani zor birsey degil.. ekmekte evde herkes yiyor Ama benim kahvaltimda kaliyor herkesin gözü ceviz hurma degisik peynirler kasarlar, yani böyle
Hosgeldiniz seyhan bensen deme yine de:)))))
Fatty de oyle yapcak cnm sorun olma bence suzup icersinÖaydonoz kürünü aksamdan hazırlasak sabah icsek sorun olurmu sizceKanguru_
abla bnmde aklimda onlar var ama calisiyolar yaparlarmi bilmiyorum sormus olalim sayende S smygncYardimcilik iyi fikir esra ve sümeyyeyi öneriyorum deli ve cesur yada doksanlar da olabilir ben isterim seve seve ama hic anlamiyorumki liste yapmaktan filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?