Cok guzel menulerin cnm afiyet olsun. Suyu yavas yavas arttirsan guzrl olurDün ki Menüm
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 zeytin
Şekersiz çay
Ara Türk Kahvesi
Öğlen
4 yemek kaşığı yogurt
2 yemek kaşığı yulaf kepeği
Akşam
1 tabak mercimek yemeği
10 bardak su yatıncaya kadar
20 dk spor
Bugünki Menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Beyaz peynir çok az
Şekersiz çay
Öğlen
1 orta kasede müsli
İkindin
Kahve şekersiz
Akşam
2 yumurta yagsız tavada
Peynir
Çeyrek sucuk yagsız tavada
Şekersiz çay
1 saat yürüyüş markete gidip geldim uzak markete gidiyorum haftada 1 büyük alışverişe
Su 8 bardak
Peki ozaman. Pazartesi baslicaz :)
İnşallah hedefim o yönde 2 gün öncesinde neredeyse hiç içmiyordum şimdi zorluyorumCok guzel menulerin cnm afiyet olsun. Suyu yavas yavas arttirsan guzrl olur
Afiyet olsun cnm cok guzel menunBugünki menüm:
6:40
1 yumurta
Kahvalti (8:10):
kk beyaz peynir
Biber salatalik
7 zeytin
1 hurma
Süt
Öglen (14:00):
bi kase yogurt
1/2 cb ceviz
Aksam (18:30)
Firinda cupra&levrek bol sebzeli
Roka
2.5 lt Su, 2 yesil cay (kabuk tarcin), 1 sütsüz filtre kahve, 30 dkk Tempolu yürüyüs
Tamam pazartesi yakın marketten taze alayım maydonozumu sen nasıl yapılacak anlat yeterPeki ozaman. Pazartesi baslicaz :)
2 lt bi surahiye doldur suyu gun boyu onu bitmeye calis :)İnşallah hedefim o yönde 2 gün öncesinde neredeyse hiç içmiyordum şimdi zorluyorum
Tamam canım deneyeceğim inşallah :)2 lt bi surahiye doldur suyu gun boyu onu bitmeye calis :)
Sabah kahvaltidan once biraz maydonoz yarim limon 1 bardak su blendirdan gecirip icicrksin..Tamam pazartesi yakın marketten taze alayım maydonozumu sen nasıl yapılacak anlat yeter
Karatay mı yapıyordun canım sen menün cok guzel afiyet olsunnBugünki menüm:
6:40
1 yumurta
Kahvalti (8:10):
kk beyaz peynir
Biber salatalik
7 zeytin
1 hurma
Süt
Öglen (14:00):
bi kase yogurt
1/2 cb ceviz
Aksam (19:00)
Firinda cupra&levrek bol sebzeli
Roka
2.5 lt Su, 2 yesil cay (kabuk tarcin), 1 sütsüz filtre kahve, 30 dkk Tempolu yürüyüs
Evet kaptanım tepki konusunda haklısın mutlka olmalı yoksa buranın dilsiz siyet gunlugunden bir farkı kalmazdı :)Yapmak zorunlu degil canim istersen yapmayabilirsin
Arada oluyo tabiki ama onu gormezden gelip oo menu cok guzel sporla dengelemissin zaten desek ozamanda kacamagi normallestirmis oluruz diye dusunuyorum. Ne olursa olsun mutlaka tepki verilmeli
Spor konusundada kimseyi zorlayamayiz. Bu hafta zaten cogu kisi spor yapti. Fazlasini istemek haksizlik olur. Sonucda calisanlar var vakit bulamayanlar var
yatmadan yarim saat once cnn
Tamam canim cok sevindimKanguru_ ben aksam yemegi yerine yogurt saniyordum yanlis anlamisimm.. o zaman bende varim maydonozu halledersem sabah, hic Sorun kalmiyor benim icin
DeneyecegiM canımSabah kahvaltidan once biraz maydonoz yarim limon 1 bardak su blendirdan gecirip icicrksin..
Aksam da
2 yemek kasigi yogurt 1 tatli kasigi kirmizi pul biber yarim limon. Yatmadan yarim saat once yiyiceksin
Gun boyuda 2 lt suya evde ne varsa elma maydonoz limon kabuk tarcin ceviz falan onlwrdan koyup gun bpyu o suyu iciceksin :)
Evet Karatay yapmaya calisiyorum, tesekkür ederim.. galiba senin de karatay yapmaya niyetin var, Eger öyleyse bence bir dene kesin devam edersinKaratay mı yapıyordun canım sen menün cok guzel afiyet olsunn
Hosgeldinn takima, her gün farkli birsey kat hem faydasi Cok olur Hem tadindan sıkılmazsın, ikiside faydaliDeneyecegiM canım
Suya karanfil atsam nasıl olur ?gün boyu içmek için yoksana çubuk tarçın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?