Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hosgeldin canim. Spor neden yapmiyosun ?

Hoşgeldiniz.Umarım ayda 1 kilodan fazla kilo verirsiniz.Rahatsızlığınız nedir?Geçmiş olsun.

Arkadaslar eleştiri konusunda bende birşeyler söylemek istiyorum burada herkes öncelikle kendi saglıgı icin diyet yapıyor dikkat ediyor sonrasında da grup mantıgıyla birbirne destek olarak daha guzel mesafe katedebilecegine inanarak hareket ediyor bıradaki herkesin olumlu olumsuz elstşrisi kendi adıma diyeyim motivasyon kaynagı oluyor benim icin oyuzden tekrar teşekkürederim herkese lutfen böyle devam edin. Benm menume bana bir elştşri geldiğinde tabikş kendime kızıyorum önce yapmamam gerekli olan seylerin yada yablışların farkına varıyorum ama herksin kendine göre bir duzeni alışkanlılları var sartları farklı kimse burada diyet yapmayım takılayım muhabbet olsun diye durmuyor ben bir tabak börek yemeyip bir catalla sınırladıysam kendimi o gun o catalı yedim diye 6 km kosup 4000 kusur ip atladıysam bu yaptıklarım görünmeyip de aaa o börek ne o tatlı olmamıs denirse ben de bundan hoslanmam ve acıklamamı yaparım bu savunma yada kılıf bulmak ololarak algılanmasın lutfen. Bir de eleştiriler sadece menuler uzerine degil az sporsuzluk uzerine de dursun zira bence sporsuz ham kilo kaybı cok da saglıklı degil

Çok agrı yapıyor hafif egzersiz ve nefes hareketleri yapıyorum bir ara ip atladım komşulardan şikayıt geldi
Anladim cnm leslieye baslariz seninle en hafif sppr :)
canim ama o yaptigin sporlar bi catal borege gidiyo ve sifira sifir elde var sifir durumuna donuyo. Onmli olan kacamak yapmadan spor yapmak degil mi ? Oylesi daha guzrl olmaz mi ? Spor konusunda haklisin ama ne yaparsak yapalim kimseyi zorla kaldirip spor yaptiramiyoruz.

Tabiki öyle keşke hiç olmasa ama arada bir malesef insann elinde olmayan durumlar oluyor sartlar oluşmuyor her hafta yada heegun yapılan birşey olursa bu elbetteki o yorumlarda yerden göge kadar haklılar. Evet kimseye zorla yaptıramayız kimsenin elinden cıss bırak o catalı diyemeyecegimiz gibi herkesin kendi iradesi öyle yan gelip yatarak oh ben bugun yemedim demek de bana mantıklı gelmiyor

Tamam canım ben biraz pinpirikli oldum bu saglık sorunlarından ötürü
Yarın pazardan alayım olmazsa
Yapmak zorunlu degil canim istersen yapmayabilirsin
Arada oluyo tabiki ama onu gormezden gelip oo menu cok guzel sporla dengelemissin zaten desek ozamanda kacamagi normallestirmis oluruz diye dusunuyorum. Ne olursa olsun mutlaka tepki verilmeli
Spor konusundada kimseyi zorlayamayiz. Bu hafta zaten cogu kisi spor yapti. Fazlasini istemek haksizlik olur. Sonucda calisanlar var vakit bulamayanlar var
Yogurt kürünü aksam yemegitle birliktemi yiyecegiz yoksa yatmadan önce mi
yatmadan yarim saat once cnn

Dün ki Menüm

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 zeytin
Şekersiz çay

Ara Türk Kahvesi

Öğlen
4 yemek kaşığı yogurt
2 yemek kaşığı yulaf kepeği

Akşam
1 tabak mercimek yemeği

10 bardak su yatıncaya kadar
20 dk spor

Bugünki Menüm

Sabah
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Beyaz peynir çok az
Şekersiz çay

Öğlen
1 orta kasede müsli

İkindin
Kahve şekersiz

Akşam
2 yumurta yagsız tavada
Peynir
Çeyrek sucuk yagsız tavada
Şekersiz çay

1 saat yürüyüş markete gidip geldim uzak markete gidiyorum haftada 1 büyük alışverişe

Su 8 bardak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…