kaç kilosun şuan. aşırı kilolular hızlı kilo veriyor diyetle. ama kilo normalse diyetle yavaş gidiyor benceBenim merak ettiğim bir soru var.Sormak istiyorum müsadenizle.
İyi bir diyetisyen nasıl olmalıdır? Haftada 1 kilodan fazla vermek ne kadar doğru?
Hosgeldin canim. Spor neden yapmiyosun ?Kanguru_ geldim canım
Hoş görü ve sevgiyle :)
Adım Fatoş
5 yıllık evliyim 1 evladım var ve 31 yaşındayım 89 kiloyum boyum 1.55 ilk hedefim 80 kiloya düşmek şeker ve ekmek kullanmıyorum tuz çok az
Spor yapmıyorum Dr yüzmemi söyledi ama havuza gidemiyorum
Her an aktif olmaya çalışıyorum
Asansör kullanmıyorum ve dolmuşa binmiyorum yürümeye çalışıyorum
Akşam en geç 20 de yeme içme işi bitiyor
Günde en fazla 8 bardak içebiliyorum
Kilo alma nedenim dogum sonrası yaşadığım lohusalık depresyonu ve yalnız kalmışlık
Sürekli kullanmaM gereken 3 ilacım var (malesef kilo yapıcı ) ama bunun arkasına sıgınmaktan sıkıldım ayda 1 kilo bile benim için başarı olacak
Eveeetttyarın tartı günü
Hoşgeldiniz.Umarım ayda 1 kilodan fazla kilo verirsiniz.Rahatsızlığınız nedir?Geçmiş olsun.Kanguru_ geldim canım
Hoş görü ve sevgiyle :)
Adım Fatoş
5 yıllık evliyim 1 evladım var ve 31 yaşındayım 89 kiloyum boyum 1.55 ilk hedefim 80 kiloya düşmek şeker ve ekmek kullanmıyorum tuz çok az
Spor yapmıyorum Dr yüzmemi söyledi ama havuza gidemiyorum
Her an aktif olmaya çalışıyorum
Asansör kullanmıyorum ve dolmuşa binmiyorum yürümeye çalışıyorum
Akşam en geç 20 de yeme içme işi bitiyor
Günde en fazla 8 bardak içebiliyorum
Kilo alma nedenim dogum sonrası yaşadığım lohusalık depresyonu ve yalnız kalmışlık
Sürekli kullanmaM gereken 3 ilacım var (malesef kilo yapıcı ) ama bunun arkasına sıgınmaktan sıkıldım ayda 1 kilo bile benim için başarı olacak
Çarşamba günü 97.3 tüm.kaç kilosun şuan. aşırı kilolular hızlı kilo veriyor diyetle. ama kilo normalse diyetle yavaş gidiyor bence
anladım. bence kilo verme hızın ne hızlı ne yavaş. tam ortası. bence çok iyi. aşırı hızlı kilo verimi de kötü bence. vücut halsiz düşer öyleÇarşamba günü 97.3 tüm.
Ama 116.8 ile başladım ve bir haftada maksimum 1.3 kilo verdim
Çok agrı yapıyor hafif egzersiz ve nefes hareketleri yapıyorum bir ara ip atladım komşulardan şikayıt geldiHosgeldin canim. Spor neden yapmiyosun ?
Hoşbuldum buldum canımHosgeldin canim. Spor neden yapmiyosun ?
Hoşbuldum canım psikolojk ve bedensel bir kaç hastalıkHoşgeldiniz.Umarım ayda 1 kilodan fazla kilo verirsiniz.Rahatsızlığınız nedir?Geçmiş olsun.
Anladim cnm leslieye baslariz seninle en hafif sppr :)Çok agrı yapıyor hafif egzersiz ve nefes hareketleri yapıyorum bir ara ip atladım komşulardan şikayıt geldi
canim ama o yaptigin sporlar bi catal borege gidiyo ve sifira sifir elde var sifir durumuna donuyo. Onmli olan kacamak yapmadan spor yapmak degil mi ? Oylesi daha guzrl olmaz mi ? Spor konusunda haklisin ama ne yaparsak yapalim kimseyi zorla kaldirip spor yaptiramiyoruz.Arkadaslar eleştiri konusunda bende birşeyler söylemek istiyorum burada herkes öncelikle kendi saglıgı icin diyet yapıyor dikkat ediyor sonrasında da grup mantıgıyla birbirne destek olarak daha guzel mesafe katedebilecegine inanarak hareket ediyor bıradaki herkesin olumlu olumsuz elstşrisi kendi adıma diyeyim motivasyon kaynagı oluyor benim icin oyuzden tekrar teşekkürederim herkese lutfen böyle devam edin. Benm menume bana bir elştşri geldiğinde tabikş kendime kızıyorum önce yapmamam gerekli olan seylerin yada yablışların farkına varıyorum ama herksin kendine göre bir duzeni alışkanlılları var sartları farklı kimse burada diyet yapmayım takılayım muhabbet olsun diye durmuyor ben bir tabak börek yemeyip bir catalla sınırladıysam kendimi o gun o catalı yedim diye 6 km kosup 4000 kusur ip atladıysam bu yaptıklarım görünmeyip de aaa o börek ne o tatlı olmamıs denirse ben de bundan hoslanmam ve acıklamamı yaparım bu savunma yada kılıf bulmak ololarak algılanmasın lutfen. Bir de eleştiriler sadece menuler uzerine degil az sporsuzluk uzerine de dursun zira bence sporsuz ham kilo kaybı cok da saglıklı degil
3 lü detoks ne3'lu detoks yapacaklar
Rzgrece
Fattylamb94
Seyhan77
Elif-hakan
Huzurvermeyolunda
3 lu detoks3 lü detoks ne
Maydanoz kürü nün zararı var mıdır acaba3 lu detoks
Sabah maydonoz kuru
Aksam yogurt kuru
Gun icinde de 2 lt detoks suuu
Neye zarari var midir canim? Normalde cok saglikli idrar yolu iltihabinA vucuddaki odeme fln iyi geliyorMaydanoz kürü nün zararı var mıdır acaba
Tamam canım ben biraz pinpirikli oldum bu saglık sorunlarından ötürüNeye zarari var midir canim? Normalde cok saglikli idrar yolu iltihabinA vucuddaki odeme fln iyi geliyor
Tabiki öyle keşke hiç olmasa ama arada bir malesef insann elinde olmayan durumlar oluyor sartlar oluşmuyor her hafta yada heegun yapılan birşey olursa bu elbetteki o yorumlarda yerden göge kadar haklılar. Evet kimseye zorla yaptıramayız kimsenin elinden cıss bırak o catalı diyemeyecegimiz gibi herkesin kendi iradesiAnladim cnm leslieye baslariz seninle en hafif sppr :)
canim ama o yaptigin sporlar bi catal borege gidiyo ve sifira sifir elde var sifir durumuna donuyo. Onmli olan kacamak yapmadan spor yapmak degil mi ? Oylesi daha guzrl olmaz mi ? Spor konusunda haklisin ama ne yaparsak yapalim kimseyi zorla kaldirip spor yaptiramiyoruz.
Yogurt kürünü aksam yemegitle birliktemi yiyecegiz yoksa yatmadan önce mi3 lu detoks
Sabah maydonoz kuru
Aksam yogurt kuru
Gun icinde de 2 lt detoks suuu
Yapmak zorunlu degil canim istersen yapmayabilirsinTamam canım ben biraz pinpirikli oldum bu saglık sorunlarından ötürü
Yarın pazardan alayım olmazsa
Arada oluyo tabiki ama onu gormezden gelip oo menu cok guzel sporla dengelemissin zaten desek ozamanda kacamagi normallestirmis oluruz diye dusunuyorum. Ne olursa olsun mutlaka tepki verilmeliTabiki öyle keşke hiç olmasa ama arada bir malesef insann elinde olmayan durumlar oluyor sartlar oluşmuyor her hafta yada heegun yapılan birşey olursa bu elbetteki o yorumlarda yerden göge kadar haklılar. Evet kimseye zorla yaptıramayız kimsenin elinden cıss bırak o catalı diyemeyecegimiz gibi herkesin kendi iradesiöyle yan gelip yatarak oh ben bugun yemedim demek de bana mantıklı gelmiyor
yatmadan yarim saat once cnnYogurt kürünü aksam yemegitle birliktemi yiyecegiz yoksa yatmadan önce mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?